hits

WORLD´S BIGGEST SWING

  • 26.11.2016, 04:38

 

Fyttirakkern!!!! Dette gjør jeg nok aldri igjen. Jeg ble svimmel bare av å gå ut på plattformen vi skulle hoppe fra og var egentlig pissredd! Høydeskrekk much for å si det slik. Veldig glad for at jeg turte og at jeg nå kan si at jeg har gjort det, for fy søren for en sjuk opplevelse. 

 

ON THE ROAD AGAIN

  • 26.11.2016, 02:23Nå har vi tatt et litt vemodig farvel til Lumsden Hotel og startet på nok en road trip. 1. stopp var Queenstown og worlds biggest swing!! Jeg er egentlig ikke spesielt glad i høyder, og hadde aldri trodd at jeg frivillig skulle gjøre noe slikt. Nervøs som f, but i did it! Det var helt sjukt, trodde jeg skule dø for real. Film kommer på bloggen asap! Etter QT kjørte vi videre til Mount Cook Nationalpark hvor vi dro på hiking til vakre Tasman Glacier; 
Etter å ha sovet de siste 2 nettene i molly, har vi nå vell fortjent booket oss inn på et hotell i Hokitika. Vi befinner oss fortsatt på sør-øya og i morgen går ferden til vår nye jobb som er på en gård 40 km unna her! 

(Lokal tid, lørdag 14.23) 

MILFORD SOUND

  • 16.11.2016, 11:40

Hei! Her i Lumsden har vi det kjempefint! Har for øyeblikket akkurat inntatt middag etterfulgt av dessert (som vi får hver dag)... De er nesten for gjestfrie her og vi blir rett og slett skjemt bort. Får vell bare nyte det mens man kan tenker jeg:) De to siste dagene har vi vært så heldige å hatt fri, så på mandag benyttet vi derfor muligheten til å dra til Milford Sound på kajakk og hiking tur. Jeg for min del har faktisk aldri prøvd kajakk før, så det var skikkelig gøy og fint! Milford Sound ligger en kjøretur på ca 3 timer unna Lumsden, men med så flott natur skulle jeg nesten ønske den var lengre, haha. 

Siden jeg garantert hadde mistet speilrefleksen i vannet om jeg hadde tatt det med, ble det liggende igjen i bilen mens vi padlet. Heldigvis er Julie mer aktsom og fikk tatt noen bilder med iphonen. Vi var litt uheldige med været da det regnet 4 timer i strekk under hele turen, men fint var det absolutt uansett! Som dere sikkert ser, så storkoser vi oss her nede i dette vakre landet! Likevel har vi ikke glemt hvor hjem er helt enda. I dag sørget vi faktisk for at vi sikkert aldri blir å glemme det heller, haha. 


#Leka4evr:D 

Stay tuned for å se hvor ferden går videre om knapt 1 uke! 

 

NEW PLACE - LUMSDEN

  • 10.11.2016, 00:52Hei! Da har vi reist fra vakre Te Anau til et lite sted kalt Lumsden, bare en time unna. Her skal vi bo og jobbe på et hotell som forøvrig er skikkelig stilig innredet med bar og restaurant i underetasjen. Planen er å være her i 14 dager, men vi har erfart at det ikke alltid går etter planen, så kanskje vi ender opp med å dra tidligere eller være her i 1 måned. Det er det som er så fint med å være backpacker og reise på en working holiday. Du kan så og si gjøre hva du vil, når du vil og hvor du vil! Nå har vi akkurat vasket og ryddet underetasjen og har noen timer fri før restauranten åpner i ettermiddag :-) 

(Lokaltid: Torsdag 12.52)

TE ANAU #NOWIFI

  • 01.11.2016, 04:54Hei! Nå er vi nede i sentrum for å gjøre noen ærend, dra på kino og sist men ikke minst snylte på free wifi slik at vi får oppdatert oss og blogget litt. Det har seg nemlig slik at lodgen vi bor på ligger 40km unna sentrum, hvor vi verken har internett eller mobildekning, noe vi ikke visste før vi kom. Den ligger heldigvis veldig idyllisk til med tilrettelagte turløyper, så selv om det er langt unna sivilisasjon og omverden er det fint å være der for en liten periode. Det er i grunn bare greit å utfordre seg selv litt med en hverdag man normalt sett ikke er vant med. Arbeidsdagene varer i 5 timer, og i gjengjeld får vi kost og losji, noe som er en grei deal og gir mye fritid. Til tross for lite å gjøre oppe i ødemarka, går tiden fort når man er omringet av så vakker natur! Om bare 1 uke drar vi videre (forhåpentligvis) til et litt mer sentralt sted. Hvor er ikke helt bestemt enda, men jeg oppdaterer så fort det er bekreftet :-)  

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no