hits

ROAD TRIP

  • 24.10.2016, 10:46

Nå er vi kommet til Invercargill som er en by helt sør i NZ. Dette blir siste stopp før vi i morgen kjører til final destination, Te Anau! For øyeblikket sitter vi nok en gang på McDonald´s og utnytter oss av deres fri wifi<3 

Turen hit har vært helt magisk.. Vi valgte å kjøre den lengste veien siden den gikk store deler ved kysten. Vi har fått sett alt fra blikkstille grønn sjø, hvite sandstrender og klipper - til grønne hills og store fjell med snø på toppen. Landskapet her er så variert, og jeg elsker det!  


I dag kjørte vi innom Nugget point, en liten gåtur opp til et fyrtårn hvor det var utrolig fin utsikt og spektakulær natur!  

Gleder meg til å se, å vise dere vårt nye hjem i morgen! :-) 

(lokaltid 21.46) 

JUST GO EXPLORE

  • 20.10.2016, 13:03

Hei alle sammen! Her kommer en aldri så liten oppdatering på hva som har skjedd siden sist...

1. Vi fant ut at kiwipakkejobben var for krevende både fysisk og tidsmessig. Det å arbeide 11,5 timer å kun ha 1 fridag i uken ga lite fritid og mulighet til å gjøre andre ting. Såå etter 10 dager (stolt) bestemte vi oss for å slutte.                                                                                          

2. Vi har kjøpt oss en bil! Nærmere bestemt en grønn Nissan Avenir som har blitt døpt til å hete Molly. (ja, vi savner deg Hellen)  

3. Vi har fått oss ny jobb på en Luxury Lodge i Te Anau - en aldri så liten 22 times kjøretur fra hvor vi befinner oss nå. #roadtrip 

4. Vi har i dag krysset av to ting på "must see" listen. #staytuned

 

I dag morges sto vi opp 06.00 for å kjøre til Hamilton der hvor deler av Hobbiton og Ringenes Herre filmene er spilt inn. Personlig har jeg faktisk ikke sett en eneste film. Tross regn og tåke var plassen heeelt magisk og definitivt vært et besøk! 

Da vi var ferdig i Hamilton satte vi oss i bilen å kjørte 2 timer til Hahei for å gå til cathedral cave. Hahei er foreløbi blitt min favoritt plass så langt i NZ. Kjempe koselig liten plass med amaziiing natur. Det lyste opp og ble skikkelig varmt, så været gjorde turen perfekt!

For en utsikt! just wow
I morgen tidlig setter vi oss i bilen for å starte på 1. etappe ned til Te Anau. Vi kjører til enden av Nord-øya, nærmere bestemt Wellington og overnatter der i morgen. På lørdag tar vi ferjen over til Sør-øya hvor vi skal kjøre langs kysten og bruke noen dager på å gjøre akkurat hva vi føler for! Regner med å være fremme i Te Anau på tirsdag en gang. Det blir med andre ord en lang men garantert opplevelsesrik og fin tur. Gleder meg masse til å kjøre nedover og bare nyte den fine naturen!

 

Hasta la vista Te puke. 

HEI FRA KIWILAND

  • 09.10.2016, 11:23

Stikker innom for å gi en liten oppdatering fra kiwibyen Te puke! På fredag begynte vi å jobbe på en fabrikk hvor vi sorterer og pakker kiwi, som blir vår arbeidplass de neste 4 ukene. Pakkeriet er stort, med egen kantine, mange ansatte oooog free wifi!!! Siden vi ikke har wifi der vi bor nå er jo det et stort pluss og det beste med hele jobben, hehe. Arbeidsmoralen er med andre ord litt annerledes enn hva vi er vant med i Norge. Vi jobber 11,5 timers dager med 1 fridag i uka noe som fører til lite fritid til å gjøre andre ting. Derfor brukes tiden vi har til å planlegge hvor turen går videre etter at vi er ferdig med jobben vår her! 


Nå skal vi hoppe til køys, så vi er redan for ny arbeidsuke... ps; har aldri elsket kiwi så mye som jeg gjør nå. kødda. 

(lokaltid 22.23, søndag)  


 

 

LAST DAYS IN AUCKLAND

  • 01.10.2016, 14:32

De siste dagene har vi brukt på å spise masse god mat, vært med på beer pong turnering, bar crawl med 150 andre internasjonale ungdommer, og sist men ikke minst skaffet oss en jobb! Vi har med andre ord utnyttet det storbylivet har å by på, før vi på mandag setter oss på en 5 timers busstur og forlater Auckland. Destinasjonen er kystbyen Te Puke hvor vi har fått oss jobb på en kiwi fabrikk! Kjenner jeg gleder meg til å forlate storbyen til fordel for nye omgivelser! Can´t wait til å komme nærmere naturen og kysten, det blir såå fint.  

last days; 

Vi har som dere sikkert ser koset oss masse, og er nå klare for å dra videre på ferden! Snakkes fra Te Puke peeps. 

 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no