hits

BACK TO THE 80´S

 • 29.06.2017, 12:50

          
    
 

  Nyter sola si

Kjole - Retro fra New Zealand // Jakke - Lindex // Sko - XIT  // Solbriller - HM 

NEW BABY

 • 28.06.2017, 16:08

AKA IPHONE. Fikk endeliiiig ny mobil i posten i går! Husker faktisk ikke om jeg har nevnt det, men for en stund tilbake knuste jeg mobilen min helt totalt, og har nå gått å sett ca 20% av skjermen i nesten en måned. Med andre ord sykt digg med ny. Valget falt på iPhone 6s rose gold, da jeg rett og slett ikke hadde takla iPhone 7 med tanke på at jeg garantert hadde mista den dingsen man må ha med seg overalt for å bruke aux og ørepropper. Sjukt stress og rett og slett unødvendig å lage det så komplisert etter min mening. Anyways, look at my new baby.

Nå må jeg bare få kjøpt meg et deksel asap. Syntes den er såå fin uten, men trenger ikke å knuse den igjen med en gang liksom. Noe som fort kan bli resultatet om jeg lar være å ha på deksel. Hvis noen vet om nettsider å anbefale hvor jeg kan kjøpe fine deksler med bra kvalitet, please let me know below<3

 

BREKKIE WITH A VIEW

 • 28.06.2017, 11:07

 GOD MORGEN ♥

Jeg er så heldig å ha fri i dag også, som igjen betyr lang tid om morningen, god frokost og hele dagen til å trene og ellers gjøre hva jeg vil. Elsker virkelig følelsen av å slippe å stresse seg gjennom dagen med gjøremål, puste litt og rett og slett bare ta dagen som den kommer. 

Utsikten fra kjøkkenbordet er heller ikke til å klage på i dag, da det endelig har slutten å regne, haha. Fine plassen. 

Ville bare titte innom å ønske dere alle en fin dag  

SOMMER I NORD

 • 27.06.2017, 17:41

Kødda.

Altså, nå er jeg så utrolig lei av regn at jeg kan ikke få sagt det nok. Hadde det ikke vært for at jeg har jobb de neste ukene, hadde jeg reist til varmere strøk asap, for dette her er helt på trynet. Det har seriøst regnet i ett sett den siste uka. Er heldigvis meldt litt bedre fra i morgen av, så får vell bare krysse fingra for at det stemmer og at sommeren har bestemt seg for å bli en stund.

Etter at jeg hadde trent i morges, sprang jeg hjem (i regn vell å merke) før jeg kastet meg under solariumet her hjemme og lot som jeg var på ferie. Altså når det regner hele jævla døgnet er det greit å ha solarium hjemme, slik at man i det minste kan få litt farge og summervibes i noen minutter om ikke annet. Siden jeg har hatt fri i dag, disket jeg så opp med lasagne til fammen<33 

Fav food. 

Nå skal jeg stikke avgårde på fotballtrening, før det blir koselig kveldsmat-date med en venninne 

BANDANA OUTFIT

 • 26.06.2017, 17:32

Hola babes<3 I dag starta jeg dagen med å sovne av til jobb..... Det gikk heldigvis veldig fint og jeg kom meg bortover på 10 minutter. Applaus til meg der altså. Skulle bare være på jobb i 1,5 time så da jeg kom hjem starta jeg dagen på nytt med en digg smoothie bowl og sms roulette på vgtv. Har dere sett det?? Jeg syntes det er såå gøy, haha. Dro så på trening før jeg fikk knipsa noen outfit bilder. Jeg digger slike små skjerf, og har fått helt dilla på de i det siste. Liker at man kan bruke de på så mange forskjellige vis, enten rundt halsen, i håret, som belte eller rundt veska. 

      
                           

Skjerf - Nelly / Skjorte-Gina Tricot / Bukse-Nelly / Solbriller-Marc Jacobs 

5 HOTELS I WANT TO VISIT

 • 23.06.2017, 10:28

Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, og med det følger også interessen over å finne særegne hoteller å teste ut. I det siste har jeg kommet over så utrolig mange fine, som på hver sin måte er unike og spesielle. Nesten umulig å plukke ut bare 5, når det finnes så mange fine, men her er i hvert fall de som stakk seg mest ut denne gang. 

1. KAKSLAUTTANEN ARTIC RESORT EAST VILLAGE - FINLAND 


Kom over disse igloene på pinterest, og tenkte med en gang at DIT MÅ JEG DRA! Tenk såå utrolig digg å kunne ligge "under åpen himmel" å se på nordlyset??  

2. KATIKIES HOTEL, SANTORINI, HELLAS 


Jeg har vært i Santorini én gang før, men da var jeg der bare 2 netter før jeg dro videre på øyhopping, så valget av hotell ble litt tilfeldig. Neste gang jeg drar, blir nok dette hotellet et alternativ. Elsker den hvite, greske stilen, og utsikten setter virkelig prikken over i´en. 

3. HOTEL VILLA HONEGG, SVEITS 


Sveits har alltid fasinert meg, og da jeg kom over dette hotellet ble jeg enda mer forelska i landet. Virkelig idyllisk og fint. 


4. RAYAVADEE KRABI, THAILAND


!!!! Thailand. Say no more. Dit må jeg dra en gang. 

5.  ALILA VILLAS ULUWATU, BALI 


Arkitekturen, stilen og utsikten. Sååå fint! 

 

Hvor ville du dratt??  
 

ROADTRIP 2017

 • 20.06.2017, 20:59

Sorry for sen oppdatering, men de siste dagene etter at jeg kom hjem har jeg bare gått rundt å surra og vært en lat potet. For meg tar det minst en uke å orke å pakke ut alt, få ting på stell igjen å komme i hverdagslige rutinger etter at jeg har vært på ferie. Jeg trenger med andre ord en myk overgang fra vacay til hverdagsliv. Anyways, jeg har fått gjort NOE produktivt siden jeg kom hjem, og det er å fått surra sammen en video fra turen vår!!Husk å sett på full HD;)) 

GALDHØPIGGEN

 • 15.06.2017, 18:30

CHECK!! 

Da kan jeg endelig krysse av Norges høyeste fjell på lista! Hadde en fantastisk tur i går, med perfekte forhold i fjellet. Vindstille og strålende sol resulterte i mange fine bilder og en utrolig fin opplevelse. 
 

Alt i alt har jeg hatt noen utrolig fine dager, selv om ikke været har vært helt på vår side under hele turen. Norge har såå mye fint å by på, og jeg er definitivt ikke ferdig med å være turist i eget land.  

SØRLANDSIDYLL

 • 15.06.2017, 16:46

Da var jeg hjemme igjen fra en fantastisk roadtrip, og sitter igjen med så mange fine opplevelser og nye impulser. Gleder meg allerede til å planlegge neste tur, som blir nordover og opp mot fantastiske Lofoten. 

Som jeg skrev i forrige innlegg var jeg jo nylig på Kragerø Resort, og måtte derfor benytte muligheten til å se meg litt om i Kragerø. Jeg har faktisk aldri vært der før, men etter en omvisning i byen ble jeg helt forelska. For et sjarmerende og fint sted?? Dit skal jeg definitivt igjen, for å si det slik. 


Kragerø, I´ll be back 

________________________________________________________________________________________________

I går hadde vi en fantastisk tur opp til Galdhøpiggen, noe som resulterte i at jeg er så solbrent som jeg aldri før har vært:( Ser helt seriøst ut som en tomat, så nå må jeg nok isolere meg inne en stund før jeg kan vise meg i offentligheten igjen, haha. Bilder fra turen kommer senere i kveld! 

BALSAM FOR SJELEN

 • 13.06.2017, 11:09

  

             

    


- Bildedryss fra Kragerø Resort-

As you can see, var det absolutt ikke feil å ta ei natt i Kragerø for å lade batteriene. Sørlandet har vist seg fra sin beste side med sol, varmegrader og syden vibes. Vi har med andre ord kost oss masse, og jeg skulle ønske vi kunne blitt noen dager til.

Hvis noen er på leit etter et bra spahotell, anbefaler jeg Kragerø Resort. Treningssenter, spa, restaurant, bar, golfbane og basseng på en og samme plass. Can it get better? nah. 

Takk for nå Kragerø, du har vært veldig fin 

PREIKESTOLEN

 • 12.06.2017, 17:14

I skrivende stund sitter jeg i hotellsenga på Kragerø Resort, hvor vi skal tilbringe natten og kose oss gløgg i hjel med alt av velværende fasiliteter. Litt kontrast å komme hit etter noen dager i telt og villmark, men så utrolig deilig! Resorten er veldig fin og ligger utrolig idyllisk til, så jeg skal få knipset en del bilder å dele opplevelsen med dere i morgen. I mellomtiden kommer en drøss med bilder fra turen til preikestolen i går.          Fantastisk utsikt, og veldig fin tur. Absolutt verdt et besøk for å si det sånn. Litt høy puls helt ute på kanten, men hva gjør man ikke for å få fine bilder? 

Nå står bading for tur før det blir en bedre middag senere i kveld. Har det med andre ord som plommen i egget her

SKÅLA - 1848 MOH

 • 09.06.2017, 20:26

For en tur!! Vi hadde beregnet ca 7 timer tur retur, og hadde forventet litt snø i de øverste høydemeterne. Vell, vi brukte 10 timer på hele turen, hvor de siste 900 høydemeterne var i dypsnø. Dette resulterte derfor i to slitne og bløte jenter, som hadde tatt med seg for lite skifte. Da det gjensto 100 høydemeter ble det tykk skodde, slik at vi verken så toppen eller utsikten bak oss. Kald, våt og sliten ville alle cellene i kroppen min snu og dra hjem, men å avslutte her var bare ikke et alternativ. Da vi endelig kom fram, lettet skodden og utsikten utover fjorden var utrolig fin! Det var også en stor og fin hytte på toppen som vi kunne varme oss i, takket være den norske turistforeningen! Turen ned igjen gikk bokstavelig talt som en lek, da vi tok med oss søppelsekker som vi akte ned på. Fikk også kjøpt oss en dusj på en camping i nærheten, i tillegg til at vi rakk butikken med 5 minutter. Å rekke den slik at vi kunne få grille pølse og spise godis var motivasjonen vår hele veien, haha. Tror aldri jeg har gått så fort ned fra et fjell før, eller vært så rask i dusjen. Det ble med andre ord en bra avslutning på en lang men veldig fin dag. 

Dagen i dag har vi brukt til restitusjon og avslapping og i skrivende stund sitter vi å gofler i oss en velfortjent dessert på en restaurant i Sogndal. Siden det er fredag og helg, bestemte vi oss for å bytte ut primus livet med en bedre middag. Er man på ferie så er man på ferie si. 

Neste stopp tror jeg blir prekestolen, så vi blogges forhåpentligvis med fine bilder der i fra!! 

ÅNDALSNES - FIRST STOP

 • 07.06.2017, 15:27


   DCIM\100GOPRO   DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Første stopp ble Åndalsnes, hvor vi bestemte oss for å telte etter å ha kjørt x-antall timer. Ganske tilfeldig kom vi over rampestreken og bestemte oss derfor for å ta turen opp dit i dag tidlig. Som dere sikkert ser, gjorde vi helt rett i å dra opp. Melkesyre i beina, men totally worth it! Helt utrolig vakkert og fy for en nydelig utsikt! Nå setter vi kursen mot Trollstigen og Geiranger, og etter hva vi har sett på bilder, har vi utrolig mye fint i vente. Wiiiih. 

ROADTRIP

 • 05.06.2017, 12:50

Da er jeg klar for avreise og den etterlengtede roadtripen er like rundt hjørnet! Jeg gleder meg som en liten unge til å sove i telt, spise grillmat, oppleve nye steder, stå på fjelltopper å skue utover det vakre landet vårt og sist men ikke minst inhalere den norske friske luften 24/7. I anledning turen har jeg derfor fått meg noen nye godbiter, der i blant nye fjellsko, allværsjakke, gopro og en ny fitbit! Med så fint utstyr skal det bli en lek å gå i fjellet, hihi. Fint utstyr gir alltid god motivasjon, og jeg er så fornøyd med alt. 


  

 Gleder meg til å se mer av Norge, og ikke minst oppdatere dere med masse roadtrip inspo. Da er det bare å krysse fingrene for finvær, nu kjør me!!

Noen steder eller fjelltopper vi burde få med oss på turen? 

TROPICAL BIRTHDAY

 • 04.06.2017, 17:31

I går hadde jeg en aldri så liten forsinket bursdagsfeiring og stelte derfor i stand til tropical party. Jeg elsker å dekorere og syntes derfor det er veldig gøy med et gjennomført tema hvor jeg kan kjøpe inn masse stæsj å pynte når jeg inviterer til fest. Siden valget falt på tropisk denne gangen gikk jeg derfor til innkjøp av ananas, flamingo, blader, blomster og ballonger. #tropicalvibe   

Tusen takk for en fin feiring jenter  Og for dere som stusser på om jeg ikke fylte 20 i fjor også? Det stemmer. Casen er at de var tomme for 1 tall, så da tenkte jeg; søren heller, hvorfor ikke peise på å feire 20 års dag i år også:))) (lol jeg er retard). Nå skal jeg spise rester fra gårsdagen og pakke ferdig sekk og bil. For guess what? I morgen drar jeg på roadtrip!!!!

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no