hits

NÅR GAMMELT BLIR NYTT

  • 10.10.2017, 14:39

For 3 år siden bestemte jeg og pappa oss for å pusse opp et gammelt hus som vi eier, men som aldri har blitt brukt til noe annet enn oppbevaringsplass. I og med at vi begge har mange andre baller i luften, og at jeg har bodd en del borte de siste årene, har det tatt mye lengre tid enn jeg hadde trodd i utgangspunktet. Jeg har virkelig lært at oppussing ikke lar seg gjøre over natten og at det krever mye tid og arbeid. 

Da vi begynte var det så vidt jeg klarte å bevege meg inne i huset. For det første var det gamle møbler overalt, og for det andre var det spindelvev, fluer og skit hvor enn jeg snudd meg. Vi satte derfor i gang med å tømme huset for unødvendige ting, etterfulgt av tapet-riving, vegg-skraping, sparkling og rengjøring, før vi malte så og si alt på nytt! Vi har også lagt nye tapeter, laget bad (som ikke fantes i huset fra før), fikset loftstue og skiftet enkelte vinduer. Pappa har virkelig stått på og gjort en fantastisk jobb, der hvor jeg ikke har hatt noe særlig å bidra med.

Denne uken har jeg endelig fått fullført det jeg har ventet på i 3 år nå, og som jeg syntes har vært det gøyeste med hele prosessen, nemlig interiør-stylingen. Siste finish med fargekombinasjoner, detaljer og innredning har vært en lek i forhold til alt tidligere arbeid. Kjøkken og bad er ikke er helt ferdig enda, men viser dere sluttresultatet i de ferdigstilte rommene.  

RETRO STYLE 

 

   

   

    

Before we started... 

Hva syntes dere? 

INTERØR INSPO

  • 27.03.2017, 22:36Inspo, inspo inspo ♥♥♥ 

Sitter her å drømmer meg bort på Pinterest og jeg kommer over så utrolig mye fint og forskjellig. Er det noe som interesserer og inspirer meg, er det interiør, farger, mønster og fasonger. Det finnes jo så mange stiler, og muligheter til å innrede, og jeg gleder meg skikkelig til den dagen det blir min tur til å skape mitt eget hjem. 

FRIYAY

  • 03.03.2017, 13:52

God morgen! Jeg har sovet lenge, og kjenner det er såå godt med fri. I går kveld var jeg og Julie ute å shoppet litt før vi dro på Olivia. Pizza, dessert og vin. Can it get better? Hadde det med andre ord kjempe koselig! Hvis du vil se bilder fra kvelden, følg meg gjerne på snapchat: amaliesonnesyn.

I dag tenkte jeg bare å slappe av i leiligheten, mens Julie er på skolen. Apropos leiligheten, så er den kjempefin. Blir skikkelig inspirert av å være her, og kan ikke vente med å flytte selv til høsten, slik at jeg kan innrede mitt eget lille hjem. Måtte jo derfor ta litt inspo-bilder å dele med dere her på bloggen, hihi. 

I kveld blir det bursdag, før vi muligens drar videre på byen! Skal prøve å ta det litt med ro ettersom jeg har et fly å rekke i morgen klokken 07.20, men vi får se hvordan det går;)

GOD HELG DA<3 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no