amalie sønnesyn

READY FOR FALL

 • 13.09.2017, 13:47


Jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg skikkelig til kaldere tider og høst nå?? Innekvelder med kakao, pledd og høstens faste tv-programmer rullende på skjermen er noe av det koseligste jeg vet. Nå ser jeg virkelig fram til å bytte bort bomber og t-skjorte med store ullskjerf, tykke gensere og lange kåper. Siden vi går inn i en ny årstid, hører det også med å oppdatere garderoben med litt varmere nyheter. Nelly har (as usual) mye digg på lur og da måtte jeg bare klikke hjem noen høst-favoritter! Skulle gjerne hatt alt, men som terapi får jeg dele noen av godbitene med dere, så kanskje noen andre får gleden? Kulden er i hvert fall herved velkommen hit til Sunnmøre. 

 

FALLFASHION FROM NELLY 

 

1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER // 5-HER // 6-HER // 7-HER // 8-HER // 9-HER 

LATEST BUYS

 • 27.07.2017, 19:44


Fikk noen pakker i posten her om dagen fra Zaful, en nettside jeg aldri har handlet på før. Til tross for 3 uker leveringstid var det veldig billige og fine klær, med helt ok kvalitet. Har du tid til å vente litt på klærne, anbefaler jeg deg derfor til å titte innom, ganske sikker på at du finner noen godbiter å klikke hjem. Det som er litt vittig når jeg bestiller utenlands og leveringstiden er lang er at jeg rett og slett glemmer hva jeg har bestilt, og det er like spennende å åpne pakkene hver gang. Haha, snakk om korttidshukommelse.

 Nattøysett, str M. Shortsen var ganske liten i str og ikke bygd for folk med litt fyldige lår, t-shjorta der i mot var litt oversized. 


Bikini, str M. Fint sett, men litt stor i str. 

Flere som har handlet på zaful før? 

DARK ANGEL

 • 14.05.2017, 22:53
  

            

- T-shirt-Nelly / Bukse-Bikbok / Sko-Skoringen / Solbriller-Hm

DRESS TO IMPRESS

 • 14.05.2017, 14:49


 

 


1-HER / 2-HER / 3-HER / 4-HER / 5-HER / 6-HER 

 

 

1-HER / 2-HER / 3-HER / 4-HER / 5-HER 6-HER 

 
1-HER / 2-HER/ 3-HER / 4-HER /5-HER 

 

Which of these outfits would you wanna wear? 

SPRING IT ON

 • 06.05.2017, 14:41


Kreativ overskrift, eller hæ. Nå e det vår for alle penga. Fuglesang, kuskit-lukt, varmere vær, og lysere netter. Jeg er i skikkelig vår-mood om dagen, og gleder meg sånn til jeg snart kan ta sommerferie. Med våren følger det også lettere klær, og det er nå på tide å kaste kåpa til fordel for vårens bombere. Endelig tilsier været her hjemme i Norge at jeg kan dra de ut av skapet og i tillegg ha en god unnskylding til å investere i noen flere. hiihii  

1-HER / 2-HER / 3-HER / 4-HER / 5-HER / 6-HER / 7-HER / 8-HER 

 Bring on the spring. I´m readyyyy 

INNKJØP FRA LOS ANGELES

 • 30.04.2017, 20:22
 Magetopp og Slengbukse - Nastygal Genser- Brandy Melville /  Body- Nastygal 


Fluffy sandals - Steve MaddenT-shirt - Brandy Melville 

BORRELÅSSKO

 • 12.04.2017, 11:16
Damn for noen sko. Dette blir nok favorittene fremover en stund!

You can find them here 

MATERIALISTISK LYKKE

 • 11.04.2017, 18:55


ENDELIG. Var å hentet 3 pakker på butikken i sta, og siden det er hele 14 dager siden jeg bestilte noe av det, var det litt "surprise" å se hva pakkene inneholdt, haha. Glemmer jo hva man bestiller når man bor ute i havgapet og pakkene ikke kommer før det har gått ei uke eller to. I hvert fall veldig gøy når de endelig ankommer, og akkurat i tide før påskefestene. Her er en aldri så liten sneakpeek, så viser jeg mer senere! Nå skal jeg stikke avgårde på trening, er stapptett i nesa, men etter alt påskegodtet jeg har hivd i meg det siste døgnet må jeg bare komme meg i vei... 

DEN PERFEKTE KÅPA

 • 26.03.2017, 17:52


 


 

HER HER HER  

HER HER HER 


 HER HER HER 


 HER HER HER 

Jeg har lenge vert på utkikk etter den perfekte kåpa, og etter en runde på nettet har jeg funnet mange fine favoritter. Syntes det er så kult med slike lange kåper, men klarer selvfølgelig ikke å velge hvilken jeg skal klikke hjem..  

Hva syntes dere? Noen favoritter? 

LATEST BUYS

 • 10.03.2017, 20:41


HIGH HEELS STØVLETTER - Jeg syntes slike er så sykt kule og har siklet etter de lenge. Bestilte meg egentlig ett par fra Nelly like før jul, men fikk feil levering og endte opp med lignende uten hæl. Nå har jeg i hvert fall begge deler, og kan velge mellom en litt "laidback" stil og en litt mere pyntet! Kjøpte de her om dagen på en random skobutikk i Puerto Rico men man får som sagt kjøpt lignede på nelly osv. Gleder meg til å teste de på dansegulvet, og regner med jeg kommer til å få mye vondt i føttene av disse skoa. heheh. #Manmålideforskjønnheten


NIKE - SKYFLUX -  Endelig nye joggesko. Alle de andre para mine er så sykt slitte, så det var på tide med et nytt par for å si det sånn. Dette var derimot et ganske så usedvanlig impulsivt kjøp, da jeg egentlig bare skulle titte litt i en sportsbutikk og endte med å kjøpe disse etter 5 minutter. Er det mulig? Jeg bruker som oftest en evighet på å bestemme meg når jeg skal kjøpe sko, og sist jeg handlet meg joggesko, endte jeg opp med å bruke over 1 time på å velge. Improved med andre ord. Elsker fargen og fasongen på disse, og gleder meg til å begynne å bruke de. #treningsmotivasjon 


CHILLDRESS -  Dette mega-kule settet kjøpte jeg på bikbok rett før jeg dro og jeg bare digger det!! #harrygrilldress 

 

PYNT PÅ STUMPEN

 • 09.02.2017, 23:16


Kjøpte noen patches da jeg var i New Zealand, fant nå fram en gammel dongeribukse, strøk de på og vips så hadde jeg fått et nytt klesplagg! Syntes det ble skikkelig kult, så blir nok å kjøpe flere.  

-like dont even try to touch my ass-

  Yay or nay to patches, folkens?

KLESSALG

 • 27.01.2017, 10:50


I kveld er det bytte/salgs kveld på Leka, og jeg tenkte å selge en del av klærne mine der. Ta en titt på tisen min (amaliesonnesyn) for en liten smakebit av hva jeg kommer til å selge! Hvis noen er i nærområdet, kom gjerne innom<3Dørene åpner klokken 7!!

ADIDAS FAVS

 • 22.01.2017, 19:11


 1-Her 2-Her 3-Her 4-Her 5-Her 6-Her 7-Her 8-Her 9-Her 10-Her 11-Her 12-Her 13-Her 14-Her 15-Her 16-Her

Åååh, adidas har så sykt mange kule klær, for ikke å snakke om fine mønstre og freshe farger. Jeg digger mest av alt at "adidas stilen" er så laid back og comfy<3 For min del har jeg en aldri så liten shoppestopp nå på nyåret, og kommer derfor ikke til å klikke hjem noe av dette... enda.... som terapi deler jeg heller litt inspirasjon med dere! 

GOD SØNDAG ALLE<3 

FOLLOW ME ON TISE

 • 16.01.2017, 14:26


Hei!

Som tidligere nevnt er jeg veldig glad i klær og mote, noe som igjen fører til at jeg rett og slett har litt for mye klær, sko og tilbehør. Mye er gammelt og brukt men har også en del nytt og ubrukt. Tise er en perfekt plattform for gjenbruk til en billig penge, og man slipper at klær bare blir hengende i skapet. Her kommer en liten sneak peek på min tisekonto: 

 
  @amaliesonnesyn 
 

Amalie Hansen Sønnesyn

Hei! Jeg er en jente på 21 år som studerer markedsføring og ledelse i Ålesund. Har en stor lidenskap for mye, blant annet mote, reising, trening og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits