hits

B-TOWN

 • 01.09.2017, 00:49

Hello fra Bergen  I skrivende stund sitter jeg hos venninna mi og spiser godis å hører på at det høljer ned utenfor. Tenkte jeg skulle komme unna med regn denne helga, men der tok jeg jaggu feil du gitt. Man kødder ikke med været når man er i Bergen liksom. Regel fra nå av; aldri dra til Bergen uten regntøy, paraply og støvler. Sånn helt seriøst. Det er heldigvis meldt bedre resten av helgen, but i really dont believe it. 

      

  

I kveld har vi som dere ser vært å spist digg burger på Egon, etterfulgt av is, eplekake og karamellsaus. Nammis sier jeg bare. Som om ikke det var nok, måtte vi som sagt ha litt godis hjemme etterpå også. Venninna mi har tross alt bursdag, og da er det lov å kose seg litt extra extra, hihi. Nå skal jeg stappe i meg resten av sjokoladen, og hoppe til køys. I morgen tidlig skal jeg møte en venninne å gå til Stoltzen. Det var henne jeg reiste med til LA i april, så det blir såå koselig å se henne igjen. Har aldri vært på Stoltzen før, så det blir nok også gøy. Bare det ikke regner sier jeg bare..... 

Peace out og godnatt! <3 

SNART HELG

 • 30.08.2017, 20:13

Det er onsdag, jeg har vært på skolen, spist pasta til middag og trent. Ikke noe sykt spennende å fortelle om. Normal day med andre ord. I morgen kl 12 der i mot, da er det søren meg helg igjen. Vi har fri på fredager, og hallo det er så sykt digg?? Rutinerte lærere er det beste jeg vet. Takk liksom. Utrolig deilig å ha lang helg der man kan gjøre hva man vil og samle opp motivasjon til uka. I morgen flyr jeg derfor nedover til Bergen for the weekend!! Jeg skal besøke venninna mi som har bursdag, i tillegg til at jeg skal møte noen andre venninner som jeg studerte i LA sammen med. Noen av de har jeg faktisk ikke sett siden vi sa goodbye i LA!! Det blir såå gøy<3 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og driver å pakker kofferten til i morgen. Skulle egentlig på tabata-time, men det ble det ikke noe av. Var faktisk ute i god tid for en gangs skyld, men fikk meg enkelt og greit ikke inn døra. Er. Det. Mulig. Så jeg sto der i en evighet til det kom en random mann forbi å kunne fortelle meg at dette ikke var hovedinngangen. Jeg har altså klart å komme meg inn nødutgangen(?) de 2 gangene jeg har klart å komla meg ned til senteret etter at jeg flytta hit. Må jo ha sett sykt teit ut, haha. Jeg rakk med andre ord ikke den timen så da ble det ei aldri så litta bein økt i stede. Nå har jeg laget meg diggis kveldsmat, og planen for resten av kvelden er egentlig bare å coolern å pakke ferdig.

    

Yummi yum. Salat, bønner, pasta, cottage cheese og egg. What a combo. 

Blogges fra Bergen da folkens, håper det ikke regner. 

 

ROMMET MITT

 • 29.08.2017, 23:05

About time hæ. Det har nå gått over 2 uker siden jeg flytta inn, (what tiden går fort??) og nå har jeg endelig fått surra sammen en "room tour" video. Dere får også se innkjøpene fra Ikea + annet interiør-nytt jeg har kjøpt lately. 

xoxo 

 

MATERALISTISK LYKKE

 • 28.08.2017, 19:50

...First of all, jeg har fortsatt ikke fått bankkortet mitt og laderen til kameraet, som mamma sendte for 2 uker(!!) siden, så der må det nok ha skjedd noe som ikke skulle ha skjedd, heh. Har sendt mail til posten, så får håpe det løser seg. 

Så tilbake til overskriften, i dag kjøpte jeg meg like så godt et nytt kamera, haha lol. Jeg hadde planer om å gjøre det uansett, og siden jeg ikke får brukt det andre nå som laderen fortsatt er på ville veier, slo jeg like så godt til nå. Det ble noen tusen, men det føltes riktig da jeg dro kortet, og jeg vet jeg kommer til å få mye glede av dette kameraet! Det er et SonyA5000, som jeg kan bruke til både foto og film, noe som betyr mer vlogging og videoer framover. Digg og endelig ha et ordentlig kamera jeg kan filme med. Blir så mye gøyere å lage videoer når kvaliteten er bra. Jeg gikk for hvit, da jeg syntes det var det fineste. Kameraet er også lite og lett, og derfor enkelt å ta med seg i veska. Mye mer praktisk enn å drasse rundt med en speilrefleks hele tiden. Gleder meg til å teste det, og håper det er like bra som jeg har hørt!! Så langt er jeg vert fall veldig fornøyd med dagens investering. Wiiiii. 

   

NÅ blir det ordentlig blogging framover, hasta lavista til mobilbilder for en stund. 

Flere som har dette kameraet? I så fall hva er deres erfaringer? 

WEEKEND

 • 27.08.2017, 11:34

What a weekend! Party, eat, sleep, repeat for å si det slik. Gøy, men nå kjenner jeg på kroppen at jeg er sliten, og at det er godt fadderuka er over! Det har blitt en del festing og junk food lately, så det blir godt å komme i hverdagslige rutiner med mat og trening igjen.

I helga har det også vært matfestival her i byen, som betyr masse stands med digg mat og godis. Jeg har sikla på de belgiske vaflene hver gang jeg har vært i sentrum, og i går når vi skulle gå fra vors til fest hadde de fortsatt åpent, så da måtte jeg bare kjøpe meg en. Det resulterte i at vi ikke rakk bussen vi skulle ta, men hva gjør man ikke for belgiske vafler si. haha. For å si det slik skulle jeg skulle ønske de sto der hver helg, så skulle jeg vært trofast kjøper, for omg noe så godt?? Nå ble det mye vaffelsnakk her, men holyy se på den da. 

   

Vi har vært såå heldige med været de siste dagene, noe som gjorde helgen perfekt. Jeg har virkelig fått et fint inntrykk av byen og alle folka her<3 Nå gleder jeg meg til å kicke i gang hverdagen og se hva mer denne byen har å by på. 

VIPPE EXTENSIONS

 • 25.08.2017, 12:41

Jeg bruker ikke sminke til daglig, men når jeg er på fest er det full face og mask on! Da bruker jeg alltid løsvipper, og for å si det slik, det kan være et herk. Noen ganger plages jeg sykt lenge, andre ganger løsner vippen i løpet av kvelden, av og til blir jeg ikke helt fornøyd med resultatet, og når jeg kjøper nye må jeg drive å klippe de til slik at de passer mine egne vipper. Sist men ikke minst har jeg det ofte travelt, og da hender det jeg tenker "kunne jeg ikke bare hatt vippe extensions nå". I tillegg er det sykt irri å vokne opp dagen etter med vippelim gnudd inn i øynene, og av at dine egne vipper er limt sammen. Kanskje bare jeg som er dårlig til å feste de, noe som fører til mye lim og søl.. Uansett, her om dagen fikk jeg litt nok av løsvipper og bestilte meg time for å legge vippe extensions.

Jeg har egentlig ikke vært så fan av det tidligere, og har tenkt at det må være litt stress å gå med de 24/7, ikke kunna ha følelsen av å være helt naturlig og gnu seg i øynene med god samvittighet, uten å være redd for å ødelegge vippene. Likevel syntes jeg også at det ser veldig fint ut på andre, og ettersom det blir en del festing denne måneden, tenkte jeg det like så godt kunne være greit å prøve for en stund.  

I går var jeg derfor på Perlen hudpleie her i Ålesund, og resultatet ble superbra! Det tok dogg nesten 2 timer, noe som også er et minus med å ta vipper, haha. Altså jeg blir så rastløs av slikt, men jeg klarte meg gjennom det. En stk fornøyd jente er derfor klar for helgas festligheter, og best av alt, jeg trenger ikke stresse med løsvipper!! 

    

#trøttitrynet 

TORTILLA SNACKS

 • 23.08.2017, 18:37

Lyst på noe enkelt og godt du kan kose deg med på lille lørdag? 

All you need: 

Tortilla lefser

1 banan 

Kanel 

Peanøttsmør 

  

Smør enkelt og greit litt peanøttsmør på lefsa, og legg opphakket banan på midten. Strø så over med kanel før lefsene brettes sammen og stekes på 200 grader i ca 10 min.

 PS: Peanøttsmør kan også byttes ut med nutella hvis man vil kose seg litt ekstra;) 

YESTERDAY

 • 23.08.2017, 11:05

Bar til bar var gøy, men siden kroppen har fått mye alkohol i det siste, og lommeboka begynner å syntes at fadderuka er hardt, bestemte jeg meg for å ta det ganske rolig og dra hjem tidlig. Men, hallo jeg viste ikke at det fantes så mange brukbare utesteder her i Ålesund? Jeg syntes vi gikk fra bar til bar nonstop.   Det beste var at mange av stedene var så koselige og fint innredet. (ja det er det jeg legger merke til når jeg er ute, haha) Det var spesielt en plass som utmerka seg, og det var Molo. Det var vell mer en restaurant, så dit skal jeg dra å spise så fort jeg får muligheten. Hvis maten er like bra og gjennomført som lokalet, blir jeg nok fast kunde der. Perfekt beliggenhet, med utsikt ut mot sjøen hadde de også. Jeg tok ikke så mange festbilder i går, men endte opp med å ta en del bilder av lokalet og detaljene på molo, haha. Bare litt interessert i interiør da. 

         

Fine byen, som jeg har blitt så glad i allerede  

DENIM JACKET

 • 22.08.2017, 13:28

Har lenge vert på leit etter en ny dongerijakke, da jeg har solgt alle mine gamle. I helga kom jeg tilfeldigvis over en billig og stilig jakke på HM, som gledelig fikk bli med hjem i klesskapet. Denne kommer nok helt sikkert til t å bli flittig brukt så lenge været tillater det her på sunnmøre. Det som er så fint med dongeri er at det passer til alle slags stiler, stoff og farger. Jeg liker at det er så tidløst og at det passer til mange forskjellige anledninger! Tenkte å vise dere noen sneakpeek bilder nå, så får dere se jakken i sin helhet neste gang jeg skal bruke den til et antrekk. 

Digget det rufsete partiet på kragen. 

 Jeg har som sagt fortsatt fadderuke, og i kveld er det duket for bar til bar. Gruppa vår har tema "just woke up" så her blir det pysj og tøfler! Tenk så digg å kunne dra på byen i pysj uten at det er rart liskom?? Sykt comfy og chill, i tillegg til at man slipper å bruke lang tid på å finne ut hva man skal ha på seg. 

DAY 2

 • 20.08.2017, 13:34

Holyyy what a night!!!

I´ll let the pictures speak for themselves men kort oppsummert; fantastiske artister, festglade mennesker og mye allsang, som virkelig satte stemninga i går.   Det toppa seg rett og slett helt, og ble en perfekt avslutning på helga. 

      

      

     

Kvelden ble selvfølgelig avslutta med baconpølse fra shell<3 

JUGEND FESTIVAL

 • 19.08.2017, 10:51

         

Ålesund og jugend leverte i går altså. Sommer, sol, fine folk, nye bekjentskap, god musikk og overall god s. Eller vent. Da jeg skulle inn, fikk jeg ikke lov til å ha med meg parfymen min, så jeg måtte gå ut av køa, gjemme den i en busk og stille meg i kø på nytt:( Var heldigvis ikke så sykt lang kø, så ble ikke så sur. Bare litt. haha. Dro ut for å spise taco med noen jenter i 3 tia, og starta å drikke rimelig tidlig, så jeg og noen andre dro hjem allerede i 11 tia. Rakk akkurat å handle nattmat på kiwi, så jeg vil si kvelden ble perfekt, haha. Food is lyyyfe. 

I kveld skal blant annet Julie Bergan og Kygo spille, så det må jeg også selvfølgelig få med meg. Tror derfor jeg bare skal slappe av i dag, slik at jeg er opplagt til i kveld og klarer å holde ut hele natta! Jeg gleder meg i hvert fall til en ny kveld med jugend. Håper været blir like bra som i går, blå himmel og lav sommersol satte virkelig prikken over i´en for festival stemninga ♥ 

FIRST DAY AT SCHOOL

 • 16.08.2017, 18:44

Hvor skal jeg begynne? Sto opp 08.20 slik at jeg skulle ha god tid til å ordne meg å være på skolen til 09.15. Min trofaste mascara ble lagt igjen hjemme (sjokk), så derfor kjøpte jeg meg en ny en her om dagen. Jeg hadde vell denne mascaraen i 10. klasse og nå husker jeg hvorfor jeg ikke har hatt den på flere år for å si det slik. Altså, vippene mine så ut som stankelbein og etter å ha brukt typ 20 min på å klussje, var det bare å glemme hele greia. Rutinerte meg hadde heller ikke sminkeservietter så da ble intimservietter beste løsning. Funka fjell. Kom meg så ut døra 09.07, uten mascara, men med rennende og røde øyne. lol. Spaserte inn på skolen 09.15, fant oppmøte sted med en gang, og åpnet så døren til en musestille fullsatt sal med foreleser i full gang. Jeg skulle visst ha møtt 09.00. Til mitt forsvar kom det flere tuslene enda senere enn meg, og det var heller ikke jeg som surra, men skolen som hadde gått ut med to forskjellige tidspunkt.

Anyways, dagen gikk med til prating og spising, hvor vi avsluttet med en rebus for å bli bedre kjent i skoleområdet. Etter skolen fant gruppa mi ut at vi ville henge litt mer, da vi var relativt fort ferdig. Vi dro derfor ned til byen, titta rundt og gjorde oss litt kjent. Koselig! Digg å endelig være i gang liksom. Gleder meg til den kommende uka, og til å etterhvert sette i gang med studier, samt komme i hverdagslige rutiner. I morgen starter også fadderuka, så blir det jugendfestival til helga. Nei, dette tror jeg blir skikkelig skøy altså! 

 SNEAKPEEK OF TODAYS OUTFIT 

Bukse Levis // Genser Mango // Sko Xit // Veske MJ  

Flere som hadde 1. skoledag i dag? 

VLOGG: JEG FLYTTER TIL ÅLESUND

 • 15.08.2017, 14:13

 

Bilder fra rommet mitt + alle nye innkjøp fra Ikea kommer så fort jeg får kameraladeren som ligger igjen hjemme... 

NORGES STØRSTE KJØPESENTER

 • 14.08.2017, 20:29

I dag dro jeg ene og alene til moa, hvor det ligger 3 kjøpesenter så og si vegg i vegg med hverandre. Det er først og fremst et under at jeg kom meg inn på rett buss og av på rett sted, men når det er sagt gikk jeg rundt i ring i flere timer. Frem og tilbake, hit og dit. Lette etter butikker og ble sendt fra det ene senteret til det andre. Det var rett og slett så svært at jeg gikk meg helt bort flere ganger. Fikk i hvert fall registrert nok skritt på fitbiten for å si det slik, haha. Til tross for litt desorientering i starten er jeg superfornøyd med et så bra shoppingtilbud, mange fine innkjøp og at jeg til slutt kom meg vell hjem med noen bæreposer mer enn planlagt. Jeg skulle jo egentlig bare dit for å se hvordan det så ut, å handle 2 ting til leiligheten som jeg anså som nødvendig nok til å ha en unnskyldning for meg selv til å dra. lol. Jeg blir å dra tilbake asap jeg får bankkortet mitt til byen, og har mer penger å rutte med for å si det slik. 

- TODAYS BUY - 

Bluse, Lindex // Blad og potte, Nille // Vase og speil hm // Øredobber KappAhl // Briller Bikbok 

....også ananasen da, fin rekvisitt fra rema. Nå skal jeg sette meg ned å se boligkrise og spise opp hele greia tenker jeg. Bloggast i morgo

ER DET MULIG

 • 13.08.2017, 17:46

WOOHO. Finally!! Ankom Ålesund sent i går kveld, etter en laaaang dag med kjøring og ei "litta" svipptur innom Ikea. Har fått satt på plass det meste og innredet rommet, så bilder kommer så fort jeg er 100% ferdig og fornøyd. Dagen i dag har jeg og mamma brukt til å ordne i leiligheten, etterfulgt av å gjøre oss litt kjent i byen. Fint å ha noen dager å orientere seg på, før det braker løst med fadderuke og skole. Har i vert fall fått et veldig fint første inntrykk av byen og nå gleder jeg meg virkelig til å sette i gang! 

Men, tilbake til overskrifta... Jeg må bare få presisert hvor forbanna vimsette og senil jeg er, som aldri klarer å reise et sted uten å legge igjen noe viktig. Det som fikk svi denne gangen var mitt eget bankkort + alt av goproutstyr og ladere. Har filma turen ned hit, og tenkte jeg nå skulle sette meg ned å redigere vlogg. Men nei. Overføringskabelen ligger igjen hjemme. Det samme gjelder både minnebrikke og lader til speilrefleksen min som lå på samme plass. Altså, er det mulig??   Det blir med andre ord dårlig med updates og kvalitetsbilder de første dagene. :((

Nå skal jeg og mami ute å spise, så skal jeg få lagt ut både vlogg og bilder fra leiligheten asap jeg får utstyret mitt... 

I mellomtiden, sneakpeek fra rommet mitt; 

  

 

ANTREKK 10.08.17

 • 10.08.2017, 18:30

  Sommeren går mot slutten, regnet har funnet sin vei, og eskene er snart fylt opp til randen med flyttelasset mitt. Altså, jeg skal bo i Ålesund i 3 år?? Jeg har så utrolig mye jeg vil ha med meg, og jeg bare skjønner ikke hvordan jeg skal få plass til alt i én bil. Jeg blir nok nøtt til å ta med meg det minst viktige ved en senere anledning, så får jeg prøve å pakke smart. Jeg kjører nedover med mamma og stefaren min nå på lørdag og herregud jeg er spent! Dette blir nok med andre ord det siste antrekksinnlegget fra trøndelag på en stund. De neste dagene TIMENE før avreise er så og si fullstappa så jeg tror vi sier; Blogges fra Ålesund!! 

 

Bukse Puls // Bluse Bikbok 

HEILHORNET

 • 07.08.2017, 23:31

Nå er Heilhornet-vloggen up on my youtube channel og du finner filmen HER! Goproen som jeg skulle filme med, la jeg selvfølgelig igjen hjemme og måtte derfor bruke speilrefleksen. Ikke like bra kvalitet, men better than nothing. Det var i hvert fall en sinnsykt fin tur, og vi var såå heldige med været. For dere som ikke har vært der, og bor i nærheten. GÅ DIT.  

Altså, ser det ikke fint ut?? Check out my video for more 

TYSKENGHATTEN

 • 06.08.2017, 02:27

"Bilder fra gårsdagens tur til Tyskenghatten, 638 moh" 

I går etter jobb, hoppet jeg og venninna mi i bilen og tok ferja over fjorden for å ta jomfruturen på et populært fjell i nabokommunen. Kort oppsumert ble det en veldig fin og minnerik tur, hvor høydepunktet må være den fine utsikten mot både nord og sør når vi kom på toppen. 

      

I dag har det gått i ett sett hele dagen, så har rett og slett ikke fått tid til å lagt ut bilder fra gårsdagens tur før nå. I morgen har jeg endelig fri, og dagen skal brukes på fjelltur til heilhornet. Hvis jeg finner laderen til gopro kameraet blir det vlog fra turen!!

NYE FAVORITTER

 • 03.08.2017, 19:33

  

   

Jakke HER // Bukse Pulz // Solbriller Marc Jacobs 

DINNER WITH A VIEW

 • 03.08.2017, 00:26

I dag tok jeg og venninna mi med oss både middag og dessert ned til brygga vår, og nøt det til en fantastisk utsikt og kveldssol. Jeg har vært på jobb i hele dag, så her gjelder det å få utnyttet det man kan av de siste sommerkveldene her hjemme. Med masse digg mat, bestis, perfekte omgivelser ooog sol ble kvelden rett og slett helt perfekt.. 

                                 

Sååå fiiint ♥

Æææh nå ser jeg klokka går helt i fra meg.. Vi blogges i morgen, da kommer antrekksbilder med nye favs!  

ÅLESUND

 • 01.08.2017, 22:59

....Is my new home... 

Jeg har endelig fått bekreftet at jeg har fått både skoleplass og boplass i Ålesund, og nå er det bare dager igjen til et helt nytt kapittel i livet begynner.  Herreguuud jeg er spent! Jeg har faktisk aldri vært I Ålesund før, og kjenner heller ingen der. Men, jeg elsker å bli kjent med nye steder og ikke minst treffe nye mennesker, så dette blir spennende. Valget sto i hovedsak mellom å dra tilbake til USA for å studere (var der med gateway i 2015) eller å begynne på bachelor i Ålesund, og ja jeg skal ikke legge under en stol at det river litt i meg at jeg ikke skal tilbake til USA igjen med det første. Men, det er dyrt å studere i utlandet og jeg vet ikke om det hadde vært riktig for meg å være der over så mange år heller. Jeg er jo tross alt sabla glad i Norge og norsk natur. Anyways, studiet jeg skal gå heter markedsføring og ledelse og der kan man velge utveksling i 5.semester så da er det nok ingen tvil om at jeg velger å reise ned igjen. I mellomtiden håper og tror jeg at jeg får noen fine år i Ålebyen. Jeg er i hvert fall klar for å bli bedre kjent med min nye hjemby og gleder meg til å ta fatt på nye studier. Jeg har også sett masse bilder der i fra og syntes det ser sååå fint og koselig ut. En av hovedgrunnene til at valget falt på Ålesund var vell at jeg kom over et sinnsykt fint bilde på insta og tenkte; dit vil jeg dra. I tillegg hadde de det studiet som fanget mest interesse, så da var det liksom ingen tvil. Magefølelsen sa kjør på Ålesund, det gjorde jeg, og nå gjenstår det bare å se om dette valget ble rett for meg. 

En ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg gleder meg til å se hva Ålesund har å by på!! 

Hvis noen av mine blogglesere er i fra Ålesund eller omeng, hola at me :-) 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no