amalie sønnesyn

INTERØR INSPO

  • 27.03.2017, 22:36
Inspo, inspo inspo ♥♥♥ 

Sitter her å drømmer meg bort på Pinterest og jeg kommer over så utrolig mye fint og forskjellig. Er det noe som interesserer og inspirer meg, er det interiør, farger, mønster og fasonger. Det finnes jo så mange stiler, og muligheter til å innrede, og jeg gleder meg skikkelig til den dagen det blir min tur til å skape mitt eget hjem. 

FRIYAY

  • 03.03.2017, 13:52


God morgen! Jeg har sovet lenge, og kjenner det er såå godt med fri. I går kveld var jeg og Julie ute å shoppet litt før vi dro på Olivia. Pizza, dessert og vin. Can it get better? Hadde det med andre ord kjempe koselig! Hvis du vil se bilder fra kvelden, følg meg gjerne på snapchat: amaliesonnesyn.

I dag tenkte jeg bare å slappe av i leiligheten, mens Julie er på skolen. Apropos leiligheten, så er den kjempefin. Blir skikkelig inspirert av å være her, og kan ikke vente med å flytte selv til høsten, slik at jeg kan innrede mitt eget lille hjem. Måtte jo derfor ta litt inspo-bilder å dele med dere her på bloggen, hihi. 

I kveld blir det bursdag, før vi muligens drar videre på byen! Skal prøve å ta det litt med ro ettersom jeg har et fly å rekke i morgen klokken 07.20, men vi får se hvordan det går;)

GOD HELG DA<3 

A LITTLE SNEAK PEEK OF MY ROOM

  • 19.01.2017, 16:09


Amalie Hansen Sønnesyn

Hei! Jeg er en jente på 21 år som studerer markedsføring og ledelse i Ålesund. Har en stor lidenskap for mye, blant annet mote, reising, trening og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits