hits

GOD MORGEN

 • 25.02.2017, 07:38De fleste av der sover vell enda, men her i gården er det ei slik i dag. Var oppe til alt alt for sent i går for å pakke ferdig kofferten som jeg selvfølgelig (as always) begynte å pakke i siste liten, og var oppe igjen 07.00... Jeg er nå altså på vei ut døra og i dag går ferden til en venninne, før vi drar videre til Oslo på søndag. Jeg skal være i hovedstaden en uke hvor jeg har samling og eksamen i PT-studiene jeg tar. Neste lørdag reiser jeg så videre til Gran Canaria, så kofferten er selvfølgelig alt for overloadet, men med tanke på at jeg ikke har kjøpt returbillett hjem enda kan det være greit å ha med seg litt ekstra klær, hehe. Jeg gleder meg i hvert fall masse til en uke i Oslo etterfulgt av en tur til varmere strøk. Kjenner det skal bli sabla godt med sol og varme, digg mat, og late dager ved bassenget! 

Vi blogges fra hovedstaden tenker jeg, så får dere ha en sabla fin lørdag♥ Jeg for min del skal nilese eksamens-pensum på bussen til Namsos... fader jeg hadde glemt hvor stress det er med eksamen, og hvor dum jeg er som starter alt for sent med å lese. 

PHOTO SHOOT WITH MAMA - OOTD

 • 23.02.2017, 13:21


   Genser-HM / Jakke-Cubus / Bukse-Kaffe / Skjerf-Pieces / Sko-Timberland / Hansker-KappAhl / Veske-Bikbok 

2017

 • 22.02.2017, 17:41

Nå er vi godt i gang med 2017, dagene flyr av gårde og jeg føler at tida går så fort at jeg ikke rekker å utrette noe, før en ny måned står for tur. Alle andre år har jeg liksom bare føyd igjennom, uten å egentlig tenke på eller ha noen mål over hva jeg vil lære meg eller hvordan jeg egentlig vil leve. Hva vil jeg oppnå i år? Har jeg noen ønsker eller forventninger?

Hver nyttårsaften sitter jeg egentlig å tviholder på det gamle året, som plutselig står ved veis ende igjen. Det går alltid så fort og jeg tenker av og til at jeg på en måte bare har "kasta" bort enda et år uten å helt finne meg selv eller i det hele tatt huske hva som egentlig har skjedd.


Hva er det som har gjort meg glad det siste året? Hva er det som har gjort meg trist og lei, og hva kan jeg forandre med meg selv eller omgivelsene i det nye? Litt av grunnen til at jeg blogger er fordi jeg ønsker å dokumentere slik at jeg ikke glemmer de små tingene. Når jeg tenker tilbake på tidligere år, husker jeg bare "overskriftene" og ikke selve innholdet om jeg kan beskrive det på den måten. Jeg gleder meg virkelig til å kunne bla i arkivet på denne bloggen om noen år!! 

Før jeg babler hull i hodet på dere, tenkte jeg nå å dele 5 punkter med ting jeg skal gjøre, eller bli god på i 2017 for å rett og slett føle meg bra og lykkelig. 

1. Si nei. Dette høres veldig negativt ut, men det er noe mange må være flinkere på å huske. Jeg er en person som er redd for å skuffe folk, inkludert meg selv. Jeg har også et stort konkurranseinstinkt, og store forventinger til meg selv. Når jeg får et spørsmål om å delta på noe, jobbe, eller være med på hva enn det skulle være, ser jeg alltid på ting som en utfordring i stedet for å si nei. Dette er jo i seg selv en bra egenskap, men noen ganger blir det rett og slett alt for mye. Det er viktig å huske på seg selv og sine egne behov. 

2. Hjelpe til hjemme. Jeg vil bli flinkere til å generelt være positiv, å hjelpe til uten at foreldrene mine må tvinge meg. (noen ganger er jeg som en 4-åring i trassalderen) Mamma og pappa er noen av de viktigste rollemodellene i livet mitt og de gjør alt for meg. Jeg er lei for at jeg noen ganger ikke er tilstrekkelig med den hjelpen de kanskje hadde håpet på og jeg vet at de noen ganger (ofte) kan bli oppgitt og skuffet over meg og mitt til tider ikke-eksisterende engasjement til å hjelpe til hjemme. Altså nå er det ikke slik at jeg sier NEI, hvis mamma spør meg om å ta ut av oppvaskmaskinen, men det er alltid et om og men, "jeg har egentlig ikke tid" og jeg føler ofte at alt er et stort ork. Nå skal ikke jeg bo hjemme i så alt for mange måneder til, og det er vel kanskje derfor jeg utnytter muligheten til å ta livet litt med ro å få ting servert opp i fanget på meg... 


Mamma sitt klare budskap, haha.

3. Vise følelser.  Helt ærlig har jeg egentlig aldri vært særlig gla i å snakke om private ting og følelser til andre. Jeg føler jeg sjeldent har åpnet meg og at svært få, eller ingen tidligere har kommet seg helt inn på meg. Dette endret seg egentlig ganske mye i 2015 da jeg flyttet til LA, snudde livet mitt heeeelt på hode, og for første gang i livet reiste så langt hjemme fra, alene og over en så lang periode. Jeg lærte så utrolig mye der nede, ble kjent med så mange flotte og forskjellige mennesker, og følte jeg rett og slett ble en mer åpen og selvsikker person i løpet av oppholdet. Dette er noe jeg fortsatt jobber med for å klare å huske på, og noe jeg vil bli enda flinkere til. Følelser er viktig folkens, og man blir relativt klar av å gå å føle på alt og ingenting helt alene, uten å dele det med noen. 

4. Sunn livsstil. Dette er (som alle andre år, haha) året jeg skal være superduper flink. Jeg vil virkelig finne en fin balanse mellom trening og kosthold. Jeg vil spise sunt og godt, og føle meg i 100 over endorfiner og trenings-lykke. 


 

5. Drite i janteloven. Hallo. Man lever en gang. Skal man gå rundt å konstant tenke på hva andre syntes og mener? Være redd for at det du gjør eller den du er ikke skal bli likt? Leve etter andres meninger og normer? Nei, ærlig talt. Jeg vil være meg selv og gjøre akkurat det jeg ønsker å gjøre.

 

 


Nå blir det spennende å se utfallet av dette på nyttårsaften og hva jeg eventuelt har oppnådd.  

♥ Har du noen ting du vil bli bedre på i året som kommer? 

 

LOVE THIS BOMBER

 • 21.02.2017, 15:50Todays outfit! Tycks? 
 

GIVEAWAY #2

 • 20.02.2017, 17:18

Hei, fine 

Tenkte det var på tide med en ny giveaway, og denne gangen en enkel og fin clutch fra Michael Kors. Vil du vinne denne?

Følg meg HER eller HER og kommenter at du er med! 

 

UKEN SOM GIKK #1

 • 19.02.2017, 13:43

Ikke særlig mye spennende som har skjedd i det siste, men her er i hvert fall et utvalg av ukens iPhonebilder. 

MORNINGS LIKE THESE

 • 17.02.2017, 12:10

Jeg hater som sagt å stå opp tidlig og jeg hater å stresse, noe som alltid blir resultatet hvis jeg må rekke jobb om morgenen. I dag har jeg fri helt til i kveld, som betyr; jeg kan sove lenge, lage god frokost og med andre ord få en veldig fin start på dagen, noe som er skikkelig digg. Eksamen er jo like rundt hjørnet så formiddagen må dog brukes til pugging, men etter en ernæringsrik blåbærgrøt til brekkie er jeg klar for noen timer med studering. Oppskriften er så enkel som melk, havregrøt, en nevne med blåbær og en ts med sukrin gold. 

 

God helg fine folk

 

ROAD TRIPPIN´ IN NORWAY

 • 15.02.2017, 15:39

Jeg og venninnen min har bestemt oss for å dra på en aldri så liten roadtrip denne sommeren, noe jeg tror blir skikkelig gøy! Jeg har jo reist en del, men rett og slett sett alt for lite av av mitt eget land. Har gått gjennom litt bilder på pinterest i det siste for å få inspirasjon til hvor vi burde dra, og hallo for et vakkert og variert landet vi bor?? Hvorfor har jeg ikke gjort dette før liksom.

Nå gleder jeg meg som en liten unge til å sette meg i bilen å se og oppleve mer av det Norge har å by på. Foreløpig vet vi bare at vi har lyst til å dra på en del lange fjellturer, ellers blir vi vell å ta ting som det kommer å være litt spontane. 
Vet dere om et sted vi bare må innom? Eller en anbefalt fjelltopp vi må bestige? Blir veldig glad for tips og idéer! 

HAPPY VALENTINE

 • 14.02.2017, 21:54

Våknet til valentineskort og en liten oppmerksomhet fra mamma, som straks fikk en ellers trøtt og fæl morgen til å bli litt bedre. Tusen takk Jeg er et b-mennesket som hater å stå opp når jeg absolutt ikke føler for det, så dagen i dag har egentlig bare blitt ødelagt fordi jeg har vært så trøtt. Får prøve å komme meg litt tidlig til sengs i kveld slik at jeg får litt mer ut av morgendagen i hvert fall. 

Anyways, for the occasion har jeg spist både is, smarties, kanelsnurrer og sjokoladehjerter i dag! Må jo feire seg selv når man ikke har noen andre å feire. heheh. Her i huset er ingen hjemme i kveld, men jeg har skjemt bort meg selv for å si det sånn. Å feire valentine er jeg god på, dog om jeg denne gangen måtte gjøre det alene. 


 

Håper alle har hatt en fin valentine, enten du har vært alene eller med noen du er glad i<3 

GET TO KNOW ME

 • 14.02.2017, 20:06

1. Hvor gammel er du om fem år? 25! 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Alle på jobben.

3. Hvor høy er du? 172 tror jeg.


 

4. Hvilken film så du sist? Husker ikke.. Er egentlig ikke særlig glad i å sitte i ro å se på film. Sist gang var vell da jeg bodde med to film-glade venninner i New Zealand. 

5. Hvem ringte du sist? Kompisen min, Andreas.

6. Hvem ringte deg sist? Mamma. 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Æ hente jakkan møtes uttom"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Hvis det er noen jeg kjenner og skal snakke mye med foretrekker jeg å ringe, da det er så sykt stress å skrive alt. Når jeg snakker på messenger med bestevenninnen min bruker vi seriøst "talefunksjonen" 80% av alle samtaler og spiller inn det vi har tenkt å skrive liksom. Sykt chill. Hvis jeg ikke kjenner personen like godt liker jeg best å skrive så det slipper å oppstå klein stemning haha. 

9. Hva er ditt favorittsted? Santa Monica, Los Angeles


 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Bilkø. 

11. Når så du moren din sist? 2 min siden.

12. Hvilken øyefarge har du? Grønn.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Åååh, det er så mange! Men, nordnorsk julesalme er en stor favoritt. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De skilte seg da jeg var 6. 

15. Når våknet du i dag? Våknet 08.30 av vekkerklokken, sovnet igjen og våknet 08.48 av mamma. Sovnet og våknet så igjen av vekkerklokken 09.07 som var final call siden jeg måtte være på jobb senest 09.30... 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? I have nooo ideá. Sykt spennende og rart å tenke på egentlig. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Vinden ute. 

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Broren min viste meg en teit mumidal dub for noen dager siden.. 

19. Hva er din beste egenskap? Målrettet.

20. Hva er din verste egenskap? Kan gå uker før jeg får ting gjort. Har for eksempel fortsatt ikke pakket heeelt ut av sekken min fra jeg var på backpacking. Omg er det mulig. (har selvfølgelig tatt ut det som var skittent, men ligger noe sommerklær igjen som jeg ikke trenger og som derfor bare blir liggende nederst i sekken til jeg skal til syden igjen) Dårlig instilling men da får man bare reise oftere slik at man får pakka ut;)) 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten. Leste engang en artikkel om at å sove naken var sunt og kunne virke slankende. Så fra da av har jeg sovet naken, haha. (funka dårlig for de som måtte lure) 

22. Hvor mange puter har du i sengen?  2. 

23. Hva er det rareste du har spist? Sursild. Eller, jeg hadde veddemål mot broderen om at jeg skulle klare å spise én mot 50 kr. Det endte med at jeg ikke klarte å svelge, måtte gå å spytte den ut og satt så igjen med tidenes styggeste smak i kjeften og ingen 50lapp rikere. 

24. PC eller mac? Mac.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Gode, store og fluffy sokker is the best I can wear.

26. Hva hører du på akkurat nå? Weak - AJR.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Trippel royal.

28. Hviken dessert er din favoritt? Panna cotta.

29. Den største premien du har vunnet? I verdi er det 1000 kr på flakslodd, men den største premien for meg, er vell da fotballlaget mitt vant kippermocupen i 2009. Gøøøy. 

30. Liker du kaffe? Nei. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann, sjokoladeshake eller biola.


 

32. Har du noen søsken? Ja, en lillebror og en storebror + 3 stesøsken. 

33. Kan du spille poker? Nei, kan ikke skryte på meg at jeg er så veldig god til akkurat det. 

34. Hva har du spist i dag? Alt for mye.

35. Hvor mange kjærester har du hatt? 2.

36. Hvilke hobbyer har du? Fotball, styrketrening, mote og sang.

37. Vil du ha barn? Ja. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, og siden jeg hadde tysk i 5 år på skolen må jeg vell si at jeg kan litt tysk også. 

39. Sover du på en spesiell side? For øyeblikket sover jeg mest på venstre, da jeg har tatt hull i ørene på høyre og det fortsatt gjør litt vondt. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Oppvarmet basseng.

41. Hva bruker du helst penger på? Opplevelser eller klær.

42. Eier du dyrebare smykker? Nei. Jeg har den fantastiske egenskapen til å miste, ødelegge og legge igjen slike ting all the time, så her i gården gjelder det å kjøpe billigst mulig egentlig.  

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Kuwtk, farmen, paradise, ungkaren, 71* nord og reality stuff generelt.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jobbe, trene og studere.. 

45. Kan du stå på slalåm? Tja, gjort det tre ganger og syntes det var utrolig gøy! Men, begynner å bli noen år siden sist.

46. Hvordan imponerer man deg? Med å være smart, usedvanlig morsom eller å finne på noe kreativt.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? IPhone sin standard ringetone. 

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg elsker sjokolade.

2.  Jeg skal mest sannsynlig flytte til Ålesund til høsten. Har aldri vært der før men det ser såå fint ut. Gleder meg!

3. Jeg har sprøyteskrekk, tåler ikke blod og har generelt skrekk mot å være inne på et doktor kontor. Har faktisk svimt av bare ved å måle blodtrykket mitt.... 

4. Jeg vokste opp på en øy med 500 innbyggere, hvor jeg for øyeblikket også bor. 


Fineste plassen i hvert fall. 

5.  Jeg elsker å gå på tur i fjellet.


 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Mamma sine røde roser. (viktig å presisere at jeg ikke har noen valentine) 

50. Er du sosial? Ja! Liker å finne på ting å være sosialt aktiv, men det kan også bli litt for mye til tider. Elsker å ha litt alenetid hjemme også. 

Ønsker alle en fin uke For min del har jeg viet store deler av uken til jobb og eksamens lesing.. 

KJÆRE MAMMA

 • 12.02.2017, 17:38

Takk for at du er du, og for at du alltid er der for meg. Takk for at du er min hverdagshelt og at du alltid støtter meg i det jeg gjør. Takk for at du alltid viser forståelse for de valgene jeg tar og de ønskene jeg har. 

Jeg setter utrolig stor pris på deg, og er veldig stolt og glad over at akkurat du er min mamma. Håper du får en fantastisk dag med all den oppmerksomheten du fortjener.

I love you 

COTTAGE CHEESE RUNDSTYKKER

 • 11.02.2017, 22:16

Jeg har akkurat kommet hjem fra trening, og tenkte å dele en oppskrift på disse sunne og gode cottage cheese rundstykkene med dere! 

This is what u need:

1 boks cottage cheese (mager)

400 g havregryn 

3 egg

1 ts bakepulver

Mos cottage cheesen med en stavmikser, slik at du får bort de største klumpene. Ha så oppi 3 egg og 300 g med havregryn. Rør dette sammen med stavmikser før du heller oppi den siste 100g med havregryn som du rører lett inn i røra. 

Stekes på 220 grader i ca 20 min.​

God helg alle sammen! 

ANTREKK -110217

 • 11.02.2017, 16:16


Jakke-Bikbok / Baggy t-shirt-Bikbok / Bukse-KappAhl / Sko-Skoringen 

PYNT PÅ STUMPEN

 • 09.02.2017, 23:16

Kjøpte noen patches da jeg var i New Zealand, fant nå fram en gammel dongeribukse, strøk de på og vips så hadde jeg fått et nytt klesplagg! Syntes det ble skikkelig kult, så blir nok å kjøpe flere.  

-like dont even try to touch my ass-

  Yay or nay to patches, folkens?

HJEMMELAGD KYLLINGBURGER

 • 08.02.2017, 22:51

Her kommer en sunn og god oppskrift på noe av det beste jeg vet, nemlig kylllingburger!

Dette er hva du trenger til ca 12 burgere:

Moste grønnsaker: feks gulrot og paprika

Salt og pepper, chillikrydder 

800g kyllingkjøttdeig

1 egg 

1 dl melk

Knus først grønnsakene i kjøkkenmaskin, tilsett så egg og melk før du blander inn kjøttdeigen og krydderet tilslutt. 

Burgerbrød: 

2 dl melk 

ca 25 gram fersk gjær 

ca 500 g grovmel 

100 g hvetemel 

100 g havregryn 

3 dl vann

1 ts salt 

2 ss olje 

1. Rør ut gjæren i lunket vann.

2. Tilsett salt og olje, bland så inn det tørre. 

3. Sett deigen til heving i 45 minutter. 

4. Trill ut burgerbrød og legg de så til etterheving i 30 minutter.  

5. Pensle brødene med egg og strø til slutt over med sesamfrø.  

Stekes på 225 grader i 10-15 minutter.

Dressing:

Mager kesam blandet med paprikakrydder, salt og pepper. 


Bon appétit 

F*CK VALENTINE

 • 06.02.2017, 18:35

Som alle sikkert vet er valentine like rundt hjørnet, og til anledningen har nelly kommet ut med en "f*uck valentine kolleksjon". De har såå mye fint og jeg får selvfølgelig lyst til å klikke hjem alt...  

Valentine er forbundet med kjærester og kliss klass og som regel foregår det slik: Er man i et forhold, gleder man seg til å få pakke, blomster og kjæleik fra sin kjære. Er man singel, gruer man seg til å sitte hjemme alene med katta si og syntes synd i seg selv. Dropp det siste, seriøst.

Har du ingen kjære å feire den med, so what. Kjøp donuts og sprett en champis med noen venninner i stede. Dette er en dag hvor vi skal vise kjærlighet. Et stort, bredt ord som angår så mye mer en det å ha en kjæreste. Misforstå meg rett, jeg misunner de som kan feire det også. De som får oppmerksomhet fra sin kjære og som blir fortalt hvor pene de er. Men, seriøst, det er så utrolig mange andre ting å feire. Feir heller kjærligheten til katta di, til vennene dine, til familien din eller best av alt til deg selv. Feir at du er du og vær stolt over alt du er. 

Kjøp deg selv en velfortjent og sabla fin outfit fra nelly´s kolleksjon and rock the world on your own. Det er i vert fall mitt tips og min slagplan. 

-> fuck valentine <-

 

 

WHAT A WEEKEND...

 • 06.02.2017, 00:05


1. meg og Julie 2. digg mat på scandic 3. perf view fra hotellet 4. selfie#1 5. møteselfie 6. klar for byen med bestis 7. selfie#2  8. travelpic

...håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang, for det har vært såå koselig. Julie har nå dratt til Oslo, mens jeg blir her til tirsdag siden jeg ikke har jobb før da. Tenkte rett og slett å bruke tiden til å slappe av samt øve på eksamen som jeg har i slutten av måneden! Har fortsatt shoppe-stopp så bør i hvert fall holde meg unna sentrum tenker jeg. Forsåvidt brukt nok penger på en stund, da det gikk en del til mat, festing og taxi i helga. (å gå er jo uaktuelt, spesielt hvis klokken har bikket midnatt) As we know; når alkoholen går inn, går vettet ut, og jeg er av den typen som plutselig blir både lat og rik når jeg er ute...

Nå skal jeg hoppe til køys å sove lenge, da det har blitt en del manko på søvn i helgen.  

GN 

TRONDHEIM + MÅNEDENS GIVEAWAY VINNER

 • 04.02.2017, 19:23

Hei! Stikker innom med en kjapp update fra bartebyen, samt for å annonsere vinneren av månedens giveaway. Jeg har vært på møte i hele dag og har akkurat ordnet meg for å dra ut å spise med en venninne, før det blir en aldri så liten runde på byen!

Vinneren av månedens giveaway ble Maia Karoline Hansen! Gratulerer, du får snart en pakke i posten ♥

 

FINALLY I CAN GET MY LIFE TOGETHER

 • 02.02.2017, 15:57

...med årets almanakk! Denne har jeg ventet på en stund nå, og endelig dukket den opp i postkassa. Jeg syntes rett og slett det har vært slitsomt å være uten i over 1 måned og er vell blitt ganske avhengig av å ha en de siste årene.

Jeg er en sånn person som må skrive ned alt jeg skal gjøre, tidspunkt, sted og hver minste lille ting og detalj. Jeg liker altså å ha kontroll på ting når det gjelder avtaler, innleveringer og jobb. Selv om jeg skulle ønske at jeg hadde hatt kontroll på alt annet også kan dessverre ikke almanakken min hjelpe meg med det. Jeg har for eksempel faktisk ikke sett pengboka mi, mobilladern og førerkortet (burde vell egentlig ikke skrive at jeg for øyeblikket kjører uten) på over 1 måned. Bør i hvert fall finne det asap da jeg trenger det sårt til helgen. Med andre ord er jeg egentlig en vims med alt for mange ting å holde styr på i forhold til hva hjernen min er i kapasitet til å huske... Denne almanakken er derfor gull verdt og hjelper meg i hvert fall litt på vei!

Jeg syntes også det er gøy og holde oversikt over kommende arrangementer og reiser, da jeg ofte teller ned dager til ting jeg gleder meg til og føler det gir meg hverdags-motivasjon når jeg kan åpne almanakken å se at jeg har mye gøy i vente! 

I år gikk jeg for størrelse medium da jeg syntes den er passe stor og får god plass i veska. Valgte også et enkelt og rent design og er så fornøyd! 

Er den ikke fin?? Jeg fikk som alltid med 2 rabattkoder på 10% så feel free to use them hvis det er flere som vil ha. Førstemann til mølla; 

L-TIOR-BQYI

U-PAWG-HNDI

Bestill HER

I morgen flyr jeg til Trondheim hvor jeg i hovedsak skal på et møte. Når jeg først er i storbyen benytter jeg selvfølgelig også anledningen til å feste litt med venninner jeg ikke har sett på leenge. Gleder meg! Regner meg det kommer en oppdatering i løpet av helgen, hvis ikke kan du også følge meg på snapchat (amaliesonnesyn) hvor jeg kommer til å poste en del.

Minner om at jeg trekker vinner til månedens giveaway i morgen! 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no