hits

JEG FLYTTER

 • 26.10.2017, 20:03

Jeg har nå gått en stund og nølt litt frem og tilbake på om dette studiet virkelig er det jeg har lyst til å bruke tiden min på, og om jeg heller burde bytte til noe jeg kjenner passer meg og min livsstil bedre. Her om dagen bestemte jeg meg derfor for å søke på School of fashion industry, som er en skole jeg har sett på i flere år nå, men som alltid har blitt nedprioritert på grunn av andre ting. Bare noen dager senere fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått plass, og jeg skjønte med en gang at dette, det måtte jeg bare gjøre. Tenk så gøy å få holde på med en så stor hobby, samtidig som du går på skole? Jeg føler i hvert fall det er mer riktig for meg å gå denne veien. Studiet starter i januar, og hvis det er interresant for dere, kan jeg gjerne skrive mer om hvilken linje jeg skal gå, og hvordan studiene er etter hvert.

A BRAND NEW CHAPTER IS ABOUT TO START

  

Det betyr derfor at jeg slutter på Markedsføring etter dette semesteret og dessverre blir nødt til å flytte fra denne fantastiske byen og alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med. Det er skikkelig leit, og jeg skulle ønske jeg kunne vært her lengre, slik som planlagt. Nå må jeg bare følge hjerte mitt, og det sier at Sofi og Oslo er neste stopp!! Ææhæ, jenta som IKKE skulle til Oslo, havnet altså der til slutt likevel. Sånn er det når man må reise etter hvor studiene befinner seg. Jeg gir altså hovedstaden en sjanse, og håper og tror det blir bra til tross for fordommer mot å bo i en stor by, haha.  

Fineste byen, som jeg kommer til å savne så mye!! Jeg skal i hvert fall nyte den siste tiden min her, å komme ofte på besøk til neste år 

UKEN SOM GIKK

 • 22.10.2017, 22:11

...

UKENS MÅLTID 

Lagde meg pølsegratteng i dag, og kan ikke huske sist jeg spiste det? Det var i hvert fall skikkelig digg og nesten litt nostalgisk, haha. Spiste det ganske ofte som barn, men har liksom aldri tenkt på å lage det selv etter at jeg flyttet for meg selv. Definitivt noe jeg skal begynne å lage oftere! Greit å ha noe å variere med til en forskjell fra pasta, taco og fjordlandgrøt som det oftest går i. Det enkleste er ofte det beste, right? 

UKENS SANG 

WE DON´T HAVE TO TAKE OUR CLOTHES OFF - ELLA EYRE

  

UKENS OPPTUR 

At jeg har fått fiksa telefonen min, skaffet meg ordentlig beskyttelse, og mest sannsynlig ikke knuser den igjen på en god stund, haha.  

UKENS NEDTUR 

Det må vell bli at jeg har brukt alt for mye penger på byen det... Jeg tror jeg skal begynne å lage meg månedsbudsjett og sette av et begrenset beløp for festing og shopping. Spennende å se hvor mye jeg faktisk kan klare å spare, da dette er to ganske store utgifter. Viktig å prøve å ha litt struktur og begrensninger selv om man er student og gjerne vil ha det gøy hele_tiden. 

UKENS INNKJØP  

Dette sykt fine velvet settet fra Nelly. Utsolgt i blått, men dere finner det i rødt HER

UKENS GLEDINGS 

At jeg mest sannsynlig får besøk av en av mine beste venninner til helga!! Har ikke sett henne siden sommerferien, så jeg setter sånn pris på at hun tenker å ta turen. Håper alt går i boks, så skal vi kose oss glugg ihjel. 

AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg å ser tv mens jeg planlegger den kommende uka. Sett bort fra at jeg har fått vaska hele kollektivet, og laget meg mat, har det vært en ganske så daff og uproduktiv søndag. Ser også at jeg kun har lagt ut 2 blogginnlegg denne uka, men jeg har ikke hatt noe å blogget om rett og slett. Bedre lykke neste uke si. 

ØNSKER DERE ALLE EN FIN UKE!! 

SUNSET

 • 12.10.2017, 23:00

 
    JAKKE OG GENSER BIKBOK // BUKSE CUBUS 

 

STUNNING VIEW 

◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ ◆ 

 

 

Høst, sjø, solnedgang, ferie og brosjan. What is it not to love.  

 

HAPPY MONDAY

 • 09.10.2017, 11:01

 FAV BREKKIE - SMOOTHIEBOWL 

 

Da var det mandag nok en gang, og i stede for å sitte i forelesning, sitter jeg her. Hjemme, på favoritt plassen, med favoritt frokosten. Utsikten er heller ikke til å klage på, da det er helt vindstille, blank sjø og strålende sol. Høsten viser seg virkelig fra sin beste side i dag, noe jeg må ta nytte av. Tenkte derfor å ta meg en joggetur ned til sjøen for å nyte stillheten litt. Etterpå skal jeg dra å style ferdig et hus jeg og pappa har drevet å pusset opp i en lang stund nå, men som endelig begynner å bli ferdigstilt. Forteller dere mer om dette prosjektet senere. Gleder meg til å vise dere bilder!!   

 

HA EN FINE UKE DA DERE  

UKEN SOM GIKK

 • 08.10.2017, 14:52

UKENS MÅLTID

Den obligatoriske lørdags-grøten hos farmor og farfar i går. Hvis jeg ikke får grøt på en lørdag, så er det liksom ikke lørdag??

UKENS INNKJØP

This cute t-shirt 

UKENS GLEDINGS 

At det er høstferie, og at jeg skal slappe helt av å gjøre hva enn jeg vil den kommende uka.  

UKENS SANG

MARILYN MONROE - NICKI MINAJ 

Noen ganger blir jeg skikkelig hekta på en gammel sang igjen. Kom tilfeldigvis over denne og nå har den gått på repeat hele uka. 

UKENS OPPTUR

Å se igjen familien min igjen! 

UKENS TANKE 

At jeg bokstavelig talt har brukt mer tid på å spise kake enn å være på trening. Dårlig combo med andre ord, haha. #sk2018 

UKENS HAPPENING

70-års dagen til bestefar i går  Veldig koselig! 

FEELS GOOD TO BE HOME

 • 06.10.2017, 17:02

 

ENDELIG HJEMME

 

Det er skikkelig koselig å være hjemme igjen, og jeg elsker denne skoleferie-følelsen som jeg ikke har hatt på noen år nå. Skikkelig glad-følelse. Sove lenge, gå på tur med mamma, se igjen kjent folk, spise hjemmelagde rundtstykker med eggesalat og ellers bare ta dagene som de kommer. Denne ferieuka skal jeg virkelig nyte. I dag ble det baking av kanelsnurrer siden jeg for real elsker det, og det nettopp har vært kanel-bollens dag uten at jeg fikk benyttet meg av det, haha. Da jeg sto opp i morges hadde derfor den snille mammaen min allerede satt i gang med bakingen. Er det rart jeg er glad for å være hjemme når det første jeg får servert er nybakte rundstykker og kanelsnurrer?? Heldige meg ♥♥

 

   

Nå skal jeg stikke på trening, så blir det familiebursdag - med mer kanelboller, kaker og alt for mye digg mat. Det er bare høstferie en gang i året si. 

GOD HELG 

MY MILKSHAKE BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD

 • 05.10.2017, 18:15

Landet i Rørvik i morges, og har siden da sulla litt rundt i Rørvik med pappa og Aleksander, som er lillebroren min. Vært å testa 64 grader nord, som er en ny restaurant her, shoppa litt, og ellers bare chilla hjemme hos Aleks. Han studerer her, så pappa har nettopp kjøpt og pussa opp et hus i Rørvik. Det er akkurat ferdigstilt og resultatet ble kjempebra. Gøy med så stor forandring i forhold til hvordan det var da vi tok over. Tenkte å ta litt interiørbilder å dele med dere om jeg rekker. Snart kommer jaggu meg Jonas (storebror) også, så skal vi ut å spise igjen, haha. "64 grader nord" var skikkelig stilig innredet, i tillegg til at maten smakte godt, og ikke minst så veldig innbydende ut. Jeg liker at atmosfæren er bra når man er ute å spiser, så da blir det retur dit igjen i kveld, før vi drar hjem 

  

"When your milkshake tastes too good" 

 

KÅPE - HER // GENSER - HER 

GOING HOME

 • 04.10.2017, 22:32

Endelig skal jeg hjem til øya mi. Treffe familien, feire bestefar sin 70 år dag, gå på fjellet å bare kose meg hjemme i rolige omgivelser. Etter nesten 2 måneder kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem en tur, være litt bortskjemt, få middagen servert og rett og slett ta livet helt med ro. Flyet mitt går i morgen tidlig klokken 08.40 så jeg skal med andre ord opp ganske tidlig... Men, når det er hjemreise å jeg har et fly å rekke, spretter jeg nok opp i en fei. 

Gleder meg som en liten unge til pappa kommer å henter meg på flyplassen i morgen. Kjennes ut som jeg har vært borte i evigheter, haha. Pappajente 

UKEN SOM GIKK

 • 01.10.2017, 13:01

UKENS MÅLTID

Burger og sweet potato fries!!! Feira bursdagen til en en venninne på fredag, og testet derfor ut molo som er en burger restaurant her i Ålesund. Fy søren, det var det diggeste burger måltidet jeg har smakt. Anbefales om du bor i nærheten!

UKENS INNKJØP

Denne gul-oransje genseren fra Nelly. Jeg digger fargen og jeg digger slike oversized armer. Føler meg litt som en påskekylling, men den er skikkelig søt. 

UKENS GLEDINGS 

Går enda å gleder meg til at jeg skal hjem på høstferie! Nå er det bare 4 dager igjen?? 

UKENS SANG

DEEP BLUE - OCEANS

UKENS OPPTUR

Været! Vi har som mange andre steder i Norge, hatt skikkelig sommervibes den siste uka. Det har vært så digg å våknet til sol hver morgen. 

UKENS NEDTUR

At jeg knuste telefonen min..... 

UKENS TANKE

At jeg burde skaffe meg en deltids jobb her i Ålesund, slik at jeg har litt mer å rutte med. Får jo ikke spart noen ting til reiser og slikt... 

UKENS HAPPENING

Octoberfesten på torsdag. Jeg hadde bestemt meg for å dra hjem klokken 12 og ikke bli med videre til byen. Vell, jeg ombestemte meg i siste øyeblikk og plutselig var jeg på bussen inn mot byen. Jeg vet ikke helt om jeg skal si at det var et dumt valg, i og med at jeg hadde det veldig gøy, men at kvelden endte med knust telefon, haha..  

______________________________________________________________________________________________________________________________

 

Nå skal jeg stå opp å lage meg en skikkelig digg frokost, så får jeg se hva dagen bringer. Regner med det blir mest avslapning og litt skolearbeid. SUNDAYZZZZZ ♥♥♥

HAPPY SATURDAY

 • 30.09.2017, 14:38

 

TREAT YOURSELF WITH A CINNAMON ROLL 💗

 

Nå sitter jeg i senga å belønner meg selv med kanelbolle, siden jeg starta dagen med en aldri så liten joggetur på morgenkvisten. lol formiddagen. Skulle egentlig på spinning, men klarte søren ikke å dra meg opp i tide. Etter en lang dørstokkmil fikk jeg til slutt på meg joggeskoa så ble det en bra start på denne ellers dystre lørdagen likevel. Sola ser nemlig ut til å ha forlatt Sunnmøre etter en uke med fantastisk vær. Egentlig like så greit, siden jeg skal sitte inne med skolearbeid hele dagen. Vacay where u at??? En uke igjen nå, så skal jeg lukke bøkene å ta høstferie. Herregud det skal bli godt å komme hjem. Mamma kan du bake hjemmelagde kanelsnurrer da? 😇

 

WANDERLUST

 • 26.09.2017, 19:47

Ukene flyr mildt sagt unna her i Ålebyen, noe som tyder på at jeg har nok å holde fingrene i. For tiden går dagene mye i det samme med skole etterfulgt av trening, og jeg føler liksom ikke jeg har fått strukket helt til med kreative og inspirerende innlegg her på bloggen i det siste. Dagen i dag er ingen unntak, og jeg har akkurat kommet hjem fra stamina, klar for dagens høydepunkt; kveldsmat, bloggerne og avslapning. 

 

Jeg kjenner egentlig jeg blir litt rastløs av denne skolehverdagen, og at det er litt uvant. Jeg vil reise, oppleve, se og få nye impulser. Jeg vil ta med meg kameraet, sette meg på et fly og skaffe meg nye minner. De siste 2 årene har jeg bodd i utlandet, reist hit og dit, vært litt hjemme og litt borte. Jeg har tatt deltidstudier og rett og slett ikke helt hatt denne stabile hverdagen med ukentlige gjøremål. Etter hvert har jeg har sett på livene til venninne mine og tenkt at nå vil jeg også ta en bachelor, ha en studiehverdag og bare settle down a bit. Nå kjente jeg meg liksom klar for å bare være i ro litt, å bli kjent med et helt nytt sted.

Vell, jeg har blitt veldig glad i Ålesund, men det tok meg akkurat 1,5 måned å få "mark i rauva". LET ME EXPLORE liksom. Jeg føler jeg visner bort her jeg sitter som et spørsmålstegn ned i matteboka. Denne wanderlust abstinensen kommer og går, men når den først er her blir den veldig intens og jeg får lyst til å slippe alt jeg har å booke enveis billett til LA. Vell, jeg får nøye meg med at det kun er en uke igjen til ferie og en aldri så liten flytur med widerø, lol. Skal i hvert fall bli godt med litt fri, så har jeg kanskje roa meg til jeg kommer tilbake, haha. 

Misforstå meg rett, jeg elsker Ålesund, og må nok innse at jeg ikke bare kan drive å reise rundt hele tiden. Med mindre jeg vinner i lotto da. Ikke relativt sannsynlig ettersom jeg aldri har levert inn en eneste lotto kupong. Kanskje jeg skal starte.  

UKEN SOM GIKK

 • 24.09.2017, 15:50

UKENS MÅLTID 

Det må nok bli frokosten som jeg lagde meg på lørdag. Ernæringsrik og smakfull brekkie som smakte perfekt etter en slitsom morgenøkt. Hvis du ikke har laget deg smoothiebowl før, anbefaler jeg det virkelig. Så enkelt, sunt og godt! 

UKENS INNKJØP

Denne kåpa som jeg bestilte meg på zalando i går! Kjente jeg trenge en ny nå som høsten kommer snikende. Gleder meg til det blir litt kaldere ute, slik at jeg kan begynne å gå i litt varmere klær. Sommer er godt, men nå kjenner jeg at jeg egentlig er ganske klar for høsten, jeg. 

UKENS SANG 

KYGO - STARGAZING  

Denne hørte jeg for første gang på jugend. Dagen etter hadde jeg et klipp med den på mystoryen min og tenkte "fysøren, den sangen der var bra, lurer på hva den heter?" Jeg spurte vennene mine, brukte musikk-finner apps, søkte på alle ord i teksten men uten hell. OGSÅ, her om dagen sier en venninne av meg "Den nye sangen til kygo kommer endelig ut på spotify i morgen. Den han spilte på jugend"  Og sannelig var det ikke denne sangen jeg hadde drevet å lett etter i 1 måned?? Nå kan jeg endelig høre på den i ett sett helt til jeg blir lei. 

UKENS OPPTUR

At jeg denne helga ikke har hatt noen hangover i kroppen, som har satt stopper for treningen. Dette er vell den 1. helga etter at jeg flytta hit at jeg verken har vært ute fredag eller lørdag... Kjenner i hvert fall at det er utrolig deilig å ha energi til å dra å trene i helgene, og i tillegg på morgenen, isteden for å ligge å dra seg i senga dagen der på. 

UKENS NEDTUR

At jeg i går trøkka i meg en hel boks med iskrem, en kanelbolle og en halv kjekspakke til lørdagsgodis?? Jeg er sånn at når jeg først har noe godt i hus må jeg prøve å bli kvitt alt på en gang, slik at jeg kan prøve å være sunn igjen så fort det usunne er spist opp. haha, noob. Til mitt forsvar er faktisk cookie dough isen til wanted seriøst den beste isen jeg vet om. You should try it! 

UKENS GLEDINGS 

Nå er det under 2 uker til jeg setter meg på flyet hjem for en aldri så liten vacay. Det skal bli sååå godt å slappe litt av, lade batteriene til eksamensperiode, og best av alt feire 70-årsdagen til bestefar med kaker og familie.  

UKENS TANKE

Jeg tenker at jeg er veldig glad for at jeg flytta hit. Denne byen og disse folka gjør meg glad og jeg føler meg rett og slett hjemme her. Det er ikke for stort, men heller ikke for lite. Det å se sjøen fra vinduet og kunne gå ut døra og rett på fjellet er noe jeg setter stor pris på. Naturen er så nærme her, akkurat som hjemme. I en for stor by, blir det fort lange avstander, lite utsikt og landlige omgivelser blir ofte langt unna. Å bo her passer meg derfor perfekt. 

Håper alle har hatt en fin uke 

IM IN LOVE

 • 22.09.2017, 15:22

...WITH MY NEW JACKET 

 

Dette impulskjøpet er nok det beste jeg har gjort på lenge. Jakka bare catcha meg ved 1. øyekast, og 5 sekunder etterpå sto jeg med den i kassa. Noen ganger hender det at slike impulskjøp blir glemt bort bakerst i skapet, nettopp fordi det kanskje ikke var like fint eller gunstig som jeg først hadde tenkt. Men denne derimot!! Jeg bare digger den. At den i tillegg er rosa gjør den jo bare enda finere??  

 

 

Jeg har som dere kanskje ser mistet alle løsvippene nå, og det føles skikkelig godt å kunne være helt naturlig igjen. Stress å måtte passe på og ikke gni seg i øya og måtte sove på ryggen for å ikke miste vipper. Jeg kommer helt sikkert til å ta det igjen ved en senere anledning, men føler ikke for å begynne med det fast, da jeg trivest godt med å være uten også. 

 

 SELMA JACKET // BIKBOK 

 

I kveld blir det nok en bursdagsfeiring, noe som blir veldig koselig! Party mooden forsvant der i mot brått da jeg presterte å knuse vinflaska på veg hjem fra byen i sta. Fikk masse vin på mobilen min, og mye annet som selvfølgelig lå i samme pose. Digg. Orker ikke å dra ned til byen igjen, så får se om jeg kjøper meg noe cider eller rett og slett kjører edru-kveld. Har blitt nok festing i det siste for å si det slik, så skader vell strengt talt ikke å fylle glasset med brus en helg. Ble bare skikkelig oppgitt og irritert, og følte for å dra rett hjem å se på serie resten av kvelden. haha. Humøret kommer seg vell utover kvelden, men akkurat nå er jeg irri på den vinen altså.   

 

GOD HELG 

MOLDE

 • 22.09.2017, 00:15

I dag har jeg vært i rosenes by for første gang. Altså Molde som overskriften sier. Ble en aldri så liten roadtrip med 2 venninner, litt shopping og masse mat. Jeg har i løpet av dagen funnet ut at det i hvert fall ikke er no å si på fotball entusiasmen der borte. Det var jo storkamp på aker stadion i dag, og det kunne merkes da vi annkom byen for å si det slik. Supporterskjerf, drakter og flagg var å se over alt, og byen var bokstavelig talt farga i blått. Til og med butikkene hadde pyntet med mfk rekvisitter. Ikke verst altså, og apropos fotball så fikk jeg jaggu meg et glimt av selveste Solskjær i byen også;)) 

     

Det ble liksom ikke noe annet enn matbilder, og lite fra byen i seg selv, som jeg hadde planer om å ta litt bilder av. Til min unnskyldning så regnet det. Også er jeg en food-lover da... Tar i hvert fall gjerne en roadtrip til med disse gærningene av noen venninner jeg har skaffa meg ♥♥ 

Lots of love, vi blogges. 

THE BEST HANGOVER CURE

 • 17.09.2017, 19:11

Yesterdays selfies

            

 

Kvelden i går var veldig gøyal og koselig, men etter å ha fått i seg den obligatoriske nattmaten på BK, fristet det mer å stupe til sengs enn nachspiel, så kvelden endte tidlig for min del. I dag har jeg fått gjort unna søndagsturen opp til Aksla, som ser ut til å ha blitt en tradisjon etter at jeg flytta hit. Det er vell også det eneste jeg kan skryte på meg å ha fått gjort i dag. Ellers har jeg tilbragt x-antall timer i senga, hvor jeg forøvrig har planer om å bli værende til sengetid i kveld. Det er bare søndag en gang i uka, så det må vell være lov vell?? Søndager er lagd for å slappe av å lade opp til den kommende uka. Frokosten ble derfor selvfølgelig også inntatt i senga. Ingen søndag uten sjokomelk vell og merke. Viste dere at det er den sykeste kuren mot hangover?? Helt seriøst, INGENTING smaker så digg som sjokomelk etter en kveld på byen. Jeg har derfor alltid en sjokomelk i kjøleskapet når det er helg, haha.  

 

   

Totally the best hangover cure. Anyone agree with me? 

LØRDAG IGJEN DU GITT

 • 16.09.2017, 13:48

Det beste med å ha fri på torsdager, er at når lørdan kommer tror hjernen min at det er søndag?? Well, it´s not, og jeg blir like glad hver gang jeg kommer på at jeg har en ekstra dag med helg. I dag sto jeg opp ganske så tidlig slik at jeg fikk gjort unna dagens treningsøkt. Alltid digg å være ferdig trent tidlig, slik at du får "goodfeeling" fra mårran av og kan gjøre hva du vil resten av dagen. Nå skal jeg dra på moa for å shoppe litt, samt kjøpe meg godis! Som sagt, ingen lørdag uten. I kveld blir det byen igjen, med de fine venninnene mine  Gleder meg!! 

 

God helg a dere<33

INGEN LØRDAG UTEN SNOP

 • 09.09.2017, 15:50

I dag har jeg bare sulla rundt og ikke gjort så mye fornuftig. Hadde egentlig tenkt meg på trening, men så var det så lenge til bussen gikk så jeg gadd rett og slett ikke vente. Jogga derfor til butikken og kjøpte meg godteri i stede, lol. Lørdag betyr jo godis for min del, og det er liksom enten jeg vil det eller ikke? haha. I dag for eksempel hadde jeg ikke skikkelig cravings på noe søtt, og kunne egentlig like så greit kjøpt meg frukt og kesam. Men, det er som om hjernen er programmert til at man må ha godteri når det er lørdag. Altså, hvis jeg ikke får tid til å kjøpe eller sette meg ned å spise godis forran tv´n da er det liksom ikke ordentlig lørdag?? Selv om jeg kunne ha valgt en sunnere variant i dag, skal man jo huske på å kose seg også tenker jeg. Planen for dagen er derfor å chille med godteposen min<333 

     

Flere som må ha godis for at lørdagen skal bli komplett? 

THIS WEEKEND

 • 03.09.2017, 19:36

I går var jeg og venninna mi i byen, hvor vi bare lusket rundt, lekte turist og knipset massevis av bilder. Jeg har jo bare vært én gang i Bergen før, og aldri i finvær, så måtte benytte anledningen til å se meg litt rundt. På kvelden dro jeg i bursdag, før det ble en runde på byen, som igjen endte på BK, med en dobbel cheeseburger<33 Jeg har jo ikke festet i Bergen etter at jeg fylte 20, så det var på tide å teste utelivet her også. Dagen i dag har vi i grunn brukt på å sove lenge, etterfulgt av en tur opp til fløyen i et fantastisk vær. Bergen har virkelig vært fantastisk i helga, og jeg har stor kost meg med de fine venninnene mine som jeg ser så alt for sjeldent. Håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang 

                

Nå skal jeg pakke ferdig kofferten, så reiser jeg tilbake til Ålesund igjen i kveld. På gjensyn, B-town. 

B-TOWN

 • 01.09.2017, 00:49

Hello fra Bergen  I skrivende stund sitter jeg hos venninna mi og spiser godis å hører på at det høljer ned utenfor. Tenkte jeg skulle komme unna med regn denne helga, men der tok jeg jaggu feil du gitt. Man kødder ikke med været når man er i Bergen liksom. Regel fra nå av; aldri dra til Bergen uten regntøy, paraply og støvler. Sånn helt seriøst. Det er heldigvis meldt bedre resten av helgen, but i really dont believe it. 

      

  

I kveld har vi som dere ser vært å spist digg burger på Egon, etterfulgt av is, eplekake og karamellsaus. Nammis sier jeg bare. Som om ikke det var nok, måtte vi som sagt ha litt godis hjemme etterpå også. Venninna mi har tross alt bursdag, og da er det lov å kose seg litt extra extra, hihi. Nå skal jeg stappe i meg resten av sjokoladen, og hoppe til køys. I morgen tidlig skal jeg møte en venninne å gå til Stoltzen. Det var henne jeg reiste med til LA i april, så det blir såå koselig å se henne igjen. Har aldri vært på Stoltzen før, så det blir nok også gøy. Bare det ikke regner sier jeg bare..... 

Peace out og godnatt! <3 

SNART HELG

 • 30.08.2017, 20:13

Det er onsdag, jeg har vært på skolen, spist pasta til middag og trent. Ikke noe sykt spennende å fortelle om. Normal day med andre ord. I morgen kl 12 der i mot, da er det søren meg helg igjen. Vi har fri på fredager, og hallo det er så sykt digg?? Rutinerte lærere er det beste jeg vet. Takk liksom. Utrolig deilig å ha lang helg der man kan gjøre hva man vil og samle opp motivasjon til uka. I morgen flyr jeg derfor nedover til Bergen for the weekend!! Jeg skal besøke venninna mi som har bursdag, i tillegg til at jeg skal møte noen andre venninner som jeg studerte i LA sammen med. Noen av de har jeg faktisk ikke sett siden vi sa goodbye i LA!! Det blir såå gøy<3 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og driver å pakker kofferten til i morgen. Skulle egentlig på tabata-time, men det ble det ikke noe av. Var faktisk ute i god tid for en gangs skyld, men fikk meg enkelt og greit ikke inn døra. Er. Det. Mulig. Så jeg sto der i en evighet til det kom en random mann forbi å kunne fortelle meg at dette ikke var hovedinngangen. Jeg har altså klart å komme meg inn nødutgangen(?) de 2 gangene jeg har klart å komla meg ned til senteret etter at jeg flytta hit. Må jo ha sett sykt teit ut, haha. Jeg rakk med andre ord ikke den timen så da ble det ei aldri så litta bein økt i stede. Nå har jeg laget meg diggis kveldsmat, og planen for resten av kvelden er egentlig bare å coolern å pakke ferdig.

    

Yummi yum. Salat, bønner, pasta, cottage cheese og egg. What a combo. 

Blogges fra Bergen da folkens, håper det ikke regner. 

 

WEEKEND

 • 27.08.2017, 11:34

What a weekend! Party, eat, sleep, repeat for å si det slik. Gøy, men nå kjenner jeg på kroppen at jeg er sliten, og at det er godt fadderuka er over! Det har blitt en del festing og junk food lately, så det blir godt å komme i hverdagslige rutiner med mat og trening igjen.

I helga har det også vært matfestival her i byen, som betyr masse stands med digg mat og godis. Jeg har sikla på de belgiske vaflene hver gang jeg har vært i sentrum, og i går når vi skulle gå fra vors til fest hadde de fortsatt åpent, så da måtte jeg bare kjøpe meg en. Det resulterte i at vi ikke rakk bussen vi skulle ta, men hva gjør man ikke for belgiske vafler si. haha. For å si det slik skulle jeg skulle ønske de sto der hver helg, så skulle jeg vært trofast kjøper, for omg noe så godt?? Nå ble det mye vaffelsnakk her, men holyy se på den da. 

   

Vi har vært såå heldige med været de siste dagene, noe som gjorde helgen perfekt. Jeg har virkelig fått et fint inntrykk av byen og alle folka her<3 Nå gleder jeg meg til å kicke i gang hverdagen og se hva mer denne byen har å by på. 

YESTERDAY

 • 23.08.2017, 11:05

Bar til bar var gøy, men siden kroppen har fått mye alkohol i det siste, og lommeboka begynner å syntes at fadderuka er hardt, bestemte jeg meg for å ta det ganske rolig og dra hjem tidlig. Men, hallo jeg viste ikke at det fantes så mange brukbare utesteder her i Ålesund? Jeg syntes vi gikk fra bar til bar nonstop.   Det beste var at mange av stedene var så koselige og fint innredet. (ja det er det jeg legger merke til når jeg er ute, haha) Det var spesielt en plass som utmerka seg, og det var Molo. Det var vell mer en restaurant, så dit skal jeg dra å spise så fort jeg får muligheten. Hvis maten er like bra og gjennomført som lokalet, blir jeg nok fast kunde der. Perfekt beliggenhet, med utsikt ut mot sjøen hadde de også. Jeg tok ikke så mange festbilder i går, men endte opp med å ta en del bilder av lokalet og detaljene på molo, haha. Bare litt interessert i interiør da. 

         

Fine byen, som jeg har blitt så glad i allerede  

DAY 2

 • 20.08.2017, 13:34

Holyyy what a night!!!

I´ll let the pictures speak for themselves men kort oppsummert; fantastiske artister, festglade mennesker og mye allsang, som virkelig satte stemninga i går.   Det toppa seg rett og slett helt, og ble en perfekt avslutning på helga. 

      

      

     

Kvelden ble selvfølgelig avslutta med baconpølse fra shell<3 

JUGEND FESTIVAL

 • 19.08.2017, 10:51

         

Ålesund og jugend leverte i går altså. Sommer, sol, fine folk, nye bekjentskap, god musikk og overall god s. Eller vent. Da jeg skulle inn, fikk jeg ikke lov til å ha med meg parfymen min, så jeg måtte gå ut av køa, gjemme den i en busk og stille meg i kø på nytt:( Var heldigvis ikke så sykt lang kø, så ble ikke så sur. Bare litt. haha. Dro ut for å spise taco med noen jenter i 3 tia, og starta å drikke rimelig tidlig, så jeg og noen andre dro hjem allerede i 11 tia. Rakk akkurat å handle nattmat på kiwi, så jeg vil si kvelden ble perfekt, haha. Food is lyyyfe. 

I kveld skal blant annet Julie Bergan og Kygo spille, så det må jeg også selvfølgelig få med meg. Tror derfor jeg bare skal slappe av i dag, slik at jeg er opplagt til i kveld og klarer å holde ut hele natta! Jeg gleder meg i hvert fall til en ny kveld med jugend. Håper været blir like bra som i går, blå himmel og lav sommersol satte virkelig prikken over i´en for festival stemninga ♥ 

FIRST DAY AT SCHOOL

 • 16.08.2017, 18:44

Hvor skal jeg begynne? Sto opp 08.20 slik at jeg skulle ha god tid til å ordne meg å være på skolen til 09.15. Min trofaste mascara ble lagt igjen hjemme (sjokk), så derfor kjøpte jeg meg en ny en her om dagen. Jeg hadde vell denne mascaraen i 10. klasse og nå husker jeg hvorfor jeg ikke har hatt den på flere år for å si det slik. Altså, vippene mine så ut som stankelbein og etter å ha brukt typ 20 min på å klussje, var det bare å glemme hele greia. Rutinerte meg hadde heller ikke sminkeservietter så da ble intimservietter beste løsning. Funka fjell. Kom meg så ut døra 09.07, uten mascara, men med rennende og røde øyne. lol. Spaserte inn på skolen 09.15, fant oppmøte sted med en gang, og åpnet så døren til en musestille fullsatt sal med foreleser i full gang. Jeg skulle visst ha møtt 09.00. Til mitt forsvar kom det flere tuslene enda senere enn meg, og det var heller ikke jeg som surra, men skolen som hadde gått ut med to forskjellige tidspunkt.

Anyways, dagen gikk med til prating og spising, hvor vi avsluttet med en rebus for å bli bedre kjent i skoleområdet. Etter skolen fant gruppa mi ut at vi ville henge litt mer, da vi var relativt fort ferdig. Vi dro derfor ned til byen, titta rundt og gjorde oss litt kjent. Koselig! Digg å endelig være i gang liksom. Gleder meg til den kommende uka, og til å etterhvert sette i gang med studier, samt komme i hverdagslige rutiner. I morgen starter også fadderuka, så blir det jugendfestival til helga. Nei, dette tror jeg blir skikkelig skøy altså! 

 SNEAKPEEK OF TODAYS OUTFIT 

Bukse Levis // Genser Mango // Sko Xit // Veske MJ  

Flere som hadde 1. skoledag i dag? 

ER DET MULIG

 • 13.08.2017, 17:46

WOOHO. Finally!! Ankom Ålesund sent i går kveld, etter en laaaang dag med kjøring og ei "litta" svipptur innom Ikea. Har fått satt på plass det meste og innredet rommet, så bilder kommer så fort jeg er 100% ferdig og fornøyd. Dagen i dag har jeg og mamma brukt til å ordne i leiligheten, etterfulgt av å gjøre oss litt kjent i byen. Fint å ha noen dager å orientere seg på, før det braker løst med fadderuke og skole. Har i vert fall fått et veldig fint første inntrykk av byen og nå gleder jeg meg virkelig til å sette i gang! 

Men, tilbake til overskrifta... Jeg må bare få presisert hvor forbanna vimsette og senil jeg er, som aldri klarer å reise et sted uten å legge igjen noe viktig. Det som fikk svi denne gangen var mitt eget bankkort + alt av goproutstyr og ladere. Har filma turen ned hit, og tenkte jeg nå skulle sette meg ned å redigere vlogg. Men nei. Overføringskabelen ligger igjen hjemme. Det samme gjelder både minnebrikke og lader til speilrefleksen min som lå på samme plass. Altså, er det mulig??   Det blir med andre ord dårlig med updates og kvalitetsbilder de første dagene. :((

Nå skal jeg og mami ute å spise, så skal jeg få lagt ut både vlogg og bilder fra leiligheten asap jeg får utstyret mitt... 

I mellomtiden, sneakpeek fra rommet mitt; 

  

 

DINNER WITH A VIEW

 • 03.08.2017, 00:26

I dag tok jeg og venninna mi med oss både middag og dessert ned til brygga vår, og nøt det til en fantastisk utsikt og kveldssol. Jeg har vært på jobb i hele dag, så her gjelder det å få utnyttet det man kan av de siste sommerkveldene her hjemme. Med masse digg mat, bestis, perfekte omgivelser ooog sol ble kvelden rett og slett helt perfekt.. 

                                 

Sååå fiiint ♥

Æææh nå ser jeg klokka går helt i fra meg.. Vi blogges i morgen, da kommer antrekksbilder med nye favs!  

ÅLESUND

 • 01.08.2017, 22:59

....Is my new home... 

Jeg har endelig fått bekreftet at jeg har fått både skoleplass og boplass i Ålesund, og nå er det bare dager igjen til et helt nytt kapittel i livet begynner.  Herreguuud jeg er spent! Jeg har faktisk aldri vært I Ålesund før, og kjenner heller ingen der. Men, jeg elsker å bli kjent med nye steder og ikke minst treffe nye mennesker, så dette blir spennende. Valget sto i hovedsak mellom å dra tilbake til USA for å studere (var der med gateway i 2015) eller å begynne på bachelor i Ålesund, og ja jeg skal ikke legge under en stol at det river litt i meg at jeg ikke skal tilbake til USA igjen med det første. Men, det er dyrt å studere i utlandet og jeg vet ikke om det hadde vært riktig for meg å være der over så mange år heller. Jeg er jo tross alt sabla glad i Norge og norsk natur. Anyways, studiet jeg skal gå heter markedsføring og ledelse og der kan man velge utveksling i 5.semester så da er det nok ingen tvil om at jeg velger å reise ned igjen. I mellomtiden håper og tror jeg at jeg får noen fine år i Ålebyen. Jeg er i hvert fall klar for å bli bedre kjent med min nye hjemby og gleder meg til å ta fatt på nye studier. Jeg har også sett masse bilder der i fra og syntes det ser sååå fint og koselig ut. En av hovedgrunnene til at valget falt på Ålesund var vell at jeg kom over et sinnsykt fint bilde på insta og tenkte; dit vil jeg dra. I tillegg hadde de det studiet som fanget mest interesse, så da var det liksom ingen tvil. Magefølelsen sa kjør på Ålesund, det gjorde jeg, og nå gjenstår det bare å se om dette valget ble rett for meg. 

En ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg gleder meg til å se hva Ålesund har å by på!! 

Hvis noen av mine blogglesere er i fra Ålesund eller omeng, hola at me :-) 

RØRVIKDAGAN

 • 30.07.2017, 16:50

Har vært på jobb i hele dag, dro rett hjem, pakka med meg masse stæsj og dro så i hu og hast videre for å rekke ferja. I kveld er det nemlig siste dag av rørvik dagan og jeg har endelig tid til å være med på litt festligheter. Nå er vi ferdig ordna, og er redan for å se hva rørvik har å by på i kveld. Jeg har også for en gangs skyld vært såppass rutninert at jeg har tatt før-fest bilder, slik at jeg ser sånn noenlunde representabel ut, før både sminke og outfit sier hasta lavista senere i kveld, og de hvite skoa er full av gjørme og vin.  

- MEG OG MIN BESTEVENNINNE - 

Passer godt på vindunken siVi pratas<33 

(Innlegget er fra i går men fikk ikke lagt ut før nå ) 

BÅTTUR

 • 26.07.2017, 00:59

Jeg har jobbet i hele dag, og kom ikke hjemme før halv 8 i kveld. Siden været var fantastisk og gradestokken fortsatt viste over 20 grader dro jeg med meg broren min rett på sjøen for å utnytte de siste timene med sol. Jeg elsker å være ute på vannet, men i motsetning til Aleks som helst drar ut for å fiske, er jeg mer typen som liker å ha en unnskyldning til å spise kjeks, drikke solo, ta livet helt med ro og forøvrig ikke gjøre en dritt annet enn å ta bilder. Jeg liker ikke å fiske, da jeg ikke eier tolmodighet, men jeg elsker derimot utsikten og den helt spesielle stillheten man blir vitne til på sjøen. På slike finværsdager som i dag, hvor det er blikk stille og sola dypper i vannet er det bare helt fantastisk fint, rett og slett.     
  

  

 T-shjorte - Gateway;P // Skjørt - Brandy Melville

Over og ut, god natt <3 

REVYYYY

 • 22.07.2017, 11:22

Hei! I går kveld hadde vi premiere på revyen vår, og i kveld venter en ny forestilling! Den siste uka har gått med til flere timer øvelse hver dag, noe som har resultert i veldig lite blogging. Tenkte derfor å stikke innom med litt bilde-updates fra gårsdagen. 

❤️❤️❤️

HELGA

 • 17.07.2017, 10:14

Hei dere❤️

Håper alle har hatt en like fin helg som meg. Jeg har som sagt hatt besøk av to venninner og det har vært såå koselig! Lørdag var vi først på fjelltur, etterfulgt av et av årets happeninger, nemmelig den årlige hagefesten her på øya. Mange mennesker, musikk, oppholds vær(!!!), alt for mye vin og gode venner. Med andre ord en jæsla gøyal kveld. Vi var alle i helt elendig form i går, noe som resulterte i null blogging.


Fine tremeningen min frida, meg, og min LA roomie, Lise<3


Røderen min, Julie <3

NÅR DØGNET HAR FOR FÅ TIMER

 • 13.07.2017, 19:45

Dagene står for tiden av jobb etterfulgt av revy øvelse, noe som betyr lite fritid, lite trening og til syvende og sist lite blogging. Ville bare titte innom å vise at jeg fortsatt lever. Kommer sterkere tilbake til helgen, da blir det fest og besøk av to av mine beste venner ♥♥

  

Bloggez. 

PERFEKT SOMMERKVELD

 • 09.07.2017, 22:18
Fikk noen timer med sol i dag, så utnyttet tiden til fisketur med fammen. Med andre ord en perfekt sommerkveld  

Følg meg på mystory; Amaliesonnesyn for flere øyeblikk fra kvelden. 
 

LEKER SOMMER

 • 01.07.2017, 23:54
 Tights Puma

I dag sto jeg opp til strålende sol og varme, dro på jobb, kokte ihjel og måtte sitte inne mens folk var ute å kosa seg i varmen. Da jeg endelig var ferdig ble jeg møtt med regn, og tåkevær???  Dette været gjør meg gærn altså. La meg flytte tilbake til LA igjen:((( Anyways, jeg hadde bestemt meg for både grilling og fisketur, sommervær eller ikke, så slik ble det også. Ikke så alt for koselig, men det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær, eller hva ;P lol  

God natt! Hilsen en værsyk jente. 

 

NEW BABY

 • 28.06.2017, 16:08

AKA IPHONE. Fikk endeliiiig ny mobil i posten i går! Husker faktisk ikke om jeg har nevnt det, men for en stund tilbake knuste jeg mobilen min helt totalt, og har nå gått å sett ca 20% av skjermen i nesten en måned. Med andre ord sykt digg med ny. Valget falt på iPhone 6s rose gold, da jeg rett og slett ikke hadde takla iPhone 7 med tanke på at jeg garantert hadde mista den dingsen man må ha med seg overalt for å bruke aux og ørepropper. Sjukt stress og rett og slett unødvendig å lage det så komplisert etter min mening. Anyways, look at my new baby.

Nå må jeg bare få kjøpt meg et deksel asap. Syntes den er såå fin uten, men trenger ikke å knuse den igjen med en gang liksom. Noe som fort kan bli resultatet om jeg lar være å ha på deksel. Hvis noen vet om nettsider å anbefale hvor jeg kan kjøpe fine deksler med bra kvalitet, please let me know below<3

 

BREKKIE WITH A VIEW

 • 28.06.2017, 11:07

 GOD MORGEN ♥

Jeg er så heldig å ha fri i dag også, som igjen betyr lang tid om morningen, god frokost og hele dagen til å trene og ellers gjøre hva jeg vil. Elsker virkelig følelsen av å slippe å stresse seg gjennom dagen med gjøremål, puste litt og rett og slett bare ta dagen som den kommer. 

Utsikten fra kjøkkenbordet er heller ikke til å klage på i dag, da det endelig har slutten å regne, haha. Fine plassen. 

Ville bare titte innom å ønske dere alle en fin dag  

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no