hits

HAPPY SATURDAY

 • 30.09.2017, 14:38

 

TREAT YOURSELF WITH A CINNAMON ROLL 💗

 

Nå sitter jeg i senga å belønner meg selv med kanelbolle, siden jeg starta dagen med en aldri så liten joggetur på morgenkvisten. lol formiddagen. Skulle egentlig på spinning, men klarte søren ikke å dra meg opp i tide. Etter en lang dørstokkmil fikk jeg til slutt på meg joggeskoa så ble det en bra start på denne ellers dystre lørdagen likevel. Sola ser nemlig ut til å ha forlatt Sunnmøre etter en uke med fantastisk vær. Egentlig like så greit, siden jeg skal sitte inne med skolearbeid hele dagen. Vacay where u at??? En uke igjen nå, så skal jeg lukke bøkene å ta høstferie. Herregud det skal bli godt å komme hjem. Mamma kan du bake hjemmelagde kanelsnurrer da? 😇

 

20 SPØRSMÅL

 • 29.09.2017, 14:55

1. Hvor gammel er du? 21! Omg, føler jeg var 19 sist jeg skrev alderen min. Tiden går fort?? 

2. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Min bestie

3. Når så du moren din sist? 14. August. Ser henne igjen neste uke 

4. Hva lengter du etter akkurat nå? Båttur med lillebror. Elsker å være ute på sjøen, slappe av, spise godis å bare nyte roen.  

5. Hvilken mobil har du? iPhone 6s som jeg forøvrig klarte å knuse i natt. 2. telefonen jeg knuser på under et halvt år. Jeg blir så oppgitt over meg selv at det er like før jeg gir opp mobiler, og sosiale medier for en stund..... 

6. Hva kan holde deg våken om natta? Vind og tanker 

7. Hva bruker du helst penger på? mat, klær og reiser 

8. Hva synest du om tatoveringer? Digger det! Husker jeg var helt i mot det når jeg var mindre. Jeg skulle aldri ha noe blekk på kroppen min, og at mamma og pappa hadde tatovering kunne jeg ikke forstå. Vell, man forandrer seg, og nå er jeg helt hekta. 

9. Hva var det siste du kjøpte? Tacobaguett på pluto i går kveld. 

10. Hva var det siste du spiste? Polarpizza til frokost. Digg. 

11. Hva var det siste du drakk? Det var selvfølgelig sjokkomelk det.  

12. Er det noen du savner? Ja. Nå som jeg har flyttet til et nytt sted, er det jo mange hjemme jeg savner. 

13. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? At pakken som mamma sendte til meg for 2 måneder siden skal komme fram lol. Den er visst sporløst forsvunnet. 

14. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Skal jeg komme ut?" 

15. Hva skal du gjøre i helgen? I kveld skal jeg i bursdag, så skal jeg nok jobbe med en studieoppgave resten av helgen.. 

16. Drømmereisemål? Akkurat nå er det New York som er neste på lista over plasser jeg vil oppleve. Can´t wait!! 

17. Hvor drar du når du er trist? På fjellet. Always makes me feel good. 

18. Hvordan var livet ditt for akkurat 1 år siden? Veldig annerledes. For et år siden var jeg i Auckland, på den andre siden av jorda. Satt garantert på en cafe med venninne mine, med en kanelbolle i den ene hånden og eg kakao med krem i den andre, haha. Det var livets late dager det. Makan til backpacker liv. 

19. Yndlingsdrink på byen? Sverger alltid til vodka cranberry på byen. Med mindre de har vodkaslush da!! Det er så sykt godt?? 

20. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Dra for å hente pakke på posten, wiiih 

...Og med disse spørsmålene sier jeg GOD HELG 

WANDERLUST

 • 26.09.2017, 19:47

Ukene flyr mildt sagt unna her i Ålebyen, noe som tyder på at jeg har nok å holde fingrene i. For tiden går dagene mye i det samme med skole etterfulgt av trening, og jeg føler liksom ikke jeg har fått strukket helt til med kreative og inspirerende innlegg her på bloggen i det siste. Dagen i dag er ingen unntak, og jeg har akkurat kommet hjem fra stamina, klar for dagens høydepunkt; kveldsmat, bloggerne og avslapning. 

 

Jeg kjenner egentlig jeg blir litt rastløs av denne skolehverdagen, og at det er litt uvant. Jeg vil reise, oppleve, se og få nye impulser. Jeg vil ta med meg kameraet, sette meg på et fly og skaffe meg nye minner. De siste 2 årene har jeg bodd i utlandet, reist hit og dit, vært litt hjemme og litt borte. Jeg har tatt deltidstudier og rett og slett ikke helt hatt denne stabile hverdagen med ukentlige gjøremål. Etter hvert har jeg har sett på livene til venninne mine og tenkt at nå vil jeg også ta en bachelor, ha en studiehverdag og bare settle down a bit. Nå kjente jeg meg liksom klar for å bare være i ro litt, å bli kjent med et helt nytt sted.

Vell, jeg har blitt veldig glad i Ålesund, men det tok meg akkurat 1,5 måned å få "mark i rauva". LET ME EXPLORE liksom. Jeg føler jeg visner bort her jeg sitter som et spørsmålstegn ned i matteboka. Denne wanderlust abstinensen kommer og går, men når den først er her blir den veldig intens og jeg får lyst til å slippe alt jeg har å booke enveis billett til LA. Vell, jeg får nøye meg med at det kun er en uke igjen til ferie og en aldri så liten flytur med widerø, lol. Skal i hvert fall bli godt med litt fri, så har jeg kanskje roa meg til jeg kommer tilbake, haha. 

Misforstå meg rett, jeg elsker Ålesund, og må nok innse at jeg ikke bare kan drive å reise rundt hele tiden. Med mindre jeg vinner i lotto da. Ikke relativt sannsynlig ettersom jeg aldri har levert inn en eneste lotto kupong. Kanskje jeg skal starte.  

FOR MANGE TANKER I HODET

 • 24.09.2017, 20:51

I det siste har døgnrytmen min rett og slett glidd helt ut, noe som preger både hverdagen og motivasjonen min. De siste ukene har jeg ikke sovnet tidligere enn i 2-3 tiden en eneste kveld, noe som ikke er særlig optimalt når man skal tidlig opp igjen. Jeg tror søvn problemet ligger ved at jeg ikke klarer å slappe nok av. Hjernen er liksom stappet med 1000 tanker surrende rundt, uten å finne riktig svar eller vei ut. Har jeg valgt riktig studieretning? Hva skal jeg bruke denne bacheloren til? Hva vil jeg egentlig jobbe med? Hva om jeg stryker på matteeksamen? Altså jeg blir faktisk sprø av meg selv...  

Jeg stortrives i denne byen her, og mange av fagene på skolen er givende og interessante. Likevel klarer jeg ikke å legge bort tanken på om det er noe annet som hadde vært enda mer riktig for meg. Jeg har aldri vært over gjennomsnittet i matematikk og det er vell her jeg føler mest på det å ikke strekke helt til, og hvor jeg begynner å tvile. Jeg har allerede lært mye nytt, men det er fortsatt så utrolig mange løse tråer. Det hjelper heller ikke at det er 3 år siden sist jeg hadde matte. Jeg har heller ikke gått på et full-tids studie siden videregående, og det å på nytt skulle vende seg på skolehverdag i forhold til jobbhverdag er til tider vanskelig. Jeg sier ikke at jeg skal gi opp, men å finne motivasjon til en hver tid, kan være tungt når man ikke har noe bestemt mål å jobbe frem mot. 

Jeg har så mange interesser, og så mye jeg liker å gjøre, likevel klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg egentlig liker best, og hva jeg har lyst til å jobbe med. Det eneste jeg vet er at jeg ikke er et a4 menneske, og at jeg har lyst til å bruke kreativiteten min til noe. Kanskje bare jeg som stresser for mye med fremtiden, men akkurat nå føler jeg at jeg ligger litt bak skjema. Jeg har jo en haug med tid, men føler meg likevel litt presset av hvordan brikkene faller på plass til folk rundt meg. Jeg føler jeg mangler denne røde tråen mange andre har på hvor de vil her i livet? 

Jeg er veldig ubesluttsom, impulsiv og fleksibel, i tillegg til at jeg brenner for mye, noe som fører til at jeg stadig endrer på retningene mine. Jeg studerte musikk, dans og drama på vgs før jeg bestemte meg for at jeg ville utdanne meg til å bli personlig trener, samtidig som jeg flyttet til LA. Etter endt studie ville jeg reise mer, så da dro jeg til andre siden av jorda for å få nye opplevelser og impulser. Tilslutt falt valget på en bachelor i markedsføring og ledelse, og enda har jeg mange ting jeg kunne tenkt meg å gjøre og studere. Jeg drømmer fortsatt om å bli arkitekt, og har lyst til å jobbe med interiør, samtidig som jeg elsker mote og absolutt kunne sett for meg en karriere innenfor det. I tillegg elsker jeg å reise, så å kunne kombinert jobben min med akkurat det hadde vært perfekt.

Så er spørsmålet; hvilken jobb fyller disse ønskene? Jeg kan heller ikke kombinere alle disse interessene mine, så noe må jeg jo satse på. Jeg. blir. crazy. av. meg. selv. Plis si at det er flere som har det slik?? Jeg skulle ønske jeg hadde et konkret ønske, samtidig som jeg liker å tro at det er bra å ha varierte egenskaper. Dere blir nok like forvirret som meg av dette her, men foreløpig er planen å fortsette på bacheloren så får jeg rett og slett se hvordan ting går. I dag ble det mye tekst, men føles godt å få ut tankene. Nå skal jeg dra på trening å få svetta ut litt frustrasjon. Maybe it helps. 

Peace out. 

UKEN SOM GIKK

 • 24.09.2017, 15:50

UKENS MÅLTID 

Det må nok bli frokosten som jeg lagde meg på lørdag. Ernæringsrik og smakfull brekkie som smakte perfekt etter en slitsom morgenøkt. Hvis du ikke har laget deg smoothiebowl før, anbefaler jeg det virkelig. Så enkelt, sunt og godt! 

UKENS INNKJØP

Denne kåpa som jeg bestilte meg på zalando i går! Kjente jeg trenge en ny nå som høsten kommer snikende. Gleder meg til det blir litt kaldere ute, slik at jeg kan begynne å gå i litt varmere klær. Sommer er godt, men nå kjenner jeg at jeg egentlig er ganske klar for høsten, jeg. 

UKENS SANG 

KYGO - STARGAZING  

Denne hørte jeg for første gang på jugend. Dagen etter hadde jeg et klipp med den på mystoryen min og tenkte "fysøren, den sangen der var bra, lurer på hva den heter?" Jeg spurte vennene mine, brukte musikk-finner apps, søkte på alle ord i teksten men uten hell. OGSÅ, her om dagen sier en venninne av meg "Den nye sangen til kygo kommer endelig ut på spotify i morgen. Den han spilte på jugend"  Og sannelig var det ikke denne sangen jeg hadde drevet å lett etter i 1 måned?? Nå kan jeg endelig høre på den i ett sett helt til jeg blir lei. 

UKENS OPPTUR

At jeg denne helga ikke har hatt noen hangover i kroppen, som har satt stopper for treningen. Dette er vell den 1. helga etter at jeg flytta hit at jeg verken har vært ute fredag eller lørdag... Kjenner i hvert fall at det er utrolig deilig å ha energi til å dra å trene i helgene, og i tillegg på morgenen, isteden for å ligge å dra seg i senga dagen der på. 

UKENS NEDTUR

At jeg i går trøkka i meg en hel boks med iskrem, en kanelbolle og en halv kjekspakke til lørdagsgodis?? Jeg er sånn at når jeg først har noe godt i hus må jeg prøve å bli kvitt alt på en gang, slik at jeg kan prøve å være sunn igjen så fort det usunne er spist opp. haha, noob. Til mitt forsvar er faktisk cookie dough isen til wanted seriøst den beste isen jeg vet om. You should try it! 

UKENS GLEDINGS 

Nå er det under 2 uker til jeg setter meg på flyet hjem for en aldri så liten vacay. Det skal bli sååå godt å slappe litt av, lade batteriene til eksamensperiode, og best av alt feire 70-årsdagen til bestefar med kaker og familie.  

UKENS TANKE

Jeg tenker at jeg er veldig glad for at jeg flytta hit. Denne byen og disse folka gjør meg glad og jeg føler meg rett og slett hjemme her. Det er ikke for stort, men heller ikke for lite. Det å se sjøen fra vinduet og kunne gå ut døra og rett på fjellet er noe jeg setter stor pris på. Naturen er så nærme her, akkurat som hjemme. I en for stor by, blir det fort lange avstander, lite utsikt og landlige omgivelser blir ofte langt unna. Å bo her passer meg derfor perfekt. 

Håper alle har hatt en fin uke 

UNPOSTED

 • 23.09.2017, 21:56

  

    

   VESKE/LUE HM // SNEKKERBUKSE GLASSONS // GENSER BIKBOK // SLIPPERS STEVE MADDEN 

 

MORNING BLISS

 • 23.09.2017, 14:30

HAPPY SATURDAY EVERYONE 

Jeg har fått gjort unna dagens trening, laget meg en super digg frokost, og sitter nå i senga å kjenner på at sola steker gjennom ruta. Deilig start på dagen med andre ord. Planen i dag er rett og slett bare å være hjemme, gjøre litt skolearbeid, spise godis og la kroppen slappe helt av. Jeg liker å ha nok å holde fingrene i av planer og sosiale sammenkomster, men kjenner jeg setter mer og mer pris på slike dager som dette, der jeg ikke trenger å tenke på at jeg skal rekke noe og ha tid til å gjøre litt skole- og husarbeid i fred og ro hjemme. Gamlemor blitt. Neida, men deilig med litt avslapning. 

 

- START YOUR DAY OFF WITH A COLORFUL SMOOTHIEBOWL - 

IM IN LOVE

 • 22.09.2017, 15:22

...WITH MY NEW JACKET 

 

Dette impulskjøpet er nok det beste jeg har gjort på lenge. Jakka bare catcha meg ved 1. øyekast, og 5 sekunder etterpå sto jeg med den i kassa. Noen ganger hender det at slike impulskjøp blir glemt bort bakerst i skapet, nettopp fordi det kanskje ikke var like fint eller gunstig som jeg først hadde tenkt. Men denne derimot!! Jeg bare digger den. At den i tillegg er rosa gjør den jo bare enda finere??  

 

 

Jeg har som dere kanskje ser mistet alle løsvippene nå, og det føles skikkelig godt å kunne være helt naturlig igjen. Stress å måtte passe på og ikke gni seg i øya og måtte sove på ryggen for å ikke miste vipper. Jeg kommer helt sikkert til å ta det igjen ved en senere anledning, men føler ikke for å begynne med det fast, da jeg trivest godt med å være uten også. 

 

 SELMA JACKET // BIKBOK 

 

I kveld blir det nok en bursdagsfeiring, noe som blir veldig koselig! Party mooden forsvant der i mot brått da jeg presterte å knuse vinflaska på veg hjem fra byen i sta. Fikk masse vin på mobilen min, og mye annet som selvfølgelig lå i samme pose. Digg. Orker ikke å dra ned til byen igjen, så får se om jeg kjøper meg noe cider eller rett og slett kjører edru-kveld. Har blitt nok festing i det siste for å si det slik, så skader vell strengt talt ikke å fylle glasset med brus en helg. Ble bare skikkelig oppgitt og irritert, og følte for å dra rett hjem å se på serie resten av kvelden. haha. Humøret kommer seg vell utover kvelden, men akkurat nå er jeg irri på den vinen altså.   

 

GOD HELG 

MOLDE

 • 22.09.2017, 00:15

I dag har jeg vært i rosenes by for første gang. Altså Molde som overskriften sier. Ble en aldri så liten roadtrip med 2 venninner, litt shopping og masse mat. Jeg har i løpet av dagen funnet ut at det i hvert fall ikke er no å si på fotball entusiasmen der borte. Det var jo storkamp på aker stadion i dag, og det kunne merkes da vi annkom byen for å si det slik. Supporterskjerf, drakter og flagg var å se over alt, og byen var bokstavelig talt farga i blått. Til og med butikkene hadde pyntet med mfk rekvisitter. Ikke verst altså, og apropos fotball så fikk jeg jaggu meg et glimt av selveste Solskjær i byen også;)) 

     

Det ble liksom ikke noe annet enn matbilder, og lite fra byen i seg selv, som jeg hadde planer om å ta litt bilder av. Til min unnskyldning så regnet det. Også er jeg en food-lover da... Tar i hvert fall gjerne en roadtrip til med disse gærningene av noen venninner jeg har skaffa meg ♥♥ 

Lots of love, vi blogges. 

UKENS INNKJØP

 • 19.09.2017, 14:15

Tenkte egentlig å legge ut bilder, men det ble så komplisert når jeg ikke har noen hjemme til å ta bilder for meg. Siden klærne uansett kommer best frem på film, tenkte jeg why not og peisa like så godt på med akkurat det. Sjekk ut forrige ukes godbiter right under!! 

 

 

Gjerne subscribe på kanalen min og gi meg en tommel opp if u liked it ♥♥

UKEN SOM GIKK

 • 18.09.2017, 15:45

UKENS MÅLTID 

Er det lov å skive nattmaten på BK i helga?? Jeg har aldri vært noe særlig glad i junkfood, og for 2 år siden hadde jeg liksom vært på Burger King typ 2 ganger i hele mitt liv. Da vi bodde i LA og skulle hjem fra fest handla venninna mi alltid nattmat-pickup på jack in the box, mens jeg lagde meg havregrynsgrøt til kvelds. HAHA, hvor har jeg vært. Ting har tydeligvis forandra seg, for nå er det ingenting som er så godt som en burger når klokken har bikket 2 på natta. 

UKENS INNKJØP 

Det har blitt en del innkjøp denne uka, så her blir det umulig å velge ut bare et. Tenker jeg heller kjører på med et eget innkjøps-innlegg, så får jeg vist dere alle mine nye skatter!! 

UKENS SANG 

ALLTID ELSKE DÆ - KRISTIAN KRISTENSEN 

UKENS HØYDEPUNKT 

Det må vell være hele torsdag, hvor dagen bokstavelig talt både ble startet og avsluttet med kake!! Vi feiret som sagt 20-års dagen til Sofie, hvor vi spiste pizza på anno etterfulgt av surpriseparty, godis, latter og byen med gode venner<333

UKENS NEDTUR

Her velger jeg å fatte meg i korthet med et simpelt ord. Matematikk. For meg som bare har bakgrunn fra p-matte og som i tillegg ikke har sett i en mattebok på 3 år, er dette faget bare en nedtur foreløpig. Jeg har noen få oppturer der jeg tenker "nei men dette får jeg til, det er jo gøy??" Den tankegangen går relativt fort over når jeg skjønner at jeg kun kan 10% av pensum. Her må jeg jobbe knallhardt med andre ord. Ta gjerne kontakt om noen har en positiv opplevelse med å bli god i matte, som kan være med på å øke motivasjonen min, haha. Ja, jeg skulle egentlig beskrive dette punktet med et ord, men trengte å få ut mattefrustrasjonen min. 

UKENS GLEDINGS 

Nå gleder jeg meg til fredag, da jeg skal i nok en bursdag til en klassevenninne. Jeg elsker å feire, og gleder meg til å pynte meg, spise god mat, kjøpe gave og sørge for at bursdagsbarnet får en strålende kveld!! Wiiih 

UKENS TANKE 

Nå kjenner jeg at det begynner å bli en stund siden jeg var hjemme og at hjemlengselen kommer snikende. Jeg merker det mest når helgen er over og søndagen står for tur. Stillhet og minimalt med gjøremål. Kveldsmaten består av knekkebrød, og ikke mammas vafler med hjemmelaga jordbærsyltetøy. Det er på slike dager jeg legger merke til de små hverdagslige øyeblikkene som jeg kanskje ikke setter nok pris på mens de er der. Det er på slike dager jeg savner familien min, den friske sjøluften og den lille øya som til syvende og sist har størst plass i hjerte mitt. 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et "uken som gikk"  innlegg, noe jeg gjorde fast i en periode, men som falt helt bort etterhvert. I går fikk jeg plutselig lyst til å begynne med det igjen, og grunnen er vell kanskje at jeg har fått litt mer innholdsrike og spennende uker, nå som jeg har flyttet til et litt større sted. Jeg har for de som ikke vet det, det siste halvåret bodd hjemme. Hjemme for meg er på en liten øy med 500 innbyggere, som er det fineste stedet jeg vet, men hvor det dessverre ikke skjer all verden med ting å skrive om.. 

Liker dere å lese slike innlegg? 

THE BEST HANGOVER CURE

 • 17.09.2017, 19:11

Yesterdays selfies

            

 

Kvelden i går var veldig gøyal og koselig, men etter å ha fått i seg den obligatoriske nattmaten på BK, fristet det mer å stupe til sengs enn nachspiel, så kvelden endte tidlig for min del. I dag har jeg fått gjort unna søndagsturen opp til Aksla, som ser ut til å ha blitt en tradisjon etter at jeg flytta hit. Det er vell også det eneste jeg kan skryte på meg å ha fått gjort i dag. Ellers har jeg tilbragt x-antall timer i senga, hvor jeg forøvrig har planer om å bli værende til sengetid i kveld. Det er bare søndag en gang i uka, så det må vell være lov vell?? Søndager er lagd for å slappe av å lade opp til den kommende uka. Frokosten ble derfor selvfølgelig også inntatt i senga. Ingen søndag uten sjokomelk vell og merke. Viste dere at det er den sykeste kuren mot hangover?? Helt seriøst, INGENTING smaker så digg som sjokomelk etter en kveld på byen. Jeg har derfor alltid en sjokomelk i kjøleskapet når det er helg, haha.  

 

   

Totally the best hangover cure. Anyone agree with me? 

LØRDAG IGJEN DU GITT

 • 16.09.2017, 13:48

Det beste med å ha fri på torsdager, er at når lørdan kommer tror hjernen min at det er søndag?? Well, it´s not, og jeg blir like glad hver gang jeg kommer på at jeg har en ekstra dag med helg. I dag sto jeg opp ganske så tidlig slik at jeg fikk gjort unna dagens treningsøkt. Alltid digg å være ferdig trent tidlig, slik at du får "goodfeeling" fra mårran av og kan gjøre hva du vil resten av dagen. Nå skal jeg dra på moa for å shoppe litt, samt kjøpe meg godis! Som sagt, ingen lørdag uten. I kveld blir det byen igjen, med de fine venninnene mine  Gleder meg!! 

 

God helg a dere<33

YESTERDAY´S CELEBRATION

 • 15.09.2017, 17:05

Her kommer en aldri så liten update fra 20-års feiringa av Sofie i går. Først dro vi på anno (beste pizzaen i byen, hihi), deretter var det duket for surpriseparty, hvor det ble mer kake, mer pizza (hahah), og mer folk. Fikk med andre ord putta inn nok kalorier i går, og trengte i hvert fall ikke å være bekymret for å ha spist for lite før vi starta på alkoholen. Avslutta kvelden ute på byen, hvor det som alltid var "2for1" og god s. Det ble altså en veldig hyggelig kveld, med mange fine mennesker!! Var en dårlig blogger og tok minimalt med bilder, men det betyr vell bare at stemninga var på topp og at jeg helt glemte det bort??  

Fineste bursdagsjenta, og resten av gjengen 

     

Pizza all over ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

PS: Jeg kom meg ikke på trening i dag, jeg har gjort matte i 2 timer, jeg skal ikke på byen i kveld og jeg skal heller ikke spise taco til kvelds???Revolusjonerende fredag, hva skjer

MINIPAVLOVA

 • 15.09.2017, 13:29

Jeg rakk ikke å blogge i går, da det gikk i ett med pynting av pavlova, skole, shopping, cafébesøk, og bursdag. En venninne i klassen fylte nemlig 20 år, og vi starta feiringa allerede på skolen, med masse kaker og boller til frokost. Bra start på helga med andre ord. Bilder fra resten av feiringa kommer i neste innlegg, men tenkte først å vise dere pavlovaen jeg lagde. Denne gangen ble det toropakning, for å gjøre det enklest og raskest mulig. Når det er sagt, hadde vi ikke mixer hjemme... Jeg vipsa derfor sammen både røra og kremen FOR HÅND. Satt med bollen foran tv´n, mens jeg vispa til den store gullmedaljen. Brukte helt seriøst én time til sammen. Fikk trent arma med det samme da si, og resultatet ble heldigvis bra uansett. 

 

MINIPAVLOVA - TOPPET MED JORDBÆR, SJOKOLADE OG KARAMELL 

 

                

 Nå skal jeg lage meg noe mat, så skal jeg prøøøve å få rompa mi bort på stamina. Det regner helt sykt mye her i dag, så egentlig frister det mest å sitte hjemme. Innlegg fra gårsdagens feiring kommer asap. 

READY FOR FALL

 • 13.09.2017, 13:47

Jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg skikkelig til kaldere tider og høst nå?? Innekvelder med kakao, pledd og høstens faste tv-programmer rullende på skjermen er noe av det koseligste jeg vet. Nå ser jeg virkelig fram til å bytte bort bomber og t-skjorte med store ullskjerf, tykke gensere og lange kåper. Siden vi går inn i en ny årstid, hører det også med å oppdatere garderoben med litt varmere nyheter. Nelly har (as usual) mye digg på lur og da måtte jeg bare klikke hjem noen høst-favoritter! Skulle gjerne hatt alt, men som terapi får jeg dele noen av godbitene med dere, så kanskje noen andre får gleden? Kulden er i hvert fall herved velkommen hit til Sunnmøre. 

 

FALLFASHION FROM NELLY 

 

1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER // 5-HER // 6-HER // 7-HER // 8-HER // 9-HER 

MIDDAG PÅ STUDENTBUDSJETT #2

 • 12.09.2017, 12:37

    

- Enkelt, godt, sunt og billig - 

LIKE FØR

 • 11.09.2017, 20:59

Nå sitter jeg som mange andre nordmenn godt planta foran tv´n for å følge med på valget, og det er like før vi får resultatene. Jeg er relativt spent og håper i hvert fall alle har brukt stemmeretten sin. Så måtte den beste vinne!

I dag har jeg vært skikkelig trøtt og sliten, og rett og slett ikke fungert helt. Døgnrytmen er ikke helt på plass etter helga, så det ble litt for lite søvn i natt. Fikk til tross for lite motivasjon, akkurat karet meg på trening. Selv om dørstokk mila er lang, er det er så digg når man er ferdig, og man føler seg 100 ganger bedre. Nå skal jeg kose meg med smoothie, mens jeg multitasker med skolearbeid og valg i bakgrunnen.  

 

 ♥ SMOTHIE TOPPED WITH COTTAGE CHEESE  

 

FROYO POPSICKLES

 • 10.09.2017, 12:41

  

♥ Naturell yoghurt ♥ Skogsbærblanding ♥ Frukt og bær ♥ Biola

Bland yoghurt, skogsbærblanding og biola, og hell røren over i former. (jeg hadde ikke isform, så brukte leppestift oppbevarings boksen min, haha) Putt gjerne litt ekstra bær eller frukt i midten av vær is, før de fryses i minst 4 timer. Mine ble litt krystalliserte, så jeg anbefaler å røre noen ganger under innfrysning for å få best resultat. 

ENJOY YOUR HEALTHY SNACK<3 

INGEN LØRDAG UTEN SNOP

 • 09.09.2017, 15:50

I dag har jeg bare sulla rundt og ikke gjort så mye fornuftig. Hadde egentlig tenkt meg på trening, men så var det så lenge til bussen gikk så jeg gadd rett og slett ikke vente. Jogga derfor til butikken og kjøpte meg godteri i stede, lol. Lørdag betyr jo godis for min del, og det er liksom enten jeg vil det eller ikke? haha. I dag for eksempel hadde jeg ikke skikkelig cravings på noe søtt, og kunne egentlig like så greit kjøpt meg frukt og kesam. Men, det er som om hjernen er programmert til at man må ha godteri når det er lørdag. Altså, hvis jeg ikke får tid til å kjøpe eller sette meg ned å spise godis forran tv´n da er det liksom ikke ordentlig lørdag?? Selv om jeg kunne ha valgt en sunnere variant i dag, skal man jo huske på å kose seg også tenker jeg. Planen for dagen er derfor å chille med godteposen min<333 

     

Flere som må ha godis for at lørdagen skal bli komplett? 

PICTURES THAT DIDN´T MAKE IT

 • 08.09.2017, 21:14

"Vent, skal bare ta håret bak øra" 

;)))

"Lura på kem som egentlig bor her?" 

Rbf 

Haha jeg må le. Når jeg tar bilder til bloggen, er sånn helt seriøst 80% av bildene slike type bilder der jeg gjør ett eller annet rart. Ikke til å unngå si. 

FINESTE BYEN

 • 08.09.2017, 18:38

Til tross for "2 for 1" på klubben i går, og en del konsumerte drinker, var jeg oppe relativt tidlig i dag. Jeg våkna til et fantastisk sommervær, og måtte bare benytte anledningen til å ta meg en runde på aksla, som er byfjellet her i Ålesund.  Det var såå fint der i dag, og utsikten er jo bare helt nydelig!! Det er jo vinter igjen før vi vet ordet av det, så å nyte dager som dette er gull verdt.. og hva er vell finere å se ned på enn Ålesund som bader i sol? 

Etter aksla, ble det vaffel og film slabberas med de jeg var ute med i går.  På vorset fant vi nemmelig ut at vi skulle ha vaffellunsj i dag. Jeg har for real hatt skikkelig craving på det helt siden jeg flytta hit, og siden jeg ikke har vaffeljern hjemme hos meg, ble jeg rimelig happy når vennene mine disket opp med vafler. haha. I kveld er det selvfølgelig taco-fredag, så her ligger det an for en meget lovende aften, med fav food og the voice på skjermen. I morgen der i mot, tror jeg det blir en runde på byen igjen. Viktig å ha litt balanse i hverdagen si. God helg folkens 

HELG OG BERGEN VLOG

 • 07.09.2017, 17:55
Dagene bare flyr avgårde, og nå som vi har fri på fredager kommer helga snikende fortere enn jeg rekker å starte på en ny uke??  For all del, jeg klager ikke. Tvert i mot, er det sykt deilig med langhelg. Planen for helga er stort sett bare å slappe av, trene og til syvende og sist spise masse godis. Godt å ikke ha noen spesielle planer for en gangs skyld, og bare ta dagene som de kommer! Nå er jeg på vei ut døra til en venninne, så skal vi videre på byen senere i kveld. Vell, her kommer Bergen-vloggen, så blogges vi i morgen chickas<3 
 

MIDDAG PÅ STUDENTBUDSJETT

 • 06.09.2017, 10:56

Lever du på stipend? Dårlig tid før trening? Lei av å bruke lang tid på kjøkkenet? Eller ender du kanskje opp med å droppe middagen? Her kommer ukas middagstips som kan gjøre det litt enklere i en hektisk studiehverdag. 

- POLARPIZZA - ENKELT, GODT OG BILLIG - 

 

♥ Polarbrød ♥ Pølse ♥ Tomatsaus ♥ Ost ♥ Krydder 

 

Her har jeg laget en veldig enkel og rask variant, men hvis du har bedre tid og ønsker mer smak, kan du bruke alt fra tomat, purre, sopp, mais eller løk, eller hva du måtte ønske. Stekes i ovnen på 225 grader i ca 10 min. 

- TA DET DU HAR I KJØLESKAPET, LAG EN PIZZA PÅ 1, 2, 3 OG NYT - 

POST WORKOUT FOOD

 • 05.09.2017, 21:58

Nå sitter jeg hjemme omringet av pastiller og snørrpapir. Deilig. Jeg har blitt gørr forkjøla og tett, noe jeg har kjent på en stund, og som har eskalert etter helga. Håper det går fort over, men frykter det er på vei til å bli værre... I dag har jeg hatt full skoledag, etterfulgt av spinningtime, så nå sitter jeg godt plassert i godstolen med god samvittighet. Har testet den nye smoothie-maskinen jeg kjøpte her om dagen, og lagde enkelt og greit en grønnsaks smoothie med en ferdigblanding fra eldorado, blandet med eplejuice. Superdigg!! Jeg rekker sjeldent å lage meg noe annet enn shake til frokost, så da bruker jeg alltid litt ekstra tid på å lage en god og ernæringsrik kveldsmat etter trening, da smaker jo maten best også, etter min mening. 

      

 Nå skal jeg prøve å redigere ferdig filmen fra Bergen, så håper jeg den er klar til posting i morgen 

 

WHITE DUNGAREES

 • 04.09.2017, 17:40

      

        

Snekkerbukse Glassons - Genser/Belte Bikbok - Tøfler Steve Madden - Veske/Lue HM

THIS WEEKEND

 • 03.09.2017, 19:36

I går var jeg og venninna mi i byen, hvor vi bare lusket rundt, lekte turist og knipset massevis av bilder. Jeg har jo bare vært én gang i Bergen før, og aldri i finvær, så måtte benytte anledningen til å se meg litt rundt. På kvelden dro jeg i bursdag, før det ble en runde på byen, som igjen endte på BK, med en dobbel cheeseburger<33 Jeg har jo ikke festet i Bergen etter at jeg fylte 20, så det var på tide å teste utelivet her også. Dagen i dag har vi i grunn brukt på å sove lenge, etterfulgt av en tur opp til fløyen i et fantastisk vær. Bergen har virkelig vært fantastisk i helga, og jeg har stor kost meg med de fine venninnene mine som jeg ser så alt for sjeldent. Håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang 

                

Nå skal jeg pakke ferdig kofferten, så reiser jeg tilbake til Ålesund igjen i kveld. På gjensyn, B-town. 

DENIM OUTFIT

 • 02.09.2017, 00:58

                 

Bukse/Genser Bikbok // Skjerf/Jakke HM

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no