amalie sønnesyn

FJELLTUR

  • 18.07.2017, 16:54


I dag våknet jeg til en forandring av sol, og siden jeg også har ferie denne uka, benyttet jeg dagen til å dra på fjelltur med mamma. Nå er jeg hjemom for å spise middag før det blir revy-øving i kveld. Dagene nå fram til revyen går i ett, og det blir liksom ikke mange timene igjen utenom øving. Slitsomt i lengden, men veldig gøy når vi er ferdig og klar for premiere på fredag! Anyways, her kommer dagens bilder :-) 

     
 

GALDHØPIGGEN

  • 15.06.2017, 18:30


CHECK!! 

Da kan jeg endelig krysse av Norges høyeste fjell på lista! Hadde en fantastisk tur i går, med perfekte forhold i fjellet. Vindstille og strålende sol resulterte i mange fine bilder og en utrolig fin opplevelse. 
 

Alt i alt har jeg hatt noen utrolig fine dager, selv om ikke været har vært helt på vår side under hele turen. Norge har såå mye fint å by på, og jeg er definitivt ikke ferdig med å være turist i eget land.  

SØRLANDSIDYLL

  • 15.06.2017, 16:46


Da var jeg hjemme igjen fra en fantastisk roadtrip, og sitter igjen med så mange fine opplevelser og nye impulser. Gleder meg allerede til å planlegge neste tur, som blir nordover og opp mot fantastiske Lofoten. 

Som jeg skrev i forrige innlegg var jeg jo nylig på Kragerø Resort, og måtte derfor benytte muligheten til å se meg litt om i Kragerø. Jeg har faktisk aldri vært der før, men etter en omvisning i byen ble jeg helt forelska. For et sjarmerende og fint sted?? Dit skal jeg definitivt igjen, for å si det slik. 


Kragerø, I´ll be back 

________________________________________________________________________________________________

I går hadde vi en fantastisk tur opp til Galdhøpiggen, noe som resulterte i at jeg er så solbrent som jeg aldri før har vært:( Ser helt seriøst ut som en tomat, så nå må jeg nok isolere meg inne en stund før jeg kan vise meg i offentligheten igjen, haha. Bilder fra turen kommer senere i kveld! 

PREIKESTOLEN

  • 12.06.2017, 17:14


I skrivende stund sitter jeg i hotellsenga på Kragerø Resort, hvor vi skal tilbringe natten og kose oss gløgg i hjel med alt av velværende fasiliteter. Litt kontrast å komme hit etter noen dager i telt og villmark, men så utrolig deilig! Resorten er veldig fin og ligger utrolig idyllisk til, så jeg skal få knipset en del bilder å dele opplevelsen med dere i morgen. I mellomtiden kommer en drøss med bilder fra turen til preikestolen i går.          Fantastisk utsikt, og veldig fin tur. Absolutt verdt et besøk for å si det sånn. Litt høy puls helt ute på kanten, men hva gjør man ikke for å få fine bilder? 

Nå står bading for tur før det blir en bedre middag senere i kveld. Har det med andre ord som plommen i egget her

SKÅLA - 1848 MOH

  • 09.06.2017, 20:26


For en tur!! Vi hadde beregnet ca 7 timer tur retur, og hadde forventet litt snø i de øverste høydemeterne. Vell, vi brukte 10 timer på hele turen, hvor de siste 900 høydemeterne var i dypsnø. Dette resulterte derfor i to slitne og bløte jenter, som hadde tatt med seg for lite skifte. Da det gjensto 100 høydemeter ble det tykk skodde, slik at vi verken så toppen eller utsikten bak oss. Kald, våt og sliten ville alle cellene i kroppen min snu og dra hjem, men å avslutte her var bare ikke et alternativ. Da vi endelig kom fram, lettet skodden og utsikten utover fjorden var utrolig fin! Det var også en stor og fin hytte på toppen som vi kunne varme oss i, takket være den norske turistforeningen! Turen ned igjen gikk bokstavelig talt som en lek, da vi tok med oss søppelsekker som vi akte ned på. Fikk også kjøpt oss en dusj på en camping i nærheten, i tillegg til at vi rakk butikken med 5 minutter. Å rekke den slik at vi kunne få grille pølse og spise godis var motivasjonen vår hele veien, haha. Tror aldri jeg har gått så fort ned fra et fjell før, eller vært så rask i dusjen. Det ble med andre ord en bra avslutning på en lang men veldig fin dag. 

Dagen i dag har vi brukt til restitusjon og avslapping og i skrivende stund sitter vi å gofler i oss en velfortjent dessert på en restaurant i Sogndal. Siden det er fredag og helg, bestemte vi oss for å bytte ut primus livet med en bedre middag. Er man på ferie så er man på ferie si. 

Neste stopp tror jeg blir prekestolen, så vi blogges forhåpentligvis med fine bilder der i fra!! 

ÅNDALSNES - FIRST STOP

  • 07.06.2017, 15:27   DCIM\100GOPRO   DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Første stopp ble Åndalsnes, hvor vi bestemte oss for å telte etter å ha kjørt x-antall timer. Ganske tilfeldig kom vi over rampestreken og bestemte oss derfor for å ta turen opp dit i dag tidlig. Som dere sikkert ser, gjorde vi helt rett i å dra opp. Melkesyre i beina, men totally worth it! Helt utrolig vakkert og fy for en nydelig utsikt! Nå setter vi kursen mot Trollstigen og Geiranger, og etter hva vi har sett på bilder, har vi utrolig mye fint i vente. Wiiiih. 

ROADTRIP

  • 05.06.2017, 12:50


Da er jeg klar for avreise og den etterlengtede roadtripen er like rundt hjørnet! Jeg gleder meg som en liten unge til å sove i telt, spise grillmat, oppleve nye steder, stå på fjelltopper å skue utover det vakre landet vårt og sist men ikke minst inhalere den norske friske luften 24/7. I anledning turen har jeg derfor fått meg noen nye godbiter, der i blant nye fjellsko, allværsjakke, gopro og en ny fitbit! Med så fint utstyr skal det bli en lek å gå i fjellet, hihi. Fint utstyr gir alltid god motivasjon, og jeg er så fornøyd med alt. 


  

 Gleder meg til å se mer av Norge, og ikke minst oppdatere dere med masse roadtrip inspo. Da er det bare å krysse fingrene for finvær, nu kjør me!!

Noen steder eller fjelltopper vi burde få med oss på turen? 

GÅRSDAGEN

  • 30.05.2017, 13:55


Kort oppsummert startet dagen i går med fjelltur, deretter fotballkamp etterfulgt av en ny fjelltur, der hvor jeg og venninna mi teltet, grilla pølser og koste oss gløgg i hjel i solnedgangen. Selv om vinden tok helt av, glidelåsen på teltet ble ødelagt og det var knappe 3 grader da vi skulle legge oss, var det såå fint og nå gledes det virkelig til å dra på roadtrip om bare noen få dager!! Fjelltur, grillmat, telting og frisk luft døgnet rundt. Perrrf. Det ble med andre ord litt av en syrefest i låra i går, og har derfor viet dagen i dag til å ta livet helt med ro.
      

Det å kunne våkne opp til denne utsikten... Holy moly I am lucky sier jeg bare.

Hallo, se på den flotte naturen da??? Hvis noen er keen på fjelltur, kom til Leka. That´s the place. 

Amalie Hansen Sønnesyn

Jente på 20 år som for øyeblikket bor å en liten øy i Trøndelag. Blogger om det som interesserer meg. Deriblant trening, mote og reising.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits