hits

UKENS INNKJØP

  • 19.09.2017, 14:15

Tenkte egentlig å legge ut bilder, men det ble så komplisert når jeg ikke har noen hjemme til å ta bilder for meg. Siden klærne uansett kommer best frem på film, tenkte jeg why not og peisa like så godt på med akkurat det. Sjekk ut forrige ukes godbiter right under!! 

 

 

Gjerne subscribe på kanalen min og gi meg en tommel opp if u liked it ♥♥

HELG OG BERGEN VLOG

  • 07.09.2017, 17:55
Dagene bare flyr avgårde, og nå som vi har fri på fredager kommer helga snikende fortere enn jeg rekker å starte på en ny uke??  For all del, jeg klager ikke. Tvert i mot, er det sykt deilig med langhelg. Planen for helga er stort sett bare å slappe av, trene og til syvende og sist spise masse godis. Godt å ikke ha noen spesielle planer for en gangs skyld, og bare ta dagene som de kommer! Nå er jeg på vei ut døra til en venninne, så skal vi videre på byen senere i kveld. Vell, her kommer Bergen-vloggen, så blogges vi i morgen chickas<3 
 

ROMMET MITT

  • 29.08.2017, 23:05

About time hæ. Det har nå gått over 2 uker siden jeg flytta inn, (what tiden går fort??) og nå har jeg endelig fått surra sammen en "room tour" video. Dere får også se innkjøpene fra Ikea + annet interiør-nytt jeg har kjøpt lately. 

xoxo 

 

MATERALISTISK LYKKE

  • 28.08.2017, 19:50

...First of all, jeg har fortsatt ikke fått bankkortet mitt og laderen til kameraet, som mamma sendte for 2 uker(!!) siden, så der må det nok ha skjedd noe som ikke skulle ha skjedd, heh. Har sendt mail til posten, så får håpe det løser seg. 

Så tilbake til overskriften, i dag kjøpte jeg meg like så godt et nytt kamera, haha lol. Jeg hadde planer om å gjøre det uansett, og siden jeg ikke får brukt det andre nå som laderen fortsatt er på ville veier, slo jeg like så godt til nå. Det ble noen tusen, men det føltes riktig da jeg dro kortet, og jeg vet jeg kommer til å få mye glede av dette kameraet! Det er et SonyA5000, som jeg kan bruke til både foto og film, noe som betyr mer vlogging og videoer framover. Digg og endelig ha et ordentlig kamera jeg kan filme med. Blir så mye gøyere å lage videoer når kvaliteten er bra. Jeg gikk for hvit, da jeg syntes det var det fineste. Kameraet er også lite og lett, og derfor enkelt å ta med seg i veska. Mye mer praktisk enn å drasse rundt med en speilrefleks hele tiden. Gleder meg til å teste det, og håper det er like bra som jeg har hørt!! Så langt er jeg vert fall veldig fornøyd med dagens investering. Wiiiii. 

   

NÅ blir det ordentlig blogging framover, hasta lavista til mobilbilder for en stund. 

Flere som har dette kameraet? I så fall hva er deres erfaringer? 

VLOGG: JEG FLYTTER TIL ÅLESUND

  • 15.08.2017, 14:13

 

Bilder fra rommet mitt + alle nye innkjøp fra Ikea kommer så fort jeg får kameraladeren som ligger igjen hjemme... 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no