hits

TRAVEL IS MY THERAPY

 • 31.01.2017, 18:16

Jeg elsker å reise, noe jeg har gjort helt siden jeg var liten, da familien min ofte dro på sydenturer. (mamma og pappa det er nok deres feil at jeg nå reiser så mye, så det hjelper ikke å bli oppgitt) ;)

Etter at jeg ble 18 har reisemålene utvidet seg og jeg har reist til mange nye destinasjoner samt noen gamle som setter seg fast inni hjerterota. Reising er noe jeg virkelig liker, men som også tømmer bankkortet mitt gang på gang. Er det verdt det lurer nok mange på? Svaret mitt er helt klart ja. Ikke bare opplever man nye steder, ting og mennesker, man vokser også utrolig mye som person, finner ut ting om seg selv man kanskje ikke var klar over, og ser ting i nye perspektiv. 

Tenkte jeg nå skulle ta en liten oppdatering på hvilke land jeg har vært i, og hvor jeg anbefaler dere å reise! 

USA

Hvor skal jeg starte? Dette er i hvert fall min favoritt Jeg har vært i LA to ganger. Første gangen var i 2015 hvor jeg bodde der i 4 måneder. Reiste så tilbake på ferie i 2016. Jeg må bare si at jeg elsker alt LA har å by på. Sol, masse shopping, lange strender, hyggelige folk, massevis av kule ting å se på, samt sykt bra uteliv. Jeg kunne snakket om LA i en evighet og nevnt alt jeg virkelig digget med å bo der, men jeg anbefaler dere heller å ta turen nedover. For min del er planen å dra til New York i år, siden jeg aldri har vært der men alltid hatt lyst. Jeg planlegger også å flytte dit senere for å studere, så det blir greit å dra nedover med noen venninner for å bli kjent med byen først. 

FIJI 

Bola! For et fantastisk sted. Jeg var der dog bare i 5 dager, så fikk ikke sett å veldig mye, men jeg kan si så mye som at naturen og befolkningen der gir meg harmoni og lykke langt inni hjerterota. 

NEW ZEALAND

For et variert og vakkert land! Som noen av dere allerede vet tilbragte jeg 3 måneder der i høst, og på den tiden har jeg opplevd såå my fint og gøy. NZ anbefaler jeg virkelig da det har en bit av alt. Det tar dessverre ganske lang tid å reise nedover og flybillettene er også ganske dyre, så jeg vet ikke om jeg blir å reise tilbake.

SPANIA

Jeg har vært utallige mange ganger på Gran Canaria og reiser nedover igjen i mars. Jeg reiser som oftest dit da besteforeldrene mine har en leilighet der. Siden jeg har vært der gjennom hele barndommen min syntes jeg det alltid er like koselig å dra tilbake. Familietid er gull verdt! Ellers har jeg også vært på Mallorca og Tenerife once. 


 

BULGARIA

Jeg har vært én gang i Golden Sands med familien og det var vell i 2009. Siden det er mange år siden, husker jeg ikke så veldig mye annet enn at det var sol, shopping, god mat og masse familiehygge. 

HELLAS

Her har jeg vært 2 ganger, og jeg elsker virkelig Hellas! Sist jeg var der var i 2015 hvor jeg reiste på øyhopping blant mange fantastiske greske øyer, noe jeg virkelig anbefaler dere alle å gjøre. Jeg fikk sett og opplevd så mye fint, og naturen der er virkelig noe for seg selv! amaziiiingENGLAND 

Her har jeg vært 2 ganger, og hvis alt går som planlagt blir det en svipptur innom London igjen i mars. Første gangen var på klassetur i Brighton i 2012. Brighton er en vakker liten kystby bare 1 time unna London. I 2014 reiste jeg på julegaveshopping med noen venninner til London, hvor vi storkoste oss og shoppet til den store gullmedaljen. Vi bodde på hilton hotell, noe jeg virkelig anbefaler videre. Kjempefint og super service. Alt i alt en virkelig fin tur. Husker det var såå koselig med de røde bussene, julelys, julemusikk og mange fine butikker å shoppe i! Er det noe jeg anbefaler for å få litt førjulsstemning så er det å reise til London for å handle julegaver. 

 


DANMARK 

Her har jeg bare vært 1 gang, og det var på shoppingtur med mamma til København i 2012. Shopping, sol og tivoli var stor stas, og jeg skal nok definitivt tilbake en dag.

SVERIGE

Jeg har vell som mange andre vært et par ganger i nabolandet, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker å kjøpe billig plopp sjokkis og capri-sone<3 Nei, jeg har faktisk ikke vært i Sverige siden jeg ble 20 så hakke fått handla billig alkohol enda;) 

POLEN

I 2015 var jeg i Krakow på klassetur! Masse shopping, superbillig mat og alkohol. Virkelig en utrolig sjarmerende og vakker by! Vi var også å besøkte Auschwitz noe som var en spesiell og lærerik opplevelse. 

TSJEKKIA 

Her var jeg på Herbalife extravaganza i Praha, 2014. Siden jeg bare var der én helg, som for det meste gikk med til å være på seminar og til å spise god mat, fikk jeg ikke sett meg så mye rundt om i byen.  

Alt i alt har jeg da vært i 12 land hvis man teller med Norge. Selv om reising er en stor pengesluker og jeg ofte kommer hjem så og si blakk, føler jeg meg så rik og heldig på mange andre måter. Jeg mener, man får så utrolig mye utbytte av å reise. Alle minnene, opplevelsene og lærdommen man sitter igjen med, gir meg en rikdoms-følelse på så mye viktigere ting enn penger! 

Såå nå lurer jeg bare på hvilket nytt land jeg skal sette på lista! Har du en reise-destinasjon å anbefale meg? :-)  

GIVEAWAY #1

 • 30.01.2017, 18:23

Hei fine<3 Siden jeg har alt for mye klær og sko tenke jeg å kjøre på med 1 giveaway i måneden fremover. I dag skal jeg gi bort denne kjolen fra River Island i str 36, som faktisk også er ubrukt!

 Det du må gjøre for å vinne denne fab kjolen er:

Vær snill 

Spis en sjokoladeplate (ja, selv om det er mandag who cares)

Gjør det du har lyst til å gjøre 

Ikke følg meg på insta, stalk meg heller, det er mye mer gøy (amaliesonnesyn)

Du kan derimot følge meg her på blogg.no hvis du vil ;))) 

 

Ja her ble det mye tull, men for all del, jeg anbefaler deg å gjøre alt. 

Anyways; vil du ha denna lekre kjolen trenger du egentlig bare å kommentere at du vil ha den, så skal du se den kanskje blir din om noen dager!

 

Trekker vinner på fredag. Lykke til♥♥♥

WEEKEND + WORKOUT

 • 29.01.2017, 19:26

Hei!

Helgen har gått så fort at jeg rett og slett ikke har rukket å blogget. På fredag var jeg på fotballtrening, og dagen i går brukte jeg til jobb, trening og studier før jeg dro ut med kollegaer og venner. Kjempe koselig! Skulle jo egentlig legge ut dagens treningsøkt i går, men glemte det helt bort. I dag har jeg vært på fjelltur med en venninne, til tross for regnvær og en aldri så liten hangover. 

Anyways her kommer lørdagens treningsøkt; 

Squats 30kgx7

Markløft 50kgx7

Donkey kicks 15x2

Side kicks: 15x2

Hip thrust: 20kgx7 

♥ Planken 45 sek

 x4

Jeg fikk forresten solgt unna en del klær på fredag, men har fortsatt en hel haug igjen! Tenkte derfor å kjøre en giveaway i morgen! Noe spesielt dere ønsker at jeg skal dele ut? 
 

KLESSALG

 • 27.01.2017, 10:50

I kveld er det bytte/salgs kveld på Leka, og jeg tenkte å selge en del av klærne mine der. Ta en titt på tisen min (amaliesonnesyn) for en liten smakebit av hva jeg kommer til å selge! Hvis noen er i nærområdet, kom gjerne innom<3Dørene åpner klokken 7!!

DAGENS STYRKETRENING

 • 25.01.2017, 18:40

Da er dagens treningsøkt unnagjort og jeg vil gjerne dele den med dere! Prøv den gjerne ut, men husk at dette er tilpasset meg. Mitt tips er derfor å bruke denne som mal, men at du gjerne endrer og tilpasser vekt og reps etter hva du selv føler for. 

Overkropp: 

Bicep curl 20kg x7 

Tricep extension 12,5kg x7 

Benkpress 35kg x7 

Nedpress med tau 30kg x7

Kne-og håndstøttende roing 12,5kg x7 

Nedtrekk foran 30kg x7 

x4 

Avsluttet med 2000 meter på romaskin. 

...etterfulgt av en digg smoothiebowl og litt studier, før jeg stikker avgårde på et møte. 

Ønsker alle en fin kveld videre<3 

OUTFITS WITH VELOUR

 • 23.01.2017, 23:52


1 2 3 4 5 6 7 


1 2 3 4 5 6


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

omg såå mye fint♥♥♥

LET´S GO WORKOUT

 • 23.01.2017, 11:39

God morgen♥

Jeg har har allerede vert en svipptur på jobb og tenkte jeg skulle bruke formiddagen til å ta igjen litt tapt studietid. Jeg har også lagt opp ukens treningsplan som jeg tenkte å dele med dere. Med andre ord en usedvanlig effektiv mandagsmorgen. 

Mandag: Fotballtrening inkl. styrke.

Tirsdag: Spinning inkl. styrke. 

Onsdag: Styrkesett 1

Torsdag: Spinning inkl. styrke. 

Fredag: Fotballtrening 

Lørdag: Styrkesett 2 

Søndag: Restday 

Dette er altså treningsplanen min denne uken. Siden jeg har faste dager med fotball og spinning, har jeg kun 2 dager igjen hvor jeg kjører egentrening, noe jeg syntes er relativt greit og gir meg en variert treningshverdag. Deler onsdagens og lørdagens styrkeøkter senere denne uka! Ønsker alle en fin start på uken<3

 

 

ADIDAS FAVS

 • 22.01.2017, 19:11

 1-Her 2-Her 3-Her 4-Her 5-Her 6-Her 7-Her 8-Her 9-Her 10-Her 11-Her 12-Her 13-Her 14-Her 15-Her 16-Her

Åååh, adidas har så sykt mange kule klær, for ikke å snakke om fine mønstre og freshe farger. Jeg digger mest av alt at "adidas stilen" er så laid back og comfy<3 For min del har jeg en aldri så liten shoppestopp nå på nyåret, og kommer derfor ikke til å klikke hjem noe av dette... enda.... som terapi deler jeg heller litt inspirasjon med dere! 

GOD SØNDAG ALLE<3 

PINK INSPO

 • 20.01.2017, 23:07♥♥♥♥♥♥♥

Have a nice weekend peeps

SUNNE FROKOSTTIPS

 • 18.01.2017, 13:06

Hva er vell ikke bedre enn å starte dagen på en sunn måte? Her kommer mine 3 frokost-favoritter til en sunn (og rosa) morgen! 

1. SMOTHIEBOWL 

Dette er såå friskt og godt og kan lages med forskjellige ingredienser. Innholdet jeg bruker varierer fra gang til gang, ettersom hva vi har hjemme. I denne bowl´n har jeg brukt:

♥ 1 dl bringebær biola 

♥ 1/2 dl extra lett melk

♥ 1/2 boks mager vanilje kesam

♥1 spiseskje peanuttsmør 

♥ 1,5 dl frosne bringebær

♥1/2 banan

Hvis man ikke er fan av bringebær kan man selvfølgelig bare bytte ut biolaen og bærene med feks jordbær. 

Toppingen jeg brukte: frokostblanding, havregryn, kokos, sesamfrø, mandler, rosiner og kanel. 

2. BRINGEBÆRGRØT 

♥ En neve frosne bringebær

♥ 1 ts sukrin (eller annet søtningsmiddel) 

♥ 2 dl havregryn

♥ 4 dl melk (eller vann)

Toppes med hva enn du vil, men i mitt tilfelle; banan, kokos, bringebær og mandler. 

3. MAGER KESAM RØRE ♥1/4 boks mager kesam

♥ 2 ss cottage cheese 

♥ 2 ss bringebær zeroh saft. 

♥ 2 ss havregryn 

Blandes godt sammen - nytes gjerne med frukt, bær og kanel til topping. 

 

So, let´s go eat! 

 

FOLLOW ME ON TISE

 • 16.01.2017, 14:26

Hei!

Som tidligere nevnt er jeg veldig glad i klær og mote, noe som igjen fører til at jeg rett og slett har litt for mye klær, sko og tilbehør. Mye er gammelt og brukt men har også en del nytt og ubrukt. Tise er en perfekt plattform for gjenbruk til en billig penge, og man slipper at klær bare blir hengende i skapet. Her kommer en liten sneak peek på min tisekonto: 

 
  @amaliesonnesyn 
 

NÅ GJØR JEG NOE JEG HAR HATT LYST TIL LENGE

 • 14.01.2017, 12:07

Hei!

Nå som jeg har kommet hjem og avsluttet min reise med Goxplore, kjenner jeg at jeg ikke har lyst til å avslutte denne bloggen, som i utgangspunktet bare skulle være en reiseblogg. Det klør i fingrene etter å skrive, poste bildene jeg tar, og rett og slett ha noe å gjøre. Jeg har hatt noen blogger opp gjennom årene, men aldri blogget særlig seriøst. Sist gang jeg hadde blogg var vell i 9.klasse og jeg har vokst mye som person siden den gang. Jeg har blitt mye mer selvsikker og voksen, vet hva jeg interesserer meg for og hva jeg ønsker å skrive om. 

Tidligere har jeg skrevet om min reise til New Zealand. Reising er noe jeg absolutt kommer til å fortsette med, og noe dere kommer til å få se mer av.  Ellers har jeg alltid vært svært opptatt av mote og skjønnhet noe jeg vil uttrykke gjennom denne bloggen. Mye av min fritid går også med til trening, og dette semesteret skal jeg studere ferdig PT-utdanningen min, noe jeg også kommer til å skrive om. 

Først og fremst skriver jeg bloggen for min egen del, men jeg håper dere kan finne noe inspirasjon i det jeg deler.

                           

                                                                                                              -Amalie       

TRAVEL MOVIE - FIJI/NZ

 • 13.01.2017, 00:18

Bedre sent enn aldri? Jeg har nå redigert sammen filmen fra turen vår og vil med det takke Goxplore for en super reise! 
Har du lyst til å reise på Work & Travel program, som frivillig eller reise jorden rundt? Ta kontakt med goxplore for å skape fantastiske minner for livet!  

 

Travelling; I´ll be back. 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no