hits

INNKJØP FRA LOS ANGELES

 • 30.04.2017, 20:22 Magetopp og Slengbukse - Nastygal Genser- Brandy Melville /  Body- Nastygal 


Fluffy sandals - Steve MaddenT-shirt - Brandy Melville 

PERFECT EYESHADOW PALETTE

 • 29.04.2017, 22:50

What to say? Perfect. Jeg bare elsker dette palettet fra huda beauty! Utrolig fine farger, og bra pigmentering. Dette blir nok min faste party-øyeskygge en lang tid framover. Jeg kjøpte mitt på Sephora i LA, men man kan også få kjøpt det HER

Tenkte å vise dere litt flere innkjøp i et eget innlegg i morgen, men syntes dette fortjente et eget, haha. 

LA - SNAPVIDEO

 • 29.04.2017, 18:50
<3<3<3

LA LIFE

 • 28.04.2017, 23:15

Da er jeg kommet hjem igjen etter en lang reise. Veldig blandede følelser angående hjemkomsten, da jeg har det så utrolig fint i Los Angeles. Hver gang jeg drar nedover føles det ut som jeg bor der igjen, og det er alltid like vemodig å reise der i fra. Jeg lever liksom i en surrealistisk lykkeboble der nede, som om det ikke finnes noen problemer, eller bekymringer her i livet. Anyways, reality calls, og enten man vil det eller ei må man tilbake til hverdagen igjen. Siden jeg bare var der nede i 1 uke, noe som i utgangspunktet er alt for lite, har det ikke blitt tid til så mye blogging. Jeg har heldigvis fått lagt ut en del bilder, og ofte sier bilder mer enn tusen ord, så det får holde på denne reisa. Ikke alt egner seg å legge ut på bloggen heller, haha. Jeg tenker jeg peiser på med litt flere bilder, så dere får se hvor fint jeg har hatt det ♥♥♥
 I morgen kommer en liten snapvideo fra uka! 

SANTA MONICA

 • 26.04.2017, 04:26

          Love this place. Never want to leave :( 

UNIVERSAL

 • 25.04.2017, 05:12
 What a day. Startet dagen med universal studios, etterfulgt av stranda og en liten shoppingrunde. Nå har vi bestilt oss mat på døra, og tappa i badekaret hjemme i leiligheta. Ææh, som vi koser oss!! <3
 

MORNING HIKE

 • 22.04.2017, 06:13

I dag sto vi opp 05.00 for å dra på morgen hike. Jet lagen sitter fortsatt i kroppen, så føltes ikke så tidlig som det var, haha. Syntes uansett det er best å dra å hike tidlig på morningen så det slipper å bli så sykt varmt. I tillegg fikk vi sett soloppgangen på vei inn mot byen, så totally worth it. Utsikten fra Hollywood-skiltet er bare såå fiiiin, og jeg kjenner jeg blir mer og mer forelska i denne byen for hver gang jeg står å nyter utsikten fra toppen. 

   

 
This view♥♥♥♥♥♥♥♥

Nå er vi på vei ut på byen, og jeg gleder meg sånn til å endelig feste i LA igjen!! 

SAME OUTFIT, DIFFERENT LOCATION

 • 19.04.2017, 10:13

      
  

TRONDHEIM

 • 18.04.2017, 22:56

Till tross for at jeg har fri, sto jeg opp ganske så tidlig i dag for å få ordna visumet mitt til LA. Her snakker vi om å fikse ting i siste liten. Hadde relativt høy stress level før jeg endelig fikk bekreftelse på at visumet var i orden. Dro deretter letta og glad ned til byen for å handle inn noen siste småting til reisa. Fikk også lagt inn en treningsøkt med en kompis + tatt noen antrekksbilder før sola gikk ned. Med andre ord en effektiv og veldig fin dag. 

          
  
 Sko/Xit - Bukse/Nelly  - Genser/Nelly - Solbriller og smykke/Hm  I morgen, klokken 05.30 drar jeg, æææh sommerfugler i magen!!

TRAVEL PURSE

 • 17.04.2017, 09:57

What´s always in my purse, when i´m traveling?

   

♥ Pass - Obvious. Kommer ikke langt uten. 

♥ Solbriller - Uansett hvor jeg reiser har jeg seriøst alltid med et par (eller to). 

♥ Carmex - Blir alltid så tørr på leppene i fly-lufta. 

♥ Fuktighetskrem - MUST. Hvis jeg glemmer dette er det krise. 

♥ Blad - Jeg har alltid med litt lesestoff, og helst et inspirerende blad, da det både er lettere å drasse på og jeg føler at jeg kan kaste det når det er ferdig lest. 

♥ Mac´en - Den har jeg så og si alltid med i handbagasjen, tilfelle noe skulle skje med kofferten underveis. 

♥ Lommebok - Før drasset jeg alltid rundt med ting i lommene og i dekselet på mobilen, men det er så mye mer oversiktlig med alt på et sted. 

♥ Øreplugger - Hvis jeg ikke får hørt på musikk underveis, og koblet litt ut fra den stressende reise-atmosfæren, vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. 

♥ Tørrshampo - Ikke et must, men kjekt å ha i veska. 

♥ Parfyme - Flyplass. Kø. Løping. Tax-free. Dårlig tid. Det lukter stress på lang vei av disse orda. Med andre ord greit å ha en parfyme i veska etter noen lange reisetimer.  

♥ Mobillader -  Viktig, viktig, viktig. Altså, uten strøm på mobilen får jeg verken hørt musikk, snappet, tatt bilder eller oppdatert foreldrene mine på om jeg er i trygt behold, haha. 

Da er jeg klar til avreise! LA, I´m ready for you<3 

MOOD BOARD

 • 14.04.2017, 22:45
I det siste har jeg blitt helt hekta på å kle meg i gultoner, siden det også er påske tenkte jeg at det passet fint med en påskegul mood board i dag, haha.

#Gulterkult #denim #oversized #fishnet

PÅSKEQUIZ

 • 14.04.2017, 12:09

I går var det duket for den årlige påskequizen. Jeg var egentlig i relativt dårlig form siden jeg var ute på onsdag også, men etter å ha sippet i meg noen breezers klarte jeg å komme meg igjennom kvelden fordi om.

-Yesterdays outfit-

 
 

Jakke/Mango- Jumpsuit/Vero Moda - Sko/HER

BORRELÅSSKO

 • 12.04.2017, 11:16Damn for noen sko. Dette blir nok favorittene fremover en stund!

You can find them here 

MATERIALISTISK LYKKE

 • 11.04.2017, 18:55

ENDELIG. Var å hentet 3 pakker på butikken i sta, og siden det er hele 14 dager siden jeg bestilte noe av det, var det litt "surprise" å se hva pakkene inneholdt, haha. Glemmer jo hva man bestiller når man bor ute i havgapet og pakkene ikke kommer før det har gått ei uke eller to. I hvert fall veldig gøy når de endelig ankommer, og akkurat i tide før påskefestene. Her er en aldri så liten sneakpeek, så viser jeg mer senere! Nå skal jeg stikke avgårde på trening, er stapptett i nesa, men etter alt påskegodtet jeg har hivd i meg det siste døgnet må jeg bare komme meg i vei... 

JEG TRENGER EN ROOMIE

 • 10.04.2017, 22:01

Til høsten flytter jeg mest sannsynlig til Ålesund for å studere, og er derfor på let etter en roomie! Har drevet å sett litt på finn.no i det siste, og funnet mange fine leiligheter! Problemet er bare at jeg verken kjenner noen som bor i Ålesund eller som skal flytte dit, og jeg vil gjerne ha noen å bo med! Såå, hvis du bor i Ålesund eller kjenner noen som flytter dit til høsten, som også er på utkikk etter boplass, ooog som kunne tenke seg å dele leilighet med en trønder, please let me know!! Slenger med noen bilder fra denne vakre byen, så kanskje noen av dere som leser dette får lyst til å flytte dit sammen med meg, haha. Det ser jo bare såå fint ut! Har aldri vært der selv, så nå er det på tide.. 


(google)

- Can´t wait to see you, Ålesund - 

JEG REISER TIL LOS ANGELES IGJEN

 • 08.04.2017, 20:05

HOLY MOLY. Det tok ikke lang tid etter at jeg posta forrige innlegg om LA før en venninne spurte om vi ikke skulle dra nedover igjen. Jeg tenkte bare shit are you serious?? Turte ikke si no til mamma og pappa før jeg bestilte, i frykt for at de skulle overtale meg til å spare penger, haha. Det tok med andre ord ikke lang tid før jeg sa ja og både billetter og leilighet var i boks. Vi reiser nedover allerede 18.april og jeg har skikkelig sommerfugler i magen. Tror ikke det helt har gått opp for meg hvor jeg befinner meg om bare 10 dager!?? 
 - CAN´T WAIT TO SEE YOU AGAIN CITY OF ANGELS  - 

FOR ET SAVN

 • 04.04.2017, 18:33

Where to start? Los Angeles. Faen for en by, og faen for noen folk. Dette kapittelet, er et av de beste, fineste, og mest lærerike i livet mitt så langt. Som tidligere nevnt satt jeg og så igjennom gamle bilder i forrige uke, og kom derfor også over alle mappene fra LA. Siden jeg lagde et tb innlegg fra NZ, kunne jeg jo ikke la være å lage et for yndlings byen min også. Til dere lesere som ikke har fått det med seg, høsten 2015 studerte jeg et semester i LA, hvor jeg rett og slett hadde det drit fett, på alle mulige måter. Lærte så utrolig mye om meg selv og verden rundt meg, og kan nå se tilbake på minner jeg absolutt ikke kunne vært foruten. Her kommer et aldri så lite bildedryss, fordi jeg savner det veldig akkurat nå, og fordi jeg har lyst til å vise dere hvor dere burde reise på ferie neste gang, hihi. 
 Hvis noen har noen spørsmål ang LA, feel free to ask. 

♥♥♥

 

THIS SONG

 • 02.04.2017, 20:18

 

Denne uka har vell egentlig bare gått med til å jobbe 3 forskjellige steder, studere og å trene. Har med andre ord ikke så mye spennende å fortelle fra de siste dagene. Føler egentlig ikke jeg har fått så mye ut av denne uka, sett bort fra penger fra å jobbe og denne sangen på hjernen. Elsker Zara Larsson. 

POST TRAVEL DEPRESSION

 • 02.04.2017, 12:10

I dag er en slik dag hvor jeg bare har lyst til å pakke kofferten, bestille en tilfeldig flybillett og reise ut i verden. Se og oppleve. Skape nye minner å hente inspirasjon. En slik dag hvor jeg sitter å ser over alle bildene fra tidligere reiser, og kjenner at jeg begynner å få mark i rumpa. Kom over bildene fra fjorårets reise til Fiji og New Zealand og bare må dele noen med dere. Savner den fine naturen og alle road trippene..

     

   

          ´

♥♥♥♥♥♥

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no