amalie sønnesyn

REVYYYY

  • 22.07.2017, 11:22


Hei! I går kveld hadde vi premiere på revyen vår, og i kveld venter en ny forestilling! Den siste uka har gått med til flere timer øvelse hver dag, noe som har resultert i veldig lite blogging. Tenkte derfor å stikke innom med litt bilde-updates fra gårsdagen. 

❤️❤️❤️

FJELLTUR

  • 18.07.2017, 16:54


I dag våknet jeg til en forandring av sol, og siden jeg også har ferie denne uka, benyttet jeg dagen til å dra på fjelltur med mamma. Nå er jeg hjemom for å spise middag før det blir revy-øving i kveld. Dagene nå fram til revyen går i ett, og det blir liksom ikke mange timene igjen utenom øving. Slitsomt i lengden, men veldig gøy når vi er ferdig og klar for premiere på fredag! Anyways, her kommer dagens bilder :-) 

     
 

HELGA

  • 17.07.2017, 10:14


Hei dere❤️

Håper alle har hatt en like fin helg som meg. Jeg har som sagt hatt besøk av to venninner og det har vært såå koselig! Lørdag var vi først på fjelltur, etterfulgt av et av årets happeninger, nemmelig den årlige hagefesten her på øya. Mange mennesker, musikk, oppholds vær(!!!), alt for mye vin og gode venner. Med andre ord en jæsla gøyal kveld. Vi var alle i helt elendig form i går, noe som resulterte i null blogging.


Fine tremeningen min frida, meg, og min LA roomie, Lise<3


Røderen min, Julie <3

NÅR DØGNET HAR FOR FÅ TIMER

  • 13.07.2017, 19:45


Dagene står for tiden av jobb etterfulgt av revy øvelse, noe som betyr lite fritid, lite trening og til syvende og sist lite blogging. Ville bare titte innom å vise at jeg fortsatt lever. Kommer sterkere tilbake til helgen, da blir det fest og besøk av to av mine beste venner ♥♥

  

Bloggez. 

PERFEKT SOMMERKVELD

  • 09.07.2017, 22:18

Fikk noen timer med sol i dag, så utnyttet tiden til fisketur med fammen. Med andre ord en perfekt sommerkveld  

Følg meg på mystory; Amaliesonnesyn for flere øyeblikk fra kvelden. 
 

MITT FØRSTE TRIATLON

  • 08.07.2017, 17:01


FY FADER FOR EN DAG! Jeg har gjennomført mitt første triatlon, med distansene 700 meter svømming, 28 km sykling og til slutt 6 km løping. Det var hardt, kaldt, vått og utfordrende, men til syvende og sist også gøy. Havnet på en 3. plass i dameklassen og er veldig fornøyd med egen innsats, i dag er det med andre ord lov å være stolt av seg selv;) 

Lillebror og mich 

Nå skal jeg ta meg en vell fortjent powernap før det blir en aldri så liten feiring i kveld! Jeg har tross alt holdt meg unna alt av alkohol i 40 dager så nå må det være lov til å feire litt, haha. 

GOD HELG A DERE 

COOKIE DOUGH CAKE

  • 06.07.2017, 23:26


I går kveld lagde jeg, broren min og en venninne av meg verdens diggeste kake. Vi fant en video på facebook som rett og slett var til å få vann i munn av. Dermed var det bare å sette i gang å bake, og det var søren meg worth it også. Ny fav for å si det sånn. Recipe: 

200 g sukker 

150 g smør 

2 spiseskjeer sirup 

150 g mel 

1 egg

Sjokolade/Sjokoladekjeks 

Masse Kindermaxi 

Alt blandes sammen i rom temperatur, før kaken stekes på 180 grader midt i ovnen.

Nyyyt♥  

BLURRY CHICK

  • 06.07.2017, 02:02            
     

     

Genser Bikbok // T-Skjorte Gammel // Solbriller Mamma´s gamle // Bukse Bikbok 

 

LATE NIGHT TATTOO INSPO

  • 05.07.2017, 00:23
Sååå mye kult på Pinterest. Craver. 

 Any favs? 

LEKER SOMMER

  • 01.07.2017, 23:54

 Tights Puma

I dag sto jeg opp til strålende sol og varme, dro på jobb, kokte ihjel og måtte sitte inne mens folk var ute å kosa seg i varmen. Da jeg endelig var ferdig ble jeg møtt med regn, og tåkevær???  Dette været gjør meg gærn altså. La meg flytte tilbake til LA igjen:((( Anyways, jeg hadde bestemt meg for både grilling og fisketur, sommervær eller ikke, så slik ble det også. Ikke så alt for koselig, men det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær, eller hva ;P lol  

God natt! Hilsen en værsyk jente. 

 

Amalie Hansen Sønnesyn

Jente på 20 år som for øyeblikket bor å en liten øy i Trøndelag. Blogger om det som interesserer meg. Deriblant trening, mote og reising.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits