hits

MITT SISTE BLOGGINNLEGG HER

 • 27.10.2017, 13:36

Jeg har i den siste tiden sett litt på nouw.com, deres konsept og hvordan det er å blogge der. Opprettet derfor en blogg for å teste ut, og ser ut til å trives veldig bra. Alt er veldig godt tilrettelagt, og det er enkelt å bygge opp et eget profesjonelt design. Var egentlig litt skeptisk i starten, men øvelse gjør mester, å nå ser det ut som jeg begynner å føle meg litt hjemme på denne plattformen. Enkelte ting er jeg ikke helt vant med enda, og det blir rart å gå fra blogg.no, men jeg kjenner at det er på tide med en forandring, så nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang på nouw.  

Tusen takk til alle som har fulgt meg, lest og kommentert! Håper dere vil følge meg videre ⬇️

💗  http://nouw.com/amaliesonnesyn 💗

JEG FLYTTER

 • 26.10.2017, 20:03

Jeg har nå gått en stund og nølt litt frem og tilbake på om dette studiet virkelig er det jeg har lyst til å bruke tiden min på, og om jeg heller burde bytte til noe jeg kjenner passer meg og min livsstil bedre. Her om dagen bestemte jeg meg derfor for å søke på School of fashion industry, som er en skole jeg har sett på i flere år nå, men som alltid har blitt nedprioritert på grunn av andre ting. Bare noen dager senere fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått plass, og jeg skjønte med en gang at dette, det måtte jeg bare gjøre. Tenk så gøy å få holde på med en så stor hobby, samtidig som du går på skole? Jeg føler i hvert fall det er mer riktig for meg å gå denne veien. Studiet starter i januar, og hvis det er interresant for dere, kan jeg gjerne skrive mer om hvilken linje jeg skal gå, og hvordan studiene er etter hvert.

A BRAND NEW CHAPTER IS ABOUT TO START

  

Det betyr derfor at jeg slutter på Markedsføring etter dette semesteret og dessverre blir nødt til å flytte fra denne fantastiske byen og alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med. Det er skikkelig leit, og jeg skulle ønske jeg kunne vært her lengre, slik som planlagt. Nå må jeg bare følge hjerte mitt, og det sier at Sofi og Oslo er neste stopp!! Ææhæ, jenta som IKKE skulle til Oslo, havnet altså der til slutt likevel. Sånn er det når man må reise etter hvor studiene befinner seg. Jeg gir altså hovedstaden en sjanse, og håper og tror det blir bra til tross for fordommer mot å bo i en stor by, haha.  

Fineste byen, som jeg kommer til å savne så mye!! Jeg skal i hvert fall nyte den siste tiden min her, å komme ofte på besøk til neste år 

HOMEMADE ADVENT CALENDAR

 • 25.10.2017, 23:05

Jeg vet ikke med dere, men jeg bruker i hvert fall uendelig mange ob-esker i løpet av et år! For noen måneder siden begynte jeg å tenke på at det måtte være noe jeg kunne bruke disse eskene til i stedet for å bare kaste en etter en. Jeg bestemte meg derfor for å begynne å spare, slik at jeg etter 24 esker kunne lage en adventskalender. 

DIY // ADVENTSKALENDER 🎁

 

Alt jeg brukte er kjøpt på søstrene grene, som dere sikkert ser. Jeg bare elsker den butikken! De har seriøst alt, og til en latterlig lav pris??  

...

     

    

Det er ingen hokus pokus fremgangsmåte her, men kort fortalt malte jeg eskene, klistret på nummererte lapper og pyntet så med paljetter. Tilslutt limte jeg alle eskene på en tynn lerretplate. Nå må jeg bare kjøpe ting å putte nedi og gi den til en som fortjener det. Jeg elsker å lage adventskalendere, og har laget utrolig mange opp i gjennom åra. Andre tips jeg har er å blant annet lage av proteinshake bokser, hermetikkbokser eller fyrstikkesker. Neste år tror jeg sannelig jeg skal lage en av snusesker også. Heia gjenbruk si. 

Noen flere som bruker å lage kalender? 

UKEN SOM GIKK

 • 22.10.2017, 22:11

...

UKENS MÅLTID 

Lagde meg pølsegratteng i dag, og kan ikke huske sist jeg spiste det? Det var i hvert fall skikkelig digg og nesten litt nostalgisk, haha. Spiste det ganske ofte som barn, men har liksom aldri tenkt på å lage det selv etter at jeg flyttet for meg selv. Definitivt noe jeg skal begynne å lage oftere! Greit å ha noe å variere med til en forskjell fra pasta, taco og fjordlandgrøt som det oftest går i. Det enkleste er ofte det beste, right? 

UKENS SANG 

WE DON´T HAVE TO TAKE OUR CLOTHES OFF - ELLA EYRE

  

UKENS OPPTUR 

At jeg har fått fiksa telefonen min, skaffet meg ordentlig beskyttelse, og mest sannsynlig ikke knuser den igjen på en god stund, haha.  

UKENS NEDTUR 

Det må vell bli at jeg har brukt alt for mye penger på byen det... Jeg tror jeg skal begynne å lage meg månedsbudsjett og sette av et begrenset beløp for festing og shopping. Spennende å se hvor mye jeg faktisk kan klare å spare, da dette er to ganske store utgifter. Viktig å prøve å ha litt struktur og begrensninger selv om man er student og gjerne vil ha det gøy hele_tiden. 

UKENS INNKJØP  

Dette sykt fine velvet settet fra Nelly. Utsolgt i blått, men dere finner det i rødt HER

UKENS GLEDINGS 

At jeg mest sannsynlig får besøk av en av mine beste venninner til helga!! Har ikke sett henne siden sommerferien, så jeg setter sånn pris på at hun tenker å ta turen. Håper alt går i boks, så skal vi kose oss glugg ihjel. 

AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg å ser tv mens jeg planlegger den kommende uka. Sett bort fra at jeg har fått vaska hele kollektivet, og laget meg mat, har det vært en ganske så daff og uproduktiv søndag. Ser også at jeg kun har lagt ut 2 blogginnlegg denne uka, men jeg har ikke hatt noe å blogget om rett og slett. Bedre lykke neste uke si. 

ØNSKER DERE ALLE EN FIN UKE!! 

CHRISTMAS WISHLIST

 • 20.10.2017, 21:31

🎄 SHOES1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER 

🎄 EARRINGS 

1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER 

🎄 DRESSES 

1-HER // 2-HER// 3-HER // 4-HER

🎄 CHILLYSBOTTLE 

Disse praktiske flaskene er laget for å holde drikken iskald eller varm i opp til 24 timer. De finnes i så mange kule design og du finner dem HER

 

⚫⚫⚫

 

Jeg har i det siste fått mange spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul og om det er noe spesielt jeg trenger, så satte meg derfor ned for å finne noe å ønske meg under treet i år. Det er jo fortsatt 2 måneder igjen, men det ser ut som folk er tidligere ute enn meg med julegavehandlingen, så da var det bare å legge ut ønskeliste så fort som mulig, haha. Kanskje dere også fikk noen tips til hva dere kan sette på ønskelisten eller kjøpe til en venninne. Det er jo faktisk bare 9 helger igjen til julaften når jeg tenker meg om?? herreguuud dagene flyr unna. 

TILBAKE PÅ SUNNMØRE OG OPPDATERT TISE

 • 17.10.2017, 21:20

Fløy hjem til Ålesund i formiddag og er nå klar for å ta fatt på studiehverdagen igjen etter en drøy uke med ferie. Kan ikke si jeg gleder meg til perioden framover med eksamenslesing og stress, men jeg får bare prøve å porsjonere arbeidet litt, slik at jeg slipper slike store skippertak de siste ukene før ferie. Når det er sagt kjenner jeg likevel at det er veldig godt å være tilbake. Hjemme bra, men hjemme i Ålesund best eller noe sånt? 

Hadde med meg en ekstra koffert med klær hjemmefra, og siden jeg ikke har den største plassen på rommet mitt, fant jeg ut at det var på tide å oppdatere tisen min igjen slik at jeg blir kvitt noe. Mange plagg har ligget bakerst i skapet og fortsatt ikke sett dagens lys etter at jeg flytta hit, og hver gang jeg åpner skapet er det 90% sjanse for at noe ramler ut. Det var med andre ord lurt med ei litta opprydning. Selv om jeg hater å innse at jeg må gi slipp på ting, klarte jeg i hvert fall å finne noe jeg kunne kvitte meg med. 

  ⬇️⬇️⬇️ 

 

   

 

👗👘👖👛👢👚

 

💗  KLIKK HER FOR Å KOMME TIL TISEN MIN 💗

 

UKEN SOM GIKK

 • 15.10.2017, 14:20

UKENS INNKJØP 

Disse to lipglossene fra Dior og Lancome. Den ene er en lip plumper gloss som skal gi en illusjon av fyldigere lepper og den andre er en shiny lipgloss i fargen new wave. Veldig fornøyd med begge to, så disse blir nok fast inventar i veska fremover!  

UKENS SANG 

SAVE TONIGHT - SAM FELDT 

UKENS MÅLTID 

Disse skolebollene smelta bokstavelig talt i munnen min. Bakte de faktisk selv i går, så cred til meg for det. Føler jeg har blitt så "voksen" i det siste med tanke på matlaging. Har blitt mye mer glad i å bruke tid på kjøkkenet enn hva jeg var før og i går følte meg litt som en husmor når jeg sto hjemme å bakte skoleboller på en lørdagskveld. Blir vell andre "boller" når jeg kommer hjem til Ålesund igjen. haha, got it?? humor hæ. 

UKENS GLEDINGS 

Jeg har i det siste begynt å glede meg skikkelig til jul! Går bare å venter på snø, julemusikk, julebakst og julegave handling. Jeg teller ned dagene til adventstiden der man bare går å venter på juleferie og hvor stemningen er god. Gleder meg til alle eksamenene er krysset av listen, og til jeg kan ta juleferie. Litt ironisk at jeg er så gira på jul og juleferie også er vi ikke ferdig med høstferien enda... lol

UKENS OPPTUR 

Denne solnedgangen vi hadde tidligere i uka. Virkelig balsam for sjela å ha det så vakkert rundt seg. Føler meg så heldig som har vokst opp ute ved kysten og med havet og naturen så nærme. 

AKKURAT NÅ 

Nå sitter jeg hjemme og venter på middag. Søndag i huset, småsteik på menyen og bestemor og bestefar på besøk. Har hatt det veldig fint hjemme, men nå gleder jeg meg til å dra tilbake til Sunnmøre å se igjen vennene mine å ha det litt skøy, før eksamensperioden treffer.. 

 ♥ ♥

SUNSET

 • 12.10.2017, 23:00

 
    JAKKE OG GENSER BIKBOK // BUKSE CUBUS 

 

STUNNING VIEW 

◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ 

 

 

Høst, sjø, solnedgang, ferie og brosjan. What is it not to love.  

 

NÅR GAMMELT BLIR NYTT

 • 10.10.2017, 14:39

For 3 år siden bestemte jeg og pappa oss for å pusse opp et gammelt hus som vi eier, men som aldri har blitt brukt til noe annet enn oppbevaringsplass. I og med at vi begge har mange andre baller i luften, og at jeg har bodd en del borte de siste årene, har det tatt mye lengre tid enn jeg hadde trodd i utgangspunktet. Jeg har virkelig lært at oppussing ikke lar seg gjøre over natten og at det krever mye tid og arbeid. 

Da vi begynte var det så vidt jeg klarte å bevege meg inne i huset. For det første var det gamle møbler overalt, og for det andre var det spindelvev, fluer og skit hvor enn jeg snudd meg. Vi satte derfor i gang med å tømme huset for unødvendige ting, etterfulgt av tapet-riving, vegg-skraping, sparkling og rengjøring, før vi malte så og si alt på nytt! Vi har også lagt nye tapeter, laget bad (som ikke fantes i huset fra før), fikset loftstue og skiftet enkelte vinduer. Pappa har virkelig stått på og gjort en fantastisk jobb, der hvor jeg ikke har hatt noe særlig å bidra med.

Denne uken har jeg endelig fått fullført det jeg har ventet på i 3 år nå, og som jeg syntes har vært det gøyeste med hele prosessen, nemlig interiør-stylingen. Siste finish med fargekombinasjoner, detaljer og innredning har vært en lek i forhold til alt tidligere arbeid. Kjøkken og bad er ikke er helt ferdig enda, men viser dere sluttresultatet i de ferdigstilte rommene.  

RETRO STYLE 

 

   

   

    

Before we started... 

Hva syntes dere? 

HAPPY MONDAY

 • 09.10.2017, 11:01

 FAV BREKKIE - SMOOTHIEBOWL 

 

Da var det mandag nok en gang, og i stede for å sitte i forelesning, sitter jeg her. Hjemme, på favoritt plassen, med favoritt frokosten. Utsikten er heller ikke til å klage på, da det er helt vindstille, blank sjø og strålende sol. Høsten viser seg virkelig fra sin beste side i dag, noe jeg må ta nytte av. Tenkte derfor å ta meg en joggetur ned til sjøen for å nyte stillheten litt. Etterpå skal jeg dra å style ferdig et hus jeg og pappa har drevet å pusset opp i en lang stund nå, men som endelig begynner å bli ferdigstilt. Forteller dere mer om dette prosjektet senere. Gleder meg til å vise dere bilder!!   

 

HA EN FINE UKE DA DERE  

UKEN SOM GIKK

 • 08.10.2017, 14:52

UKENS MÅLTID

Den obligatoriske lørdags-grøten hos farmor og farfar i går. Hvis jeg ikke får grøt på en lørdag, så er det liksom ikke lørdag??

UKENS INNKJØP

This cute t-shirt 

UKENS GLEDINGS 

At det er høstferie, og at jeg skal slappe helt av å gjøre hva enn jeg vil den kommende uka.  

UKENS SANG

MARILYN MONROE - NICKI MINAJ 

Noen ganger blir jeg skikkelig hekta på en gammel sang igjen. Kom tilfeldigvis over denne og nå har den gått på repeat hele uka. 

UKENS OPPTUR

Å se igjen familien min igjen! 

UKENS TANKE 

At jeg bokstavelig talt har brukt mer tid på å spise kake enn å være på trening. Dårlig combo med andre ord, haha. #sk2018 

UKENS HAPPENING

70-års dagen til bestefar i går  Veldig koselig! 

FEELS GOOD TO BE HOME

 • 06.10.2017, 17:02

 

ENDELIG HJEMME

 

Det er skikkelig koselig å være hjemme igjen, og jeg elsker denne skoleferie-følelsen som jeg ikke har hatt på noen år nå. Skikkelig glad-følelse. Sove lenge, gå på tur med mamma, se igjen kjent folk, spise hjemmelagde rundtstykker med eggesalat og ellers bare ta dagene som de kommer. Denne ferieuka skal jeg virkelig nyte. I dag ble det baking av kanelsnurrer siden jeg for real elsker det, og det nettopp har vært kanel-bollens dag uten at jeg fikk benyttet meg av det, haha. Da jeg sto opp i morges hadde derfor den snille mammaen min allerede satt i gang med bakingen. Er det rart jeg er glad for å være hjemme når det første jeg får servert er nybakte rundstykker og kanelsnurrer?? Heldige meg ♥♥

 

   

Nå skal jeg stikke på trening, så blir det familiebursdag - med mer kanelboller, kaker og alt for mye digg mat. Det er bare høstferie en gang i året si. 

GOD HELG 

MY MILKSHAKE BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD

 • 05.10.2017, 18:15

Landet i Rørvik i morges, og har siden da sulla litt rundt i Rørvik med pappa og Aleksander, som er lillebroren min. Vært å testa 64 grader nord, som er en ny restaurant her, shoppa litt, og ellers bare chilla hjemme hos Aleks. Han studerer her, så pappa har nettopp kjøpt og pussa opp et hus i Rørvik. Det er akkurat ferdigstilt og resultatet ble kjempebra. Gøy med så stor forandring i forhold til hvordan det var da vi tok over. Tenkte å ta litt interiørbilder å dele med dere om jeg rekker. Snart kommer jaggu meg Jonas (storebror) også, så skal vi ut å spise igjen, haha. "64 grader nord" var skikkelig stilig innredet, i tillegg til at maten smakte godt, og ikke minst så veldig innbydende ut. Jeg liker at atmosfæren er bra når man er ute å spiser, så da blir det retur dit igjen i kveld, før vi drar hjem 

  

"When your milkshake tastes too good" 

 

KÅPE - HER // GENSER - HER 

GOING HOME

 • 04.10.2017, 22:32

Endelig skal jeg hjem til øya mi. Treffe familien, feire bestefar sin 70 år dag, gå på fjellet å bare kose meg hjemme i rolige omgivelser. Etter nesten 2 måneder kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem en tur, være litt bortskjemt, få middagen servert og rett og slett ta livet helt med ro. Flyet mitt går i morgen tidlig klokken 08.40 så jeg skal med andre ord opp ganske tidlig... Men, når det er hjemreise å jeg har et fly å rekke, spretter jeg nok opp i en fei. 

Gleder meg som en liten unge til pappa kommer å henter meg på flyplassen i morgen. Kjennes ut som jeg har vært borte i evigheter, haha. Pappajente 

OBSESSED WITH...

 • 03.10.2017, 17:08
♥ MATCHENDE SETT 

 

1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER // 5-HER // 6-HER 

I det siste har jeg fått en liten "chrush" på slike matchende sett med blazers og bukse. Til nå har jeg kun et hvitt sett, men jeg er bare nøtt til å skaffe meg noen fler. Jeg vil ha noen med farger, mønster, fløyel og forskjellige detaljer. Vil kjøpe alle men må nok velge meg et.... 

 

Hvilken er din favoritt?? 

UKESMENY

 • 02.10.2017, 20:51

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å vært noen få timer på skolen, etterfulgt av bodystep på stamina. Sykt deilig å kicke i gang uka med en skikkelig svette-fest. Har akkurat laga meg en sen middag og planlagt resten av ukens meny. Når det kommer til mat har jeg i det siste blitt ganske flink til å tenke økonomisk, og passer på at jeg kaster minimalt. Prøver alltid å planlegge og ha kontroll på hva jeg skal kjøpe inn å lage hver uke. Applaus til meg og 20 voksenpoeng si.  

 

- THIS WEEK`S MENY - 

 

MANDAG

 PASTA DE NAPOLI - Kjøpte toro ferdigpakning på coop og tilsatte kylling og litt krydder. Kan også bruke pølse, kjøttdeig eller kjøre vegansk. Smaker sykt godt. Spesielt om du har hvitløksbaguett som tilbehør!! 

TIRSDAG

POLARPIZZA - Så enkelt og godt. Bruk hva du har, og vipps så har du middag på 10 minutter. 

ONSDAG

SALAT - med bønner, pasta, egg og grønnsaker. Toppet med cottage cheese. 

TORSDAG

KYLLINGBURGER - Oppskrift finner du HER

FREDAG

BØNNETACO - Stek bønner (og pølser om du vil) sammen med tacokrydder og løk. Enkel, billig og smakfull taco. 

LØRDAG

GRØT - Jeg er en grøt-elsker, så kommer meg liksom ikke igjennom uka uten en grøtdag, haha. 

SØNDAG

LASAGNE - Dette tror jeg må være noe av det beste jeg spiser. Dere trenger vell ikke oppskrift til den;))  

 

Noe dere fikk lyst til å lage? 

 

UKEN SOM GIKK

 • 01.10.2017, 13:01

UKENS MÅLTID

Burger og sweet potato fries!!! Feira bursdagen til en en venninne på fredag, og testet derfor ut molo som er en burger restaurant her i Ålesund. Fy søren, det var det diggeste burger måltidet jeg har smakt. Anbefales om du bor i nærheten!

UKENS INNKJØP

Denne gul-oransje genseren fra Nelly. Jeg digger fargen og jeg digger slike oversized armer. Føler meg litt som en påskekylling, men den er skikkelig søt. 

UKENS GLEDINGS 

Går enda å gleder meg til at jeg skal hjem på høstferie! Nå er det bare 4 dager igjen?? 

UKENS SANG

DEEP BLUE - OCEANS

UKENS OPPTUR

Været! Vi har som mange andre steder i Norge, hatt skikkelig sommervibes den siste uka. Det har vært så digg å våknet til sol hver morgen. 

UKENS NEDTUR

At jeg knuste telefonen min..... 

UKENS TANKE

At jeg burde skaffe meg en deltids jobb her i Ålesund, slik at jeg har litt mer å rutte med. Får jo ikke spart noen ting til reiser og slikt... 

UKENS HAPPENING

Octoberfesten på torsdag. Jeg hadde bestemt meg for å dra hjem klokken 12 og ikke bli med videre til byen. Vell, jeg ombestemte meg i siste øyeblikk og plutselig var jeg på bussen inn mot byen. Jeg vet ikke helt om jeg skal si at det var et dumt valg, i og med at jeg hadde det veldig gøy, men at kvelden endte med knust telefon, haha..  

______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Nå skal jeg stå opp å lage meg en skikkelig digg frokost, så får jeg se hva dagen bringer. Regner med det blir mest avslapning og litt skolearbeid. SUNDAYZZZZZ ♥♥♥

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no