hits

MITT FØRSTE TRIATLON

  • 08.07.2017, 17:01

FY FADER FOR EN DAG! Jeg har gjennomført mitt første triatlon, med distansene 700 meter svømming, 28 km sykling og til slutt 6 km løping. Det var hardt, kaldt, vått og utfordrende, men til syvende og sist også gøy. Havnet på en 3. plass i dameklassen og er veldig fornøyd med egen innsats, i dag er det med andre ord lov å være stolt av seg selv;) 

Lillebror og mich 

Nå skal jeg ta meg en vell fortjent powernap før det blir en aldri så liten feiring i kveld! Jeg har tross alt holdt meg unna alt av alkohol i 40 dager så nå må det være lov til å feire litt, haha. 

GOD HELG A DERE 

WEEKEND + WORKOUT

  • 29.01.2017, 19:26

Hei!

Helgen har gått så fort at jeg rett og slett ikke har rukket å blogget. På fredag var jeg på fotballtrening, og dagen i går brukte jeg til jobb, trening og studier før jeg dro ut med kollegaer og venner. Kjempe koselig! Skulle jo egentlig legge ut dagens treningsøkt i går, men glemte det helt bort. I dag har jeg vært på fjelltur med en venninne, til tross for regnvær og en aldri så liten hangover. 

Anyways her kommer lørdagens treningsøkt; 

Squats 30kgx7

Markløft 50kgx7

Donkey kicks 15x2

Side kicks: 15x2

Hip thrust: 20kgx7 

♥ Planken 45 sek

 x4

Jeg fikk forresten solgt unna en del klær på fredag, men har fortsatt en hel haug igjen! Tenkte derfor å kjøre en giveaway i morgen! Noe spesielt dere ønsker at jeg skal dele ut? 
 

DAGENS STYRKETRENING

  • 25.01.2017, 18:40

Da er dagens treningsøkt unnagjort og jeg vil gjerne dele den med dere! Prøv den gjerne ut, men husk at dette er tilpasset meg. Mitt tips er derfor å bruke denne som mal, men at du gjerne endrer og tilpasser vekt og reps etter hva du selv føler for. 

Overkropp: 

Bicep curl 20kg x7 

Tricep extension 12,5kg x7 

Benkpress 35kg x7 

Nedpress med tau 30kg x7

Kne-og håndstøttende roing 12,5kg x7 

Nedtrekk foran 30kg x7 

x4 

Avsluttet med 2000 meter på romaskin. 

...etterfulgt av en digg smoothiebowl og litt studier, før jeg stikker avgårde på et møte. 

Ønsker alle en fin kveld videre<3 

LET´S GO WORKOUT

  • 23.01.2017, 11:39

God morgen♥

Jeg har har allerede vert en svipptur på jobb og tenkte jeg skulle bruke formiddagen til å ta igjen litt tapt studietid. Jeg har også lagt opp ukens treningsplan som jeg tenkte å dele med dere. Med andre ord en usedvanlig effektiv mandagsmorgen. 

Mandag: Fotballtrening inkl. styrke.

Tirsdag: Spinning inkl. styrke. 

Onsdag: Styrkesett 1

Torsdag: Spinning inkl. styrke. 

Fredag: Fotballtrening 

Lørdag: Styrkesett 2 

Søndag: Restday 

Dette er altså treningsplanen min denne uken. Siden jeg har faste dager med fotball og spinning, har jeg kun 2 dager igjen hvor jeg kjører egentrening, noe jeg syntes er relativt greit og gir meg en variert treningshverdag. Deler onsdagens og lørdagens styrkeøkter senere denne uka! Ønsker alle en fin start på uken<3

 

 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no