hits

MITT SISTE BLOGGINNLEGG HER

 • 27.10.2017, 13:36

Jeg har i den siste tiden sett litt på nouw.com, deres konsept og hvordan det er å blogge der. Opprettet derfor en blogg for å teste ut, og ser ut til å trives veldig bra. Alt er veldig godt tilrettelagt, og det er enkelt å bygge opp et eget profesjonelt design. Var egentlig litt skeptisk i starten, men øvelse gjør mester, å nå ser det ut som jeg begynner å føle meg litt hjemme på denne plattformen. Enkelte ting er jeg ikke helt vant med enda, og det blir rart å gå fra blogg.no, men jeg kjenner at det er på tide med en forandring, så nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang på nouw.  

Tusen takk til alle som har fulgt meg, lest og kommentert! Håper dere vil følge meg videre ⬇️

💗  http://nouw.com/amaliesonnesyn 💗

CHRISTMAS WISHLIST

 • 20.10.2017, 21:31

🎄 SHOES1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER 

🎄 EARRINGS 

1-HER // 2-HER // 3-HER // 4-HER 

🎄 DRESSES 

1-HER // 2-HER// 3-HER // 4-HER

🎄 CHILLYSBOTTLE 

Disse praktiske flaskene er laget for å holde drikken iskald eller varm i opp til 24 timer. De finnes i så mange kule design og du finner dem HER

 

⚫⚫⚫

 

Jeg har i det siste fått mange spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul og om det er noe spesielt jeg trenger, så satte meg derfor ned for å finne noe å ønske meg under treet i år. Det er jo fortsatt 2 måneder igjen, men det ser ut som folk er tidligere ute enn meg med julegavehandlingen, så da var det bare å legge ut ønskeliste så fort som mulig, haha. Kanskje dere også fikk noen tips til hva dere kan sette på ønskelisten eller kjøpe til en venninne. Det er jo faktisk bare 9 helger igjen til julaften når jeg tenker meg om?? herreguuud dagene flyr unna. 

UKEN SOM GIKK

 • 15.10.2017, 14:20

UKENS INNKJØP 

Disse to lipglossene fra Dior og Lancome. Den ene er en lip plumper gloss som skal gi en illusjon av fyldigere lepper og den andre er en shiny lipgloss i fargen new wave. Veldig fornøyd med begge to, så disse blir nok fast inventar i veska fremover!  

UKENS SANG 

SAVE TONIGHT - SAM FELDT 

UKENS MÅLTID 

Disse skolebollene smelta bokstavelig talt i munnen min. Bakte de faktisk selv i går, så cred til meg for det. Føler jeg har blitt så "voksen" i det siste med tanke på matlaging. Har blitt mye mer glad i å bruke tid på kjøkkenet enn hva jeg var før og i går følte meg litt som en husmor når jeg sto hjemme å bakte skoleboller på en lørdagskveld. Blir vell andre "boller" når jeg kommer hjem til Ålesund igjen. haha, got it?? humor hæ. 

UKENS GLEDINGS 

Jeg har i det siste begynt å glede meg skikkelig til jul! Går bare å venter på snø, julemusikk, julebakst og julegave handling. Jeg teller ned dagene til adventstiden der man bare går å venter på juleferie og hvor stemningen er god. Gleder meg til alle eksamenene er krysset av listen, og til jeg kan ta juleferie. Litt ironisk at jeg er så gira på jul og juleferie også er vi ikke ferdig med høstferien enda... lol

UKENS OPPTUR 

Denne solnedgangen vi hadde tidligere i uka. Virkelig balsam for sjela å ha det så vakkert rundt seg. Føler meg så heldig som har vokst opp ute ved kysten og med havet og naturen så nærme. 

AKKURAT NÅ 

Nå sitter jeg hjemme og venter på middag. Søndag i huset, småsteik på menyen og bestemor og bestefar på besøk. Har hatt det veldig fint hjemme, men nå gleder jeg meg til å dra tilbake til Sunnmøre å se igjen vennene mine å ha det litt skøy, før eksamensperioden treffer.. 

 ♥ ♥

UKEN SOM GIKK

 • 18.09.2017, 15:45

UKENS MÅLTID 

Er det lov å skive nattmaten på BK i helga?? Jeg har aldri vært noe særlig glad i junkfood, og for 2 år siden hadde jeg liksom vært på Burger King typ 2 ganger i hele mitt liv. Da vi bodde i LA og skulle hjem fra fest handla venninna mi alltid nattmat-pickup på jack in the box, mens jeg lagde meg havregrynsgrøt til kvelds. HAHA, hvor har jeg vært. Ting har tydeligvis forandra seg, for nå er det ingenting som er så godt som en burger når klokken har bikket 2 på natta. 

UKENS INNKJØP 

Det har blitt en del innkjøp denne uka, så her blir det umulig å velge ut bare et. Tenker jeg heller kjører på med et eget innkjøps-innlegg, så får jeg vist dere alle mine nye skatter!! 

UKENS SANG 

ALLTID ELSKE DÆ - KRISTIAN KRISTENSEN 

UKENS HØYDEPUNKT 

Det må vell være hele torsdag, hvor dagen bokstavelig talt både ble startet og avsluttet med kake!! Vi feiret som sagt 20-års dagen til Sofie, hvor vi spiste pizza på anno etterfulgt av surpriseparty, godis, latter og byen med gode venner<333

UKENS NEDTUR

Her velger jeg å fatte meg i korthet med et simpelt ord. Matematikk. For meg som bare har bakgrunn fra p-matte og som i tillegg ikke har sett i en mattebok på 3 år, er dette faget bare en nedtur foreløpig. Jeg har noen få oppturer der jeg tenker "nei men dette får jeg til, det er jo gøy??" Den tankegangen går relativt fort over når jeg skjønner at jeg kun kan 10% av pensum. Her må jeg jobbe knallhardt med andre ord. Ta gjerne kontakt om noen har en positiv opplevelse med å bli god i matte, som kan være med på å øke motivasjonen min, haha. Ja, jeg skulle egentlig beskrive dette punktet med et ord, men trengte å få ut mattefrustrasjonen min. 

UKENS GLEDINGS 

Nå gleder jeg meg til fredag, da jeg skal i nok en bursdag til en klassevenninne. Jeg elsker å feire, og gleder meg til å pynte meg, spise god mat, kjøpe gave og sørge for at bursdagsbarnet får en strålende kveld!! Wiiih 

UKENS TANKE 

Nå kjenner jeg at det begynner å bli en stund siden jeg var hjemme og at hjemlengselen kommer snikende. Jeg merker det mest når helgen er over og søndagen står for tur. Stillhet og minimalt med gjøremål. Kveldsmaten består av knekkebrød, og ikke mammas vafler med hjemmelaga jordbærsyltetøy. Det er på slike dager jeg legger merke til de små hverdagslige øyeblikkene som jeg kanskje ikke setter nok pris på mens de er der. Det er på slike dager jeg savner familien min, den friske sjøluften og den lille øya som til syvende og sist har størst plass i hjerte mitt. 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et "uken som gikk"  innlegg, noe jeg gjorde fast i en periode, men som falt helt bort etterhvert. I går fikk jeg plutselig lyst til å begynne med det igjen, og grunnen er vell kanskje at jeg har fått litt mer innholdsrike og spennende uker, nå som jeg har flyttet til et litt større sted. Jeg har for de som ikke vet det, det siste halvåret bodd hjemme. Hjemme for meg er på en liten øy med 500 innbyggere, som er det fineste stedet jeg vet, men hvor det dessverre ikke skjer all verden med ting å skrive om.. 

Liker dere å lese slike innlegg? 

YESTERDAY´S CELEBRATION

 • 15.09.2017, 17:05

Her kommer en aldri så liten update fra 20-års feiringa av Sofie i går. Først dro vi på anno (beste pizzaen i byen, hihi), deretter var det duket for surpriseparty, hvor det ble mer kake, mer pizza (hahah), og mer folk. Fikk med andre ord putta inn nok kalorier i går, og trengte i hvert fall ikke å være bekymret for å ha spist for lite før vi starta på alkoholen. Avslutta kvelden ute på byen, hvor det som alltid var "2for1" og god s. Det ble altså en veldig hyggelig kveld, med mange fine mennesker!! Var en dårlig blogger og tok minimalt med bilder, men det betyr vell bare at stemninga var på topp og at jeg helt glemte det bort??  

Fineste bursdagsjenta, og resten av gjengen 

     

Pizza all over ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

PS: Jeg kom meg ikke på trening i dag, jeg har gjort matte i 2 timer, jeg skal ikke på byen i kveld og jeg skal heller ikke spise taco til kvelds???Revolusjonerende fredag, hva skjer

LIKE FØR

 • 11.09.2017, 20:59

Nå sitter jeg som mange andre nordmenn godt planta foran tv´n for å følge med på valget, og det er like før vi får resultatene. Jeg er relativt spent og håper i hvert fall alle har brukt stemmeretten sin. Så måtte den beste vinne!

I dag har jeg vært skikkelig trøtt og sliten, og rett og slett ikke fungert helt. Døgnrytmen er ikke helt på plass etter helga, så det ble litt for lite søvn i natt. Fikk til tross for lite motivasjon, akkurat karet meg på trening. Selv om dørstokk mila er lang, er det er så digg når man er ferdig, og man føler seg 100 ganger bedre. Nå skal jeg kose meg med smoothie, mens jeg multitasker med skolearbeid og valg i bakgrunnen.  

 

 ♥ SMOTHIE TOPPED WITH COTTAGE CHEESE  

 

PICTURES THAT DIDN´T MAKE IT

 • 08.09.2017, 21:14

"Vent, skal bare ta håret bak øra" 

;)))

"Lura på kem som egentlig bor her?" 

Rbf 

Haha jeg må le. Når jeg tar bilder til bloggen, er sånn helt seriøst 80% av bildene slike type bilder der jeg gjør ett eller annet rart. Ikke til å unngå si. 

VIPPE EXTENSIONS

 • 25.08.2017, 12:41

Jeg bruker ikke sminke til daglig, men når jeg er på fest er det full face og mask on! Da bruker jeg alltid løsvipper, og for å si det slik, det kan være et herk. Noen ganger plages jeg sykt lenge, andre ganger løsner vippen i løpet av kvelden, av og til blir jeg ikke helt fornøyd med resultatet, og når jeg kjøper nye må jeg drive å klippe de til slik at de passer mine egne vipper. Sist men ikke minst har jeg det ofte travelt, og da hender det jeg tenker "kunne jeg ikke bare hatt vippe extensions nå". I tillegg er det sykt irri å vokne opp dagen etter med vippelim gnudd inn i øynene, og av at dine egne vipper er limt sammen. Kanskje bare jeg som er dårlig til å feste de, noe som fører til mye lim og søl.. Uansett, her om dagen fikk jeg litt nok av løsvipper og bestilte meg time for å legge vippe extensions.

Jeg har egentlig ikke vært så fan av det tidligere, og har tenkt at det må være litt stress å gå med de 24/7, ikke kunna ha følelsen av å være helt naturlig og gnu seg i øynene med god samvittighet, uten å være redd for å ødelegge vippene. Likevel syntes jeg også at det ser veldig fint ut på andre, og ettersom det blir en del festing denne måneden, tenkte jeg det like så godt kunne være greit å prøve for en stund.  

I går var jeg derfor på Perlen hudpleie her i Ålesund, og resultatet ble superbra! Det tok dogg nesten 2 timer, noe som også er et minus med å ta vipper, haha. Altså jeg blir så rastløs av slikt, men jeg klarte meg gjennom det. En stk fornøyd jente er derfor klar for helgas festligheter, og best av alt, jeg trenger ikke stresse med løsvipper!! 

    

#trøttitrynet 

SOMMER I NORD

 • 27.06.2017, 17:41

Kødda.

Altså, nå er jeg så utrolig lei av regn at jeg kan ikke få sagt det nok. Hadde det ikke vært for at jeg har jobb de neste ukene, hadde jeg reist til varmere strøk asap, for dette her er helt på trynet. Det har seriøst regnet i ett sett den siste uka. Er heldigvis meldt litt bedre fra i morgen av, så får vell bare krysse fingra for at det stemmer og at sommeren har bestemt seg for å bli en stund.

Etter at jeg hadde trent i morges, sprang jeg hjem (i regn vell å merke) før jeg kastet meg under solariumet her hjemme og lot som jeg var på ferie. Altså når det regner hele jævla døgnet er det greit å ha solarium hjemme, slik at man i det minste kan få litt farge og summervibes i noen minutter om ikke annet. Siden jeg har hatt fri i dag, disket jeg så opp med lasagne til fammen<33 

Fav food. 

Nå skal jeg stikke avgårde på fotballtrening, før det blir koselig kveldsmat-date med en venninne 

TROPICAL BIRTHDAY

 • 04.06.2017, 17:31

I går hadde jeg en aldri så liten forsinket bursdagsfeiring og stelte derfor i stand til tropical party. Jeg elsker å dekorere og syntes derfor det er veldig gøy med et gjennomført tema hvor jeg kan kjøpe inn masse stæsj å pynte når jeg inviterer til fest. Siden valget falt på tropisk denne gangen gikk jeg derfor til innkjøp av ananas, flamingo, blader, blomster og ballonger. #tropicalvibe   

Tusen takk for en fin feiring jenter  Og for dere som stusser på om jeg ikke fylte 20 i fjor også? Det stemmer. Casen er at de var tomme for 1 tall, så da tenkte jeg; søren heller, hvorfor ikke peise på å feire 20 års dag i år også:))) (lol jeg er retard). Nå skal jeg spise rester fra gårsdagen og pakke ferdig sekk og bil. For guess what? I morgen drar jeg på roadtrip!!!!

SUMMER BUCKET LIST

 • 24.05.2017, 13:55

What do i want to do this summer?  

1. Dra på roadtrip 


2. Gå masse fjellturer 


3. Dra på festival 


4. Ha mange koselige grillkvelder med venner og familie 

5. Telte i solnedgangen 6. Sist men ikke minst, ta masse bilder og film slik at jeg har noe å se tilbake på. 

Jeg er så sykt stoka på sommer nå, og krysser fingrene for fint vær og mange fine opplevelser!! 

Hva skal dere gjøre i sommer? 

 

WEDDING PICTURES

 • 22.05.2017, 15:29

      


ÅRETS FINESTE DAG

 • 17.05.2017, 20:58

Dagen startet med felles familiefrokost 08.30!! Deretter dro vi videre på bilkortesje, hvor vi kjører i tog med biler rundt hele øya. Jeg syntes denne tradisjonen er så morsom, og for meg er nok dette dagens høydepunkt, haha. Akkurat dette er vell ikke særlig normalt andre steder, men det er nok det som gjør det litt ekstra spesielt. Etter biltoget dro vi videre til skoletoget, før vi til slutt dro til skolen for å spise is, pølser, kake and you name it. 17. Mai er en fest. Spise det som spises kan si. Med andre ord en veldig fin dag og jeg må si det var skikkelig stas å få på seg bunaden igjen etter 1 helt års opphold!

      
 #sognebunad    

Selv om denne 17. mai feiringen har vært ganske så lik alle mine andre er det én ting som er helt nytt! Jeg har nemlig bakt min 1. pavlova kake!! Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg måtte knekke 20 egg før jeg fikk til røra, men til syvende og sist ble kaka innmari god om jeg skal si det sjæl. 
 Gratulerer med dagen alle! Håper dere har hatt en strålende 17. mai-feiring<3 

RUSSEREP

 • 13.05.2017, 21:22

Endelig er de to siste eksamenene unnagjort og jeg kan ta sommerferie uten å ha noe som helst hengende over meg. Helt fantastisk følelse som jeg har ventet såå lenge på nå. Fy søren det skal bli godt med sommer, og fy søren så gøy jeg skal ha det.  

Fløy hjem fra Oslo i går, og kjørte direkte til Namsos på russerep. Veldig koslig å se igjen bestisen min og treffe venner fra vgs igjen. I dag har jeg faktisk bursdag, men er så sykt sliten etter en hard uke med lite søvn, så planen er å bare slappe av hjemme med mgp finale, godis og fam

    

♥♥♥   

     
Også en liten update på skoa mine:))) 

EXAM GOT ME LIKE...

 • 04.05.2017, 13:19
 

(pinterest)
 
:)))))))) Snakkes. 
 

TRAVEL PURSE

 • 17.04.2017, 09:57

What´s always in my purse, when i´m traveling?

   

♥ Pass - Obvious. Kommer ikke langt uten. 

♥ Solbriller - Uansett hvor jeg reiser har jeg seriøst alltid med et par (eller to). 

♥ Carmex - Blir alltid så tørr på leppene i fly-lufta. 

♥ Fuktighetskrem - MUST. Hvis jeg glemmer dette er det krise. 

♥ Blad - Jeg har alltid med litt lesestoff, og helst et inspirerende blad, da det både er lettere å drasse på og jeg føler at jeg kan kaste det når det er ferdig lest. 

♥ Mac´en - Den har jeg så og si alltid med i handbagasjen, tilfelle noe skulle skje med kofferten underveis. 

♥ Lommebok - Før drasset jeg alltid rundt med ting i lommene og i dekselet på mobilen, men det er så mye mer oversiktlig med alt på et sted. 

♥ Øreplugger - Hvis jeg ikke får hørt på musikk underveis, og koblet litt ut fra den stressende reise-atmosfæren, vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. 

♥ Tørrshampo - Ikke et must, men kjekt å ha i veska. 

♥ Parfyme - Flyplass. Kø. Løping. Tax-free. Dårlig tid. Det lukter stress på lang vei av disse orda. Med andre ord greit å ha en parfyme i veska etter noen lange reisetimer.  

♥ Mobillader -  Viktig, viktig, viktig. Altså, uten strøm på mobilen får jeg verken hørt musikk, snappet, tatt bilder eller oppdatert foreldrene mine på om jeg er i trygt behold, haha. 

Da er jeg klar til avreise! LA, I´m ready for you<3 

JEG TRENGER EN ROOMIE

 • 10.04.2017, 22:01

Til høsten flytter jeg mest sannsynlig til Ålesund for å studere, og er derfor på let etter en roomie! Har drevet å sett litt på finn.no i det siste, og funnet mange fine leiligheter! Problemet er bare at jeg verken kjenner noen som bor i Ålesund eller som skal flytte dit, og jeg vil gjerne ha noen å bo med! Såå, hvis du bor i Ålesund eller kjenner noen som flytter dit til høsten, som også er på utkikk etter boplass, ooog som kunne tenke seg å dele leilighet med en trønder, please let me know!! Slenger med noen bilder fra denne vakre byen, så kanskje noen av dere som leser dette får lyst til å flytte dit sammen med meg, haha. Det ser jo bare såå fint ut! Har aldri vært der selv, så nå er det på tide.. 


(google)

- Can´t wait to see you, Ålesund - 

THIS SONG

 • 02.04.2017, 20:18

 

Denne uka har vell egentlig bare gått med til å jobbe 3 forskjellige steder, studere og å trene. Har med andre ord ikke så mye spennende å fortelle fra de siste dagene. Føler egentlig ikke jeg har fått så mye ut av denne uka, sett bort fra penger fra å jobbe og denne sangen på hjernen. Elsker Zara Larsson. 

TODAY

 • 21.03.2017, 22:29I dag har jeg vært på jobb, etterfulgt av spinning og styrketrening, og kjenner det er utrolig godt å være back on track etter ferien. Jeg (mamma) har nå laget yndlings kveldsmaten min, havregrøt<3<3 og jeg tenkte bare å stikke raskt innom før det blir Paradise Hotel. Dagens høydepunkt etter trening, haha.  

Ellers har jeg jobb hele denne uka, og hele neste, i tillegg til at jeg må få studert en god del og ha tid til trening. Med andre ord blir det nok litt dårlig tid til blogging fremover, men jeg kommer sterkt tilbake!  

MANDAG ER EN FIN DAG

 • 20.03.2017, 17:36

Hei! I dag er det som de fleste sikkert har fått med seg, mandag. Jeg sto opp gørr-tidlig for å dra på jobb, rakk verken å spise frokost eller sminke meg, og jeg møtte derfor opp sur, trøtt og relativt uordnet. Ellers er det overskyet og kaldt og jeg har 6 forelesninger jeg må se. Det er også som alle vet, hele 4 dager igjen til helg (som for min del ser ut til å bli nok en jobbhelg.) Motivasjonen er for øyeblikket på bunn av bøtta og i dag tok jeg meg selv i å føle at jeg for øyeblikket ikke har noe spesielt å smile for.

Så tenkte jeg: "for real Amalie, skjerp deg." Noen ganger blir jeg irritert på meg selv for at jeg kan tenke så negativt. Nå skal ikke jeg ta regla om at jeg må tenke på ungene i Afrika, huske på at jeg kommer fra et rikt land, at jeg har mat og klær så det holder og at jeg ergo har utrolig mange grunner til å være glad. Missforstå meg rett, jeg er evig taknemmelig for alt jeg har og alt jeg får, som jeg ofte tar som en selvfølge, men som for mange andre ikke er det. Jeg bare klarer ikke helt å bruke argumenter som "folk har det værre enn deg" for at jeg skal føle meg bedre. Jeg bestemte meg derfor for å gi meg selv og dere noen tips til hvordan man kan skape en bra dag (og da spesielt mandag, der mange trenger en aldri så liten kickstart for å komme i gang.)  

💗 Start dagen med en god og ernæringsrik frokost.  

💗 Smil til alle du møter, si hei til folk, og vær raus med de fine orda. 

💗 Dra på trening (jeg lover, du vil føle deg såå mye bedre etterpå) 

💗 Tenk på at det er en helt ny uke, som kan bety nye muligheter og en sjanse til å lage an sabla fin uke.  

💗 Hør på musikk som får deg i godt humør, som du har gode minner til, eller som du assosierer med noe fint.   

💗 Sett deg ned med et blad, og få inspirasjon til hva enn det måtte være du trenger påfyll av. 

Det var egentlig dagens peptalk til meg selv. Nå skal jeg spise opp mangoen og komme meg avgårde på trening, skaffe meg litt endorfiner og dra smilende hjem igjen. For helt ærlig, jeg har jo utrolig mange grunner til å smile. Kunsten er nok bare å se det store i det små. 

                        Love from me. Ellers håper jeg virkelig alle har en fin start på uka!  

UKEN SOM GIKK - UKE 11

 • 19.03.2017, 22:16

Ukens opptur: Å komme i hverdagslige rutiner med tanke på trening, i tillegg til å treffe familie og venner igjen. 

Ukens nedtur: At alle flyene var forsinka, at jeg ikke fikk bagasjen da jeg kom til Værnes, og at den var ødelagt da jeg fikk den. Norwegian skuffa meg på denne reisa altså. 

Ukens sang: History - Olivia Holt 

 
Ukens Innkjøp:  Det må være den gule skinnjakka jeg viste dere på forrige innlegg + en superfin genser jeg tenkte å vise dere i løpet av neste uke. Begge fra Mango.  
 Ukens gode gjerning: Sanka inn noen datter-poeng og kjøpte roser til a mor på fredag. 

 

Håper alle har hatt en fin uke♥♥

UKEN SOM GIKK #2

 • 12.03.2017, 12:55


Som dere sikkert ser, har jeg hatt en kjempefin uke her nede, og skal fortsatt kose meg her i 3 dager til. Livet er bra greit hæ. Føler meg så heldig som har mulighet og tid til å reise litt og nyte alt livet har å by på   

Tidligere denne uka skrev jeg at jeg og venninna mi skulle på fjelltur, well, det endte med at vi gikk oss bort og aldri fant fjellet vi skulle gå på, så i dag skal jeg og bestefar ta turen i stede, haha. 

God søndag da dere, enten dere skal ut på ski eller ligger fyllesyke;) 

GOD MORGEN

 • 25.02.2017, 07:38De fleste av der sover vell enda, men her i gården er det ei slik i dag. Var oppe til alt alt for sent i går for å pakke ferdig kofferten som jeg selvfølgelig (as always) begynte å pakke i siste liten, og var oppe igjen 07.00... Jeg er nå altså på vei ut døra og i dag går ferden til en venninne, før vi drar videre til Oslo på søndag. Jeg skal være i hovedstaden en uke hvor jeg har samling og eksamen i PT-studiene jeg tar. Neste lørdag reiser jeg så videre til Gran Canaria, så kofferten er selvfølgelig alt for overloadet, men med tanke på at jeg ikke har kjøpt returbillett hjem enda kan det være greit å ha med seg litt ekstra klær, hehe. Jeg gleder meg i hvert fall masse til en uke i Oslo etterfulgt av en tur til varmere strøk. Kjenner det skal bli sabla godt med sol og varme, digg mat, og late dager ved bassenget! 

Vi blogges fra hovedstaden tenker jeg, så får dere ha en sabla fin lørdag♥ Jeg for min del skal nilese eksamens-pensum på bussen til Namsos... fader jeg hadde glemt hvor stress det er med eksamen, og hvor dum jeg er som starter alt for sent med å lese. 

UKEN SOM GIKK #1

 • 19.02.2017, 13:43

Ikke særlig mye spennende som har skjedd i det siste, men her er i hvert fall et utvalg av ukens iPhonebilder. 

MORNINGS LIKE THESE

 • 17.02.2017, 12:10

Jeg hater som sagt å stå opp tidlig og jeg hater å stresse, noe som alltid blir resultatet hvis jeg må rekke jobb om morgenen. I dag har jeg fri helt til i kveld, som betyr; jeg kan sove lenge, lage god frokost og med andre ord få en veldig fin start på dagen, noe som er skikkelig digg. Eksamen er jo like rundt hjørnet så formiddagen må dog brukes til pugging, men etter en ernæringsrik blåbærgrøt til brekkie er jeg klar for noen timer med studering. Oppskriften er så enkel som melk, havregrøt, en nevne med blåbær og en ts med sukrin gold. 

 

God helg fine folk

 

HAPPY VALENTINE

 • 14.02.2017, 21:54

Våknet til valentineskort og en liten oppmerksomhet fra mamma, som straks fikk en ellers trøtt og fæl morgen til å bli litt bedre. Tusen takk Jeg er et b-mennesket som hater å stå opp når jeg absolutt ikke føler for det, så dagen i dag har egentlig bare blitt ødelagt fordi jeg har vært så trøtt. Får prøve å komme meg litt tidlig til sengs i kveld slik at jeg får litt mer ut av morgendagen i hvert fall. 

Anyways, for the occasion har jeg spist både is, smarties, kanelsnurrer og sjokoladehjerter i dag! Må jo feire seg selv når man ikke har noen andre å feire. heheh. Her i huset er ingen hjemme i kveld, men jeg har skjemt bort meg selv for å si det sånn. Å feire valentine er jeg god på, dog om jeg denne gangen måtte gjøre det alene. 


 

Håper alle har hatt en fin valentine, enten du har vært alene eller med noen du er glad i<3 

KJÆRE MAMMA

 • 12.02.2017, 17:38

Takk for at du er du, og for at du alltid er der for meg. Takk for at du er min hverdagshelt og at du alltid støtter meg i det jeg gjør. Takk for at du alltid viser forståelse for de valgene jeg tar og de ønskene jeg har. 

Jeg setter utrolig stor pris på deg, og er veldig stolt og glad over at akkurat du er min mamma. Håper du får en fantastisk dag med all den oppmerksomheten du fortjener.

I love you 

F*CK VALENTINE

 • 06.02.2017, 18:35

Som alle sikkert vet er valentine like rundt hjørnet, og til anledningen har nelly kommet ut med en "f*uck valentine kolleksjon". De har såå mye fint og jeg får selvfølgelig lyst til å klikke hjem alt...  

Valentine er forbundet med kjærester og kliss klass og som regel foregår det slik: Er man i et forhold, gleder man seg til å få pakke, blomster og kjæleik fra sin kjære. Er man singel, gruer man seg til å sitte hjemme alene med katta si og syntes synd i seg selv. Dropp det siste, seriøst.

Har du ingen kjære å feire den med, so what. Kjøp donuts og sprett en champis med noen venninner i stede. Dette er en dag hvor vi skal vise kjærlighet. Et stort, bredt ord som angår så mye mer en det å ha en kjæreste. Misforstå meg rett, jeg misunner de som kan feire det også. De som får oppmerksomhet fra sin kjære og som blir fortalt hvor pene de er. Men, seriøst, det er så utrolig mange andre ting å feire. Feir heller kjærligheten til katta di, til vennene dine, til familien din eller best av alt til deg selv. Feir at du er du og vær stolt over alt du er. 

Kjøp deg selv en velfortjent og sabla fin outfit fra nelly´s kolleksjon and rock the world on your own. Det er i vert fall mitt tips og min slagplan. 

-> fuck valentine <-

 

 

WHAT A WEEKEND...

 • 06.02.2017, 00:05


1. meg og Julie 2. digg mat på scandic 3. perf view fra hotellet 4. selfie#1 5. møteselfie 6. klar for byen med bestis 7. selfie#2  8. travelpic

...håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang, for det har vært såå koselig. Julie har nå dratt til Oslo, mens jeg blir her til tirsdag siden jeg ikke har jobb før da. Tenkte rett og slett å bruke tiden til å slappe av samt øve på eksamen som jeg har i slutten av måneden! Har fortsatt shoppe-stopp så bør i hvert fall holde meg unna sentrum tenker jeg. Forsåvidt brukt nok penger på en stund, da det gikk en del til mat, festing og taxi i helga. (å gå er jo uaktuelt, spesielt hvis klokken har bikket midnatt) As we know; når alkoholen går inn, går vettet ut, og jeg er av den typen som plutselig blir både lat og rik når jeg er ute...

Nå skal jeg hoppe til køys å sove lenge, da det har blitt en del manko på søvn i helgen.  

GN 

TRONDHEIM + MÅNEDENS GIVEAWAY VINNER

 • 04.02.2017, 19:23

Hei! Stikker innom med en kjapp update fra bartebyen, samt for å annonsere vinneren av månedens giveaway. Jeg har vært på møte i hele dag og har akkurat ordnet meg for å dra ut å spise med en venninne, før det blir en aldri så liten runde på byen!

Vinneren av månedens giveaway ble Maia Karoline Hansen! Gratulerer, du får snart en pakke i posten ♥

 

FINALLY I CAN GET MY LIFE TOGETHER

 • 02.02.2017, 15:57

...med årets almanakk! Denne har jeg ventet på en stund nå, og endelig dukket den opp i postkassa. Jeg syntes rett og slett det har vært slitsomt å være uten i over 1 måned og er vell blitt ganske avhengig av å ha en de siste årene.

Jeg er en sånn person som må skrive ned alt jeg skal gjøre, tidspunkt, sted og hver minste lille ting og detalj. Jeg liker altså å ha kontroll på ting når det gjelder avtaler, innleveringer og jobb. Selv om jeg skulle ønske at jeg hadde hatt kontroll på alt annet også kan dessverre ikke almanakken min hjelpe meg med det. Jeg har for eksempel faktisk ikke sett pengboka mi, mobilladern og førerkortet (burde vell egentlig ikke skrive at jeg for øyeblikket kjører uten) på over 1 måned. Bør i hvert fall finne det asap da jeg trenger det sårt til helgen. Med andre ord er jeg egentlig en vims med alt for mange ting å holde styr på i forhold til hva hjernen min er i kapasitet til å huske... Denne almanakken er derfor gull verdt og hjelper meg i hvert fall litt på vei!

Jeg syntes også det er gøy og holde oversikt over kommende arrangementer og reiser, da jeg ofte teller ned dager til ting jeg gleder meg til og føler det gir meg hverdags-motivasjon når jeg kan åpne almanakken å se at jeg har mye gøy i vente! 

I år gikk jeg for størrelse medium da jeg syntes den er passe stor og får god plass i veska. Valgte også et enkelt og rent design og er så fornøyd! 

Er den ikke fin?? Jeg fikk som alltid med 2 rabattkoder på 10% så feel free to use them hvis det er flere som vil ha. Førstemann til mølla; 

L-TIOR-BQYI

U-PAWG-HNDI

Bestill HER

I morgen flyr jeg til Trondheim hvor jeg i hovedsak skal på et møte. Når jeg først er i storbyen benytter jeg selvfølgelig også anledningen til å feste litt med venninner jeg ikke har sett på leenge. Gleder meg! Regner meg det kommer en oppdatering i løpet av helgen, hvis ikke kan du også følge meg på snapchat (amaliesonnesyn) hvor jeg kommer til å poste en del.

Minner om at jeg trekker vinner til månedens giveaway i morgen! 

NÅ GJØR JEG NOE JEG HAR HATT LYST TIL LENGE

 • 14.01.2017, 12:07

Hei!

Nå som jeg har kommet hjem og avsluttet min reise med Goxplore, kjenner jeg at jeg ikke har lyst til å avslutte denne bloggen, som i utgangspunktet bare skulle være en reiseblogg. Det klør i fingrene etter å skrive, poste bildene jeg tar, og rett og slett ha noe å gjøre. Jeg har hatt noen blogger opp gjennom årene, men aldri blogget særlig seriøst. Sist gang jeg hadde blogg var vell i 9.klasse og jeg har vokst mye som person siden den gang. Jeg har blitt mye mer selvsikker og voksen, vet hva jeg interesserer meg for og hva jeg ønsker å skrive om. 

Tidligere har jeg skrevet om min reise til New Zealand. Reising er noe jeg absolutt kommer til å fortsette med, og noe dere kommer til å få se mer av.  Ellers har jeg alltid vært svært opptatt av mote og skjønnhet noe jeg vil uttrykke gjennom denne bloggen. Mye av min fritid går også med til trening, og dette semesteret skal jeg studere ferdig PT-utdanningen min, noe jeg også kommer til å skrive om. 

Først og fremst skriver jeg bloggen for min egen del, men jeg håper dere kan finne noe inspirasjon i det jeg deler.

                           

                                                                                                              -Amalie       

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no