hits

GÅRSDAGEN

 • 30.05.2017, 13:55

Kort oppsummert startet dagen i går med fjelltur, deretter fotballkamp etterfulgt av en ny fjelltur, der hvor jeg og venninna mi teltet, grilla pølser og koste oss gløgg i hjel i solnedgangen. Selv om vinden tok helt av, glidelåsen på teltet ble ødelagt og det var knappe 3 grader da vi skulle legge oss, var det såå fint og nå gledes det virkelig til å dra på roadtrip om bare noen få dager!! Fjelltur, grillmat, telting og frisk luft døgnet rundt. Perrrf. Det ble med andre ord litt av en syrefest i låra i går, og har derfor viet dagen i dag til å ta livet helt med ro.
      

Det å kunne våkne opp til denne utsikten... Holy moly I am lucky sier jeg bare.

Hallo, se på den flotte naturen da??? Hvis noen er keen på fjelltur, kom til Leka. That´s the place. 

YELLOW IS THE NEW BLACK

 • 29.05.2017, 10:12

   

Bare jeg som digger gult?? 

Jakke/Bikbok - Hettegenser/Cubus - Bukse/Levis - Sko/Steve Madden 


 

SUMMER BUCKET LIST

 • 24.05.2017, 13:55

What do i want to do this summer?  

1. Dra på roadtrip 


2. Gå masse fjellturer 


3. Dra på festival 


4. Ha mange koselige grillkvelder med venner og familie 

5. Telte i solnedgangen 6. Sist men ikke minst, ta masse bilder og film slik at jeg har noe å se tilbake på. 

Jeg er så sykt stoka på sommer nå, og krysser fingrene for fint vær og mange fine opplevelser!! 

Hva skal dere gjøre i sommer? 

 

WEDDING PICTURES

 • 22.05.2017, 15:29

      


BRYLLUPSANTREKK

 • 21.05.2017, 16:44

I går var jeg i bryllup, noe som selvfølgelig var utrolig koselig! Det er såå lenge siden jeg sist var i et bryllup, så det var veldig stas å få være med på å feire kjærligheten igjen♥ Jeg var også bryllupsfotograf, noe som var veldig gøy. Har ikke fått sett over alle bildene enda, så tenker jeg lager et eget bilde-innlegg når jeg har fått redigert ferdig alt. 

-  THE OUTFIT OF THE DAY - 

meg meg meg.  

ÅRETS FINESTE DAG

 • 17.05.2017, 20:58

Dagen startet med felles familiefrokost 08.30!! Deretter dro vi videre på bilkortesje, hvor vi kjører i tog med biler rundt hele øya. Jeg syntes denne tradisjonen er så morsom, og for meg er nok dette dagens høydepunkt, haha. Akkurat dette er vell ikke særlig normalt andre steder, men det er nok det som gjør det litt ekstra spesielt. Etter biltoget dro vi videre til skoletoget, før vi til slutt dro til skolen for å spise is, pølser, kake and you name it. 17. Mai er en fest. Spise det som spises kan si. Med andre ord en veldig fin dag og jeg må si det var skikkelig stas å få på seg bunaden igjen etter 1 helt års opphold!

      
 #sognebunad    

Selv om denne 17. mai feiringen har vært ganske så lik alle mine andre er det én ting som er helt nytt! Jeg har nemlig bakt min 1. pavlova kake!! Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg måtte knekke 20 egg før jeg fikk til røra, men til syvende og sist ble kaka innmari god om jeg skal si det sjæl. 
 Gratulerer med dagen alle! Håper dere har hatt en strålende 17. mai-feiring<3 

TOP 6 TRAVEL DESTINATIONS

 • 16.05.2017, 13:07

1. CAPE TOWN 

2. DUBAI 3. BORA BORA 
4. WILLEMSTAD, CURACAO 

5. PHUKET - THAILAND 

6. HAWAII        Alle plassene ser helt fantastiske ut på hvert sitt vis, og jeg gleder meg til jeg etter hvert kan krysse de av på lista!! 

Hvor ville du reist om du hadde mulighet? 

DARK ANGEL

 • 14.05.2017, 22:53  

            

- T-shirt-Nelly / Bukse-Bikbok / Sko-Skoringen / Solbriller-Hm

DRESS TO IMPRESS

 • 14.05.2017, 14:49

 

 


1-HER / 2-HER / 3-HER / 4-HER / 5-HER / 6-HER 

 

 

1-HER / 2-HER / 3-HER / 4-HER / 5-HER 6-HER 

 
1-HER / 2-HER/ 3-HER / 4-HER /5-HER 

 

Which of these outfits would you wanna wear? 

RUSSEREP

 • 13.05.2017, 21:22

Endelig er de to siste eksamenene unnagjort og jeg kan ta sommerferie uten å ha noe som helst hengende over meg. Helt fantastisk følelse som jeg har ventet såå lenge på nå. Fy søren det skal bli godt med sommer, og fy søren så gøy jeg skal ha det.  

Fløy hjem fra Oslo i går, og kjørte direkte til Namsos på russerep. Veldig koslig å se igjen bestisen min og treffe venner fra vgs igjen. I dag har jeg faktisk bursdag, men er så sykt sliten etter en hard uke med lite søvn, så planen er å bare slappe av hjemme med mgp finale, godis og fam

    

♥♥♥   

     
Også en liten update på skoa mine:))) 

SOON: OSLO

 • 07.05.2017, 15:31

Hei!

Nå sitter jeg på Værnes og venter på flyet mitt videre til Oslo, hvor jeg skal tilbringe den neste uken. Startet reisa klokken 10.00 hjemmefra da flyet fra Brønnøysund skulle gå 13.25. Dette er faktisk første gang jeg flyr fra Brønnøysund og typisk nok er det første jeg møter når jeg kommer inn døra, en avgangstavle med ordet "canceled" ved mitt fly. Jeg så med engang for meg en 8 timers busstur til Trondheim, UTEN øreplugger, som jeg selvfølgelig hadde glemt!! Fikk så beskjed om at alle andre fly var fullbooket så at bussturen jeg hadde sett for meg så ut til å bli en realitet. Du kan si stressnivået og sinne mitt bygde seg opp, haha. Heldigviiiiis fikk de tak i et fly fra Mosjøen, som hadde plass til alle oss fra Brønnøysund, så da ble det ny avgang bare en halvtime etter planen, og jeg kunne deretter senke skuldrene igjen. Nå skal jeg bruke ventetiden her på å lese litt, siden eksamen er like rundt hjørnet, ææhæ. Kommer derfor til å være fraværende på bloggfronten den kommende uka. #Skippertaksmenneske 


 

SPRING IT ON

 • 06.05.2017, 14:41

Kreativ overskrift, eller hæ. Nå e det vår for alle penga. Fuglesang, kuskit-lukt, varmere vær, og lysere netter. Jeg er i skikkelig vår-mood om dagen, og gleder meg sånn til jeg snart kan ta sommerferie. Med våren følger det også lettere klær, og det er nå på tide å kaste kåpa til fordel for vårens bombere. Endelig tilsier været her hjemme i Norge at jeg kan dra de ut av skapet og i tillegg ha en god unnskylding til å investere i noen flere. hiihii  

1-HER / 2-HER / 3-HER / 4-HER / 5-HER / 6-HER / 7-HER / 8-HER 

 Bring on the spring. I´m readyyyy 

EXAM GOT ME LIKE...

 • 04.05.2017, 13:19
 

(pinterest)
 
:)))))))) Snakkes. 
 

NEW OUTFIT

 • 01.05.2017, 21:01

  Kjøpte denne kule genseren og buksa på Bikbok her om dagen, og jeg bare digger denne "back to the 80´s" stilen". What you think? 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no