hits

HAVRELAPPER + MÅNEDENS GIVEAWAY VINNER

 • 30.03.2017, 14:48

God formiddag! Har nettopp kommet hjem fra jobb, og laget meg noe av det beste jeg vet, nemlig havrelapper med cottage cheese! Du kan forøvrig lage de med forskjellige ingredienser men slenger med oppskrifta jeg brukte i dag. 

 2 egg

 5 ss havregryn 

 1 dl melk 

 3 ss cottage cheese 

Kjøres i blender, stekes, og nytes. I mitt tilfelle med cottage cheese, kanel, banan og jordbær som topping. 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Vinneren av månedens giveaway ble: Jorun Vanessa! Gratulerer, du får snart en pakke i posten :-) 

INTERØR INSPO

 • 27.03.2017, 22:36Inspo, inspo inspo ♥♥♥ 

Sitter her å drømmer meg bort på Pinterest og jeg kommer over så utrolig mye fint og forskjellig. Er det noe som interesserer og inspirer meg, er det interiør, farger, mønster og fasonger. Det finnes jo så mange stiler, og muligheter til å innrede, og jeg gleder meg skikkelig til den dagen det blir min tur til å skape mitt eget hjem. 

DEN PERFEKTE KÅPA

 • 26.03.2017, 17:52

 


 

HER HER HER  

HER HER HER 


 HER HER HER 


 HER HER HER 

Jeg har lenge vert på utkikk etter den perfekte kåpa, og etter en runde på nettet har jeg funnet mange fine favoritter. Syntes det er så kult med slike lange kåper, men klarer selvfølgelig ikke å velge hvilken jeg skal klikke hjem..  

Hva syntes dere? Noen favoritter? 

SØNDAG

 • 26.03.2017, 13:24

Da er det søndag igjen, noe som betyr god tid om morningen, en deilig frokost, og for det meste bare avslapning. Jeg elsker å ha god tid om morningen hvor jeg kan lage meg god frokost, blogge, høre på musikk og ellers bare surre rundt...

 


Nå har jeg akkurat lagt opp neste uke, med tanke på trening, jobb, blogging, studier og diverse. Det er en kabal som skal gå opp på mange måter, og jeg liker å planlegge litt, da det er mer sannsynlig at jeg får tid til alt, haha. Merker spesielt at det er vanskelig å finne motivasjon til å studere om dagen, og da er det for min del veldig viktig at jeg har satt meg opp en studieplan som jeg rett og slett bare må følge for å klare å henge med. Er så typisk meg å komme i siste liten med sånne unødvendige skippertak...   

Ellers var jeg ute i går, så kjenner det på kroppen at det ikke blir noe trening i dag men en skikkelig inne-søndag hvor planen er å ligge hjemme å ta livet helt med ro. 

THIS OR THAT

 • 24.03.2017, 19:28

► Cookies or cake? Cookies

► Cat or dog? Cat 

► Pop music or Rock music? Pop 

► Pancakes or waffles? Waffles 

► Hot chocolate or coffee? Hot chocolate 

► Morning or evening? Evening 

► Text message or call? Text message 

► Summer or winter? Summer 

   

 

► Love or money? Love 

► Book or movie? Movie 

► Tea or coffee? Tea 

► Chocolate or vanilla? Choco 

► Coca Cola or Pepsi? Coca Cola ofc 

► Rain or snow? Snow 

► Car or motorcycle? Car 

► Comedy or horror? Comedy 

► Hamburgers or hotdogs? Hotdogs 

► Boat or plane? Boat 

 

 

► Reading or writing? Writing 

► Singing or dancing? Singing 

► Phone or computer? Computer 

► Brown or black hair? Both 

►  Juice or smoothie? Smoothie 

  

► Gold or silver? Gold 

► 50´s or 80´s music? 80´s

► Google or Bing? Google 

► Frozen yogurt or ice cream? Sverger til Froyo

► Burgers or tacos? Taco forever 

► McDonald?s or Burger King? Mcærn 

► Books or magazines? Magazines 

 

 

Ketchup or mustard? None 

Money or fame? Money 

Piercings or tattoos? Tattoos!! Hekta

Living room or bedroom? Bedroom 

Sandals or sneakers? Sneakers 

Apples or oranges? Oranges 

Bagels or toast? Toast 

Weird or crazy? Crazy

Go skiing or snowboarding? Snowboarding 

Watch or play sports? Play 

Swim in a pool or in the sea? Pool 

  

► Leather or lace? Leather 

► Steak or chicken? Chicken 

► Alaska or Hawaii? Hawaii 

► Shower or tub? Tub 

► Facebook or Twitter? Facebook 

Pasta or pizza? Both 

► Mountains or beach? Mountains 

 

Syntes selv det er så gøy å lese slike "this or that" innlegg, hva syntes dere? 

GOD HELG <3

DAGENS ANTREKK

 • 23.03.2017, 14:29Digger genseren her, og syntes slike rysjer er skikkelig stilig! 

Genser/Mango - Bukse/KappAhl - Sko/Reebok 

 

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

 • 22.03.2017, 20:18

1. Jeg har bodd i Los Angeles, hvor jeg studerte med gateway. Gud hvor gøy jeg hadde det, og hvor mye sykt jeg fikk oppleve. Virkelig time of my life.

 

 2. Jeg flyttet hjemmefra for å gå på videregående da jeg var 16 år hvor jeg gikk musikk, dans og drama. 

3. Da jeg var liten drømte jeg om å bli brannmann, skuespiller eller sanger. I pausene på idol gikk jeg på badet for å late som jeg var på audition. Så sang jeg en selv-dikta sang som jeg fant på der og da, med "engelske" ord som aldri ga noen mening. Etterpå ga jeg alltid meg selv 4 ja. :))

4.  Jeg kan spise som en hest. For real. 

5.  Jeg har rørt Justin Bieber og vært på samme fest som han flere ganger, samt røyka av samme røyk som han. Haha, lol. Lille meg har aldri vært så starstrucked før i hvert fall. 

6. Jeg har vunnet en Nelly konkurranse og var så heldig at de la ut bilde av meg på instagram. Gøy! 

7. Jeg har snakka med Calvin Harris en gang jeg var på et utested i LA (spurte om jeg kunne få en vannflaske av han, hahah hva gjør man ikke for å få snakka litt med disse kjendisene) Btw, jeg fikk ei vannflaske om noen skulle lure. 

8. Jeg har vært i VG på grunn av et veddemål jeg vant, som gikk ut på at jeg besteg en fjelltopp 20 ganger på 16 dager. 

9.  Jeg kan ha dager der jeg har 1000 ting å gjøre, men så føler jeg at alt er et eneste stort ork og ender opp med å trekke dyna over hodet for å sove. Så våkner jeg noen timer etterpå, finner ut at jeg ikke har gjort en dritt av hva jeg burde ha gjort, og ender opp med å bli mer deppa enn jeg var i utgangspunktet. Ingen god deal. Flere på dette punktet eller? 

10. Jeg er sykt spontan. I fjor sommer hadde jeg for eksempel bestemt meg for å være hjemme, jobbe og spare så mye som mulig til New Zealand reisa mi i september. Det endte med at jeg bestilte meg billetter til venninna mi som bor helt opp i Honningsvåg, der jeg presterte å bestille meg billetter til Los Angeles 1 uke etter at jeg kom hjem fra henne. Yolo much. Jeg hadde det i hvert fall sykt gøy og trengte på dette tidspunktet å komme meg bort for å utvide horisonten litt. Det går selvfølgelig mye penger på å være såpass spontan, så jeg må nok begrense meg litt mer fremover. Men så lenge alt går rundt, anbefaler jeg alle i å være litt spontane inni mellom. 

   SONY DSC
 

TODAY

 • 21.03.2017, 22:29I dag har jeg vært på jobb, etterfulgt av spinning og styrketrening, og kjenner det er utrolig godt å være back on track etter ferien. Jeg (mamma) har nå laget yndlings kveldsmaten min, havregrøt<3<3 og jeg tenkte bare å stikke raskt innom før det blir Paradise Hotel. Dagens høydepunkt etter trening, haha.  

Ellers har jeg jobb hele denne uka, og hele neste, i tillegg til at jeg må få studert en god del og ha tid til trening. Med andre ord blir det nok litt dårlig tid til blogging fremover, men jeg kommer sterkt tilbake!  

MANDAG ER EN FIN DAG

 • 20.03.2017, 17:36

Hei! I dag er det som de fleste sikkert har fått med seg, mandag. Jeg sto opp gørr-tidlig for å dra på jobb, rakk verken å spise frokost eller sminke meg, og jeg møtte derfor opp sur, trøtt og relativt uordnet. Ellers er det overskyet og kaldt og jeg har 6 forelesninger jeg må se. Det er også som alle vet, hele 4 dager igjen til helg (som for min del ser ut til å bli nok en jobbhelg.) Motivasjonen er for øyeblikket på bunn av bøtta og i dag tok jeg meg selv i å føle at jeg for øyeblikket ikke har noe spesielt å smile for.

Så tenkte jeg: "for real Amalie, skjerp deg." Noen ganger blir jeg irritert på meg selv for at jeg kan tenke så negativt. Nå skal ikke jeg ta regla om at jeg må tenke på ungene i Afrika, huske på at jeg kommer fra et rikt land, at jeg har mat og klær så det holder og at jeg ergo har utrolig mange grunner til å være glad. Missforstå meg rett, jeg er evig taknemmelig for alt jeg har og alt jeg får, som jeg ofte tar som en selvfølge, men som for mange andre ikke er det. Jeg bare klarer ikke helt å bruke argumenter som "folk har det værre enn deg" for at jeg skal føle meg bedre. Jeg bestemte meg derfor for å gi meg selv og dere noen tips til hvordan man kan skape en bra dag (og da spesielt mandag, der mange trenger en aldri så liten kickstart for å komme i gang.)  

💗 Start dagen med en god og ernæringsrik frokost.  

💗 Smil til alle du møter, si hei til folk, og vær raus med de fine orda. 

💗 Dra på trening (jeg lover, du vil føle deg såå mye bedre etterpå) 

💗 Tenk på at det er en helt ny uke, som kan bety nye muligheter og en sjanse til å lage an sabla fin uke.  

💗 Hør på musikk som får deg i godt humør, som du har gode minner til, eller som du assosierer med noe fint.   

💗 Sett deg ned med et blad, og få inspirasjon til hva enn det måtte være du trenger påfyll av. 

Det var egentlig dagens peptalk til meg selv. Nå skal jeg spise opp mangoen og komme meg avgårde på trening, skaffe meg litt endorfiner og dra smilende hjem igjen. For helt ærlig, jeg har jo utrolig mange grunner til å smile. Kunsten er nok bare å se det store i det små. 

                        Love from me. Ellers håper jeg virkelig alle har en fin start på uka!  

UKEN SOM GIKK - UKE 11

 • 19.03.2017, 22:16

Ukens opptur: Å komme i hverdagslige rutiner med tanke på trening, i tillegg til å treffe familie og venner igjen. 

Ukens nedtur: At alle flyene var forsinka, at jeg ikke fikk bagasjen da jeg kom til Værnes, og at den var ødelagt da jeg fikk den. Norwegian skuffa meg på denne reisa altså. 

Ukens sang: History - Olivia Holt 

 
Ukens Innkjøp:  Det må være den gule skinnjakka jeg viste dere på forrige innlegg + en superfin genser jeg tenkte å vise dere i løpet av neste uke. Begge fra Mango.  
 Ukens gode gjerning: Sanka inn noen datter-poeng og kjøpte roser til a mor på fredag. 

 

Håper alle har hatt en fin uke♥♥

ANTREKK

 • 18.03.2017, 18:48        

Skinnjakke/Mango - T-skjorte/Nelly - Dongeribukse/Levis - Sko/Clarks

GIVEAWAY

 • 17.03.2017, 14:22

Hei fine blogglesere! It´s time for a new giveaway. Denne gang gir jeg ut et rosa og fint sett fra Dorco Shai som inneholder:

♥ En barberhøvel ♥ Wash & shave gel ♥ Bodylotion ♥ 2 ekstra blader ♥ Sminkeservietter 

 
Do you wanna win this? 

Følg meg på blogg.no HER eller på Instagram HER og kommenter at du er med. 

God helg og lykke til

HJEMME

 • 16.03.2017, 21:20

Endelig hjemme etter en lang og komplisert reise.. Startet med at flyet mitt i går var 1,5 time forsinket. Da jeg kom til Bergen hvor jeg skulle mellomlande var også dette flyet forsinket, og da jeg endelig kom til Trondheim var kofferten min fortsatt igjen i Bergen. Tok toget til ei venninne i går kveld, siden jeg bor 5 timer unna flyplassen. Fikk heldigvis kofferten min utlevert før jeg dro hjem i dag, men da den kom var den dessverre ødelagt. Har nå fått kjøpt meg ny koffert og endelig kommet meg hjem, etter å ha reist med både taxi, fly, tog, bil og ferge. Sånn er det med andre ord å bo på ei øy i Trøndelag, haha.   psst, i morgen kommer en ny giveaway, så stay tuned<3 
 

 

 

SCHOOL DAY, POOL DAY

 • 14.03.2017, 13:04

Det beste med at jeg fortiden går på nettstudier er at jeg kan velge når jeg vil studere og best av alt, hvor jeg vil studere. I dag ble det ved bassenget hvor jeg vekslet på lesing og avslapning. Med andre ord en ganske så innafor "skoledag". Nå er jeg på vei ut døra for å få gjort unna en treningsøkt, noe jeg har nedprioritert i ferien.. Siden jeg hadde ei økt første dagen, tenkte jeg at jeg i hvert fall skulle være såpass fink at jeg avsluttet ferien med ei økt også, haha. Ferie er ferie si. Får ta igjen tapt trening når jeg kommer hjem tenker jeg. Reiser som sagt tilbake til Norge klokken 09.00 i morgen. Kjipt å dra fra GC og varmen, men kjenner det skal bli godt å komme tilbake til hverdagslige rutiner. Har vert borte i til sammen 3 uker nå, så skal bli godt å komme hjem til familien igjen. ♥♥♥

BILDER FRA GÅRSDAGENS FJELLTUR

 • 13.03.2017, 16:49

   

What a beautiful day<3

Det var over 30 grader i går, så ved å gå flere km i fjellet fikk jeg med andre ord svetta litt og kjenner jeg er litt støl i kroppen i dag. Har derfor ligget som et slakt i sola fra jeg sto opp og til nå, noe som har resultert i at jeg ser ut som en stekt tomat.. Jaja, satser på at det blir brunt etterhvert.

Håper alle har en fin mandag! Ny uke, nye muligheter ;) 

UKEN SOM GIKK #2

 • 12.03.2017, 12:55


Som dere sikkert ser, har jeg hatt en kjempefin uke her nede, og skal fortsatt kose meg her i 3 dager til. Livet er bra greit hæ. Føler meg så heldig som har mulighet og tid til å reise litt og nyte alt livet har å by på   

Tidligere denne uka skrev jeg at jeg og venninna mi skulle på fjelltur, well, det endte med at vi gikk oss bort og aldri fant fjellet vi skulle gå på, så i dag skal jeg og bestefar ta turen i stede, haha. 

God søndag da dere, enten dere skal ut på ski eller ligger fyllesyke;) 

LATEST BUYS

 • 10.03.2017, 20:41

HIGH HEELS STØVLETTER - Jeg syntes slike er så sykt kule og har siklet etter de lenge. Bestilte meg egentlig ett par fra Nelly like før jul, men fikk feil levering og endte opp med lignende uten hæl. Nå har jeg i hvert fall begge deler, og kan velge mellom en litt "laidback" stil og en litt mere pyntet! Kjøpte de her om dagen på en random skobutikk i Puerto Rico men man får som sagt kjøpt lignede på nelly osv. Gleder meg til å teste de på dansegulvet, og regner med jeg kommer til å få mye vondt i føttene av disse skoa. heheh. #Manmålideforskjønnheten


NIKE - SKYFLUX -  Endelig nye joggesko. Alle de andre para mine er så sykt slitte, så det var på tide med et nytt par for å si det sånn. Dette var derimot et ganske så usedvanlig impulsivt kjøp, da jeg egentlig bare skulle titte litt i en sportsbutikk og endte med å kjøpe disse etter 5 minutter. Er det mulig? Jeg bruker som oftest en evighet på å bestemme meg når jeg skal kjøpe sko, og sist jeg handlet meg joggesko, endte jeg opp med å bruke over 1 time på å velge. Improved med andre ord. Elsker fargen og fasongen på disse, og gleder meg til å begynne å bruke de. #treningsmotivasjon 


CHILLDRESS -  Dette mega-kule settet kjøpte jeg på bikbok rett før jeg dro og jeg bare digger det!! #harrygrilldress 

 

OUTFIT OF TODAY

 • 10.03.2017, 13:34


 

BÅTTUR

 • 10.03.2017, 01:54

I dag dro fammen på båttur til et sted som heter Porto Mogan, hvor vi ofte bruker å reise når vi er her på GC. Det var som alltid super koselig, og jeg fikk tatt masse fine bilder ♥♥♥

Det har forresten vært 34 grader i skyggen her i dag, noe som etter min mening er litt for mye, i vert fall når man er på tur og ikke har muligheten til å hoppe i bassenget for litt avkjøling. Jeg burde vell strengt talt ikke klage over varmen, når dere hjemme i Norge for øyeblikket sitter å hutrer til minusgrader.. Etter båtturen dro jeg og venninna mi for å ta tatovering. Hvis noen er keen på å se kan jeg legge ut bilde senere? 

I morgen reiser broren min og venninna mi hjem igjen, mens jeg fortsatt skal være noen dager til hos bestemor og bestefar. Satser på å få litt mer farge før jeg vender snuten hjem igjen;) 

Espania

 • 08.03.2017, 18:06


  Bildedryss fra de siste dagene ♥♥♥

GOING OUT

 • 06.03.2017, 20:00

Tonight´s outfit! I kveld tenkte vi å teste utelivet i Puerto Rico. Jeg har glemt både rettetang og hårbørste hjemme, så say hallo to Ronja Røverdatter:)) 

Alle klærne er kjøpt i utlandet, bortsett fra støvlettene som er fra Nelly. 

 

HOLA

 • 06.03.2017, 12:19

Har det som forventet, helt fantastisk her nede. Nyter dagene til å slappe av, trene og spise et tonn med mat og godis hver dag. Just as i like it. I dag er planen å bytte ut solsenga med fjelltur! Tenkte bare å stikke innom med en liten update og noen bilder fra leiligheten. 


 

    ♥ 

Bloggesss 

GATWICK

 • 04.03.2017, 14:29God formiddag! Dro fra Oslo 05.15 i morges noe som vil si at det ble veldig minimalt med søvn i natt, og at denne dagen kommer til å bli ganske så lang. Jeg er nå kommet til Gatwick hvor jeg har møtt min håpløse bestis som har fløyet fra Bergen. Planen var å dra inn til London, siden vi har veldig god tid før flyet vårt går videre, men slik ble det altså ikke. Venninna mi landa litt tidligere enn meg og klarte å gå igjennom sikkerhetskontrollen i stedet for å gå til exit og det endte da med at hun ikke fikk seg ut igjen. hahah. 

Med andre ord ble det derfor litt endring i planene, og de 5 timene vi skulle bruke på shopping i oxford street brukes heller til spising og skravling. Kanskje like så greit ettersom bagasjen min allerede er overlast..... De har jo en del butikker på flyplassen også, så har jo selvfølgelig fått shoppa med meg noen små ting likevel. 

Vi snakkes fra Granca!! 

FRIYAY

 • 03.03.2017, 13:52

God morgen! Jeg har sovet lenge, og kjenner det er såå godt med fri. I går kveld var jeg og Julie ute å shoppet litt før vi dro på Olivia. Pizza, dessert og vin. Can it get better? Hadde det med andre ord kjempe koselig! Hvis du vil se bilder fra kvelden, følg meg gjerne på snapchat: amaliesonnesyn.

I dag tenkte jeg bare å slappe av i leiligheten, mens Julie er på skolen. Apropos leiligheten, så er den kjempefin. Blir skikkelig inspirert av å være her, og kan ikke vente med å flytte selv til høsten, slik at jeg kan innrede mitt eget lille hjem. Måtte jo derfor ta litt inspo-bilder å dele med dere her på bloggen, hihi. 

I kveld blir det bursdag, før vi muligens drar videre på byen! Skal prøve å ta det litt med ro ettersom jeg har et fly å rekke i morgen klokken 07.20, men vi får se hvordan det går;)

GOD HELG DA<3 

HOVEDSTADEN OG VINNER AV GIVEAWAY

 • 02.03.2017, 15:55

Da er jeg endelig ferdig med eksamen og krysser fingrene for at det gikk min vei! De siste dagene har vert veldig intensive med fokus på skole og pugging, og jeg har rett og slett ikke hatt noe tid til overs for å blogge eller i det hele tatt gjøre noe annet. Selv om det har vert mye stress og lange dager, har denne uka vært så lærerik og morsom. 


-Hverdagsbilder fra uka-

Nå skal jeg ta tidlig helg, der planen er å dra ut å spise, sove lenge, kjøpe meg godis, feste litt og ellers ta livet med ro, før jeg reiser til Gran Canaria lørdagsmorgen!! 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Vinnerern av giveawayen ble: Cathrine Løwer Dahlquist! 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no