hits

MINE SISTE DAGER I NEW ZEALAND

  • 22.12.2016, 17:11

Hei! Nå sitter jeg på flyplassen og har endelig fått strøm på macen min igjen. Siden sist har vi bodd hjemme hos en Kiwi som tilbydde oss husly da han hørte at vi fortiden reiste rundt i bil. Å gå fra å sove 3 stk i en bil til å bo i et hus med tilgang til gratis dusj, vasking av klær, hot tub og sengeplass takket vi altså ikke nei til! Etter å ha vært der 5 netter reiste vi videre til et sted som heter Taupo. Der brukte vi dagene på å slappe av, sole oss, spise masse digg mat og selvfølgelig en liten shoppingrunde før hjemreise. 

De siste dagene og for å ikke snakke om hele reisa har gått utrolig fort. Nå gjenstår bare en 45 timers reise før jeg er helt hjemme igjen. Trist å dra fra dette vakre landet og mine 2 reisebuddys som skal fortsette eventyret i noen måneder til. Når det er sagt ser jeg virkelig frem til å sove i min egen seng, slippe å bo i en sekk, spise masse god julemat og treffe venner og familie igjen! Reiselysten kommer nok fort snikende igjen etter jul, og jeg gleder meg allerede til å finne ut hvor neste reise går! 

(Dette innlegget skulle vært postet i går, men pga ustabilt nett kommer det ikke før nå) 

 

GOLDEN BAY OG BACKPACKER LIVET

  • 07.12.2016, 08:18

Hei! Nå sitter vi på ferja over til nord-øya igjen. De siste dagene har vi tilbragt i vakre Golden Bay med masse sol, hiking og enda mer vakker natur! Vi har også fått kjenne på følelsen av det "ekte" backpackerlivet da vi har sovet de 4 siste nettene i bil, delvis uten dekning og strøm på mobilen. Vi har heller ikke dusjet på 4 dager (æsj, skriver jeg virkelig dette?) haha. I natt skal vi sove på hostell i hovedstaden Wellington og jeg gleder meg som en liten unge til å sove i en seng og ikke minst til å ta en varm og lang dusj igjen!! 

I morgen tenkte jeg å få gjøre unna litt julegaveshopping + handle liiitt julegaver til meg selv før jeg reiser hjem. Ryggsekken min ser allerede ut som en stappet kjøttpølse, i tillegg til at jeg har ting slengt overalt i bilen.. Jeg tørr med andre ord ikke tenke på hvordan jeg skal få med meg alt hjem igjen, men å kjøpe en ekstra koffert ser jeg ikke bort i fra at jeg må. Jeg lærer meg nok aldri å pakke riktig på utreise.... 

Dagene her nede flyr virkelig avgårde!! Tenk at jeg snart har vært her i 3 måneder?? Foreløpig har vi ikke skaffet oss noen ny jobb, men har fortsatt en del å krysse av på "må gjøre" lista før jeg setter meg på flyet hjem! 

FARM STAY

  • 04.12.2016, 02:321 uke har allerede gått og vi har reist videre fra gården. Tross null wifi og mobil dekning har vi hatt fine dager med nye opplevelser, god mat og fint vær! Jeg håper virkelig sommeren har kommet for å bli, slik at jeg får litt sol på kroppen før jeg vender snuten hjemover om bare 16 dager!!

Nå sitter vi nok en gang på McDonald´s å  søker på jobber. Vi vet for øyeblikket ikke hvor vi skal  eller hva vi blir å gjøre de neste dagene, men ferden går i hvert fall oppover vestkysten mot nord-øya igjen! 

SPONSED BY NISSAN

  • 03.12.2016, 23:54

Tenkte det var på tide å vise alle mine blogglesere bilen vår Molly. En grønn og lekker Nissan Avenir som tar oss med hvor enn vi måtte ønske uten å nøle et sekund. Makan til bil skal en lete lenge etter. For anledningen er vi ikledd fjøsdressen vår som tilfeldigvis også er fra Nissan!

          Bestemmer oss for å ta shooten til et nytt nivå fra taket på bilen... Her lager jeg plutselig en bulk i taket.... Julie slår opp bulken igjen... 

Vi bestemmer oss for å henge delikat fra siden i stedet, kan tross alt ikke risikerer å ødelegge bilen til fordel for en photoshoot... 

 

HOKITIKA GORGE

  • 03.12.2016, 23:17

Siden det endelig ble fint vær, bestemte vi oss for å dra på tur etter morgenfjøset! Turen gikk til Hokitika Gorge som er en turistattraksjon man ikke kan gå glipp av mens man er her. Jeg har aldri sett så blått og fint vann før, og jeg må si jeg blir helt amazed over naturen i dette landet.. 
Sååå fint!! 

(skulle vært postet fredag, men grunnet null wifi kommer det ikke før nå...)

 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no