hits

20 SPØRSMÅL

 • 29.09.2017, 14:55

1. Hvor gammel er du? 21! Omg, føler jeg var 19 sist jeg skrev alderen min. Tiden går fort?? 

2. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Min bestie

3. Når så du moren din sist? 14. August. Ser henne igjen neste uke 

4. Hva lengter du etter akkurat nå? Båttur med lillebror. Elsker å være ute på sjøen, slappe av, spise godis å bare nyte roen.  

5. Hvilken mobil har du? iPhone 6s som jeg forøvrig klarte å knuse i natt. 2. telefonen jeg knuser på under et halvt år. Jeg blir så oppgitt over meg selv at det er like før jeg gir opp mobiler, og sosiale medier for en stund..... 

6. Hva kan holde deg våken om natta? Vind og tanker 

7. Hva bruker du helst penger på? mat, klær og reiser 

8. Hva synest du om tatoveringer? Digger det! Husker jeg var helt i mot det når jeg var mindre. Jeg skulle aldri ha noe blekk på kroppen min, og at mamma og pappa hadde tatovering kunne jeg ikke forstå. Vell, man forandrer seg, og nå er jeg helt hekta. 

9. Hva var det siste du kjøpte? Tacobaguett på pluto i går kveld. 

10. Hva var det siste du spiste? Polarpizza til frokost. Digg. 

11. Hva var det siste du drakk? Det var selvfølgelig sjokkomelk det.  

12. Er det noen du savner? Ja. Nå som jeg har flyttet til et nytt sted, er det jo mange hjemme jeg savner. 

13. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? At pakken som mamma sendte til meg for 2 måneder siden skal komme fram lol. Den er visst sporløst forsvunnet. 

14. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Skal jeg komme ut?" 

15. Hva skal du gjøre i helgen? I kveld skal jeg i bursdag, så skal jeg nok jobbe med en studieoppgave resten av helgen.. 

16. Drømmereisemål? Akkurat nå er det New York som er neste på lista over plasser jeg vil oppleve. Can´t wait!! 

17. Hvor drar du når du er trist? På fjellet. Always makes me feel good. 

18. Hvordan var livet ditt for akkurat 1 år siden? Veldig annerledes. For et år siden var jeg i Auckland, på den andre siden av jorda. Satt garantert på en cafe med venninne mine, med en kanelbolle i den ene hånden og eg kakao med krem i den andre, haha. Det var livets late dager det. Makan til backpacker liv. 

19. Yndlingsdrink på byen? Sverger alltid til vodka cranberry på byen. Med mindre de har vodkaslush da!! Det er så sykt godt?? 

20. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Dra for å hente pakke på posten, wiiih 

...Og med disse spørsmålene sier jeg GOD HELG 

FOR MANGE TANKER I HODET

 • 24.09.2017, 20:51

I det siste har døgnrytmen min rett og slett glidd helt ut, noe som preger både hverdagen og motivasjonen min. De siste ukene har jeg ikke sovnet tidligere enn i 2-3 tiden en eneste kveld, noe som ikke er særlig optimalt når man skal tidlig opp igjen. Jeg tror søvn problemet ligger ved at jeg ikke klarer å slappe nok av. Hjernen er liksom stappet med 1000 tanker surrende rundt, uten å finne riktig svar eller vei ut. Har jeg valgt riktig studieretning? Hva skal jeg bruke denne bacheloren til? Hva vil jeg egentlig jobbe med? Hva om jeg stryker på matteeksamen? Altså jeg blir faktisk sprø av meg selv...  

Jeg stortrives i denne byen her, og mange av fagene på skolen er givende og interessante. Likevel klarer jeg ikke å legge bort tanken på om det er noe annet som hadde vært enda mer riktig for meg. Jeg har aldri vært over gjennomsnittet i matematikk og det er vell her jeg føler mest på det å ikke strekke helt til, og hvor jeg begynner å tvile. Jeg har allerede lært mye nytt, men det er fortsatt så utrolig mange løse tråer. Det hjelper heller ikke at det er 3 år siden sist jeg hadde matte. Jeg har heller ikke gått på et full-tids studie siden videregående, og det å på nytt skulle vende seg på skolehverdag i forhold til jobbhverdag er til tider vanskelig. Jeg sier ikke at jeg skal gi opp, men å finne motivasjon til en hver tid, kan være tungt når man ikke har noe bestemt mål å jobbe frem mot. 

Jeg har så mange interesser, og så mye jeg liker å gjøre, likevel klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg egentlig liker best, og hva jeg har lyst til å jobbe med. Det eneste jeg vet er at jeg ikke er et a4 menneske, og at jeg har lyst til å bruke kreativiteten min til noe. Kanskje bare jeg som stresser for mye med fremtiden, men akkurat nå føler jeg at jeg ligger litt bak skjema. Jeg har jo en haug med tid, men føler meg likevel litt presset av hvordan brikkene faller på plass til folk rundt meg. Jeg føler jeg mangler denne røde tråen mange andre har på hvor de vil her i livet? 

Jeg er veldig ubesluttsom, impulsiv og fleksibel, i tillegg til at jeg brenner for mye, noe som fører til at jeg stadig endrer på retningene mine. Jeg studerte musikk, dans og drama på vgs før jeg bestemte meg for at jeg ville utdanne meg til å bli personlig trener, samtidig som jeg flyttet til LA. Etter endt studie ville jeg reise mer, så da dro jeg til andre siden av jorda for å få nye opplevelser og impulser. Tilslutt falt valget på en bachelor i markedsføring og ledelse, og enda har jeg mange ting jeg kunne tenkt meg å gjøre og studere. Jeg drømmer fortsatt om å bli arkitekt, og har lyst til å jobbe med interiør, samtidig som jeg elsker mote og absolutt kunne sett for meg en karriere innenfor det. I tillegg elsker jeg å reise, så å kunne kombinert jobben min med akkurat det hadde vært perfekt.

Så er spørsmålet; hvilken jobb fyller disse ønskene? Jeg kan heller ikke kombinere alle disse interessene mine, så noe må jeg jo satse på. Jeg. blir. crazy. av. meg. selv. Plis si at det er flere som har det slik?? Jeg skulle ønske jeg hadde et konkret ønske, samtidig som jeg liker å tro at det er bra å ha varierte egenskaper. Dere blir nok like forvirret som meg av dette her, men foreløpig er planen å fortsette på bacheloren så får jeg rett og slett se hvordan ting går. I dag ble det mye tekst, men føles godt å få ut tankene. Nå skal jeg dra på trening å få svetta ut litt frustrasjon. Maybe it helps. 

Peace out. 

UNIVERSAL

 • 25.04.2017, 05:12
 What a day. Startet dagen med universal studios, etterfulgt av stranda og en liten shoppingrunde. Nå har vi bestilt oss mat på døra, og tappa i badekaret hjemme i leiligheta. Ææh, som vi koser oss!! <3
 

SØNDAG

 • 26.03.2017, 13:24

Da er det søndag igjen, noe som betyr god tid om morningen, en deilig frokost, og for det meste bare avslapning. Jeg elsker å ha god tid om morningen hvor jeg kan lage meg god frokost, blogge, høre på musikk og ellers bare surre rundt...

 


Nå har jeg akkurat lagt opp neste uke, med tanke på trening, jobb, blogging, studier og diverse. Det er en kabal som skal gå opp på mange måter, og jeg liker å planlegge litt, da det er mer sannsynlig at jeg får tid til alt, haha. Merker spesielt at det er vanskelig å finne motivasjon til å studere om dagen, og da er det for min del veldig viktig at jeg har satt meg opp en studieplan som jeg rett og slett bare må følge for å klare å henge med. Er så typisk meg å komme i siste liten med sånne unødvendige skippertak...   

Ellers var jeg ute i går, så kjenner det på kroppen at det ikke blir noe trening i dag men en skikkelig inne-søndag hvor planen er å ligge hjemme å ta livet helt med ro. 

THIS OR THAT

 • 24.03.2017, 19:28

► Cookies or cake? Cookies

► Cat or dog? Cat 

► Pop music or Rock music? Pop 

► Pancakes or waffles? Waffles 

► Hot chocolate or coffee? Hot chocolate 

► Morning or evening? Evening 

► Text message or call? Text message 

► Summer or winter? Summer 

   

 

► Love or money? Love 

► Book or movie? Movie 

► Tea or coffee? Tea 

► Chocolate or vanilla? Choco 

► Coca Cola or Pepsi? Coca Cola ofc 

► Rain or snow? Snow 

► Car or motorcycle? Car 

► Comedy or horror? Comedy 

► Hamburgers or hotdogs? Hotdogs 

► Boat or plane? Boat 

 

 

► Reading or writing? Writing 

► Singing or dancing? Singing 

► Phone or computer? Computer 

► Brown or black hair? Both 

►  Juice or smoothie? Smoothie 

  

► Gold or silver? Gold 

► 50´s or 80´s music? 80´s

► Google or Bing? Google 

► Frozen yogurt or ice cream? Sverger til Froyo

► Burgers or tacos? Taco forever 

► McDonald?s or Burger King? Mcærn 

► Books or magazines? Magazines 

 

 

Ketchup or mustard? None 

Money or fame? Money 

Piercings or tattoos? Tattoos!! Hekta

Living room or bedroom? Bedroom 

Sandals or sneakers? Sneakers 

Apples or oranges? Oranges 

Bagels or toast? Toast 

Weird or crazy? Crazy

Go skiing or snowboarding? Snowboarding 

Watch or play sports? Play 

Swim in a pool or in the sea? Pool 

  

► Leather or lace? Leather 

► Steak or chicken? Chicken 

► Alaska or Hawaii? Hawaii 

► Shower or tub? Tub 

► Facebook or Twitter? Facebook 

Pasta or pizza? Both 

► Mountains or beach? Mountains 

 

Syntes selv det er så gøy å lese slike "this or that" innlegg, hva syntes dere? 

GOD HELG <3

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

 • 22.03.2017, 20:18

1. Jeg har bodd i Los Angeles, hvor jeg studerte med gateway. Gud hvor gøy jeg hadde det, og hvor mye sykt jeg fikk oppleve. Virkelig time of my life.

 

 2. Jeg flyttet hjemmefra for å gå på videregående da jeg var 16 år hvor jeg gikk musikk, dans og drama. 

3. Da jeg var liten drømte jeg om å bli brannmann, skuespiller eller sanger. I pausene på idol gikk jeg på badet for å late som jeg var på audition. Så sang jeg en selv-dikta sang som jeg fant på der og da, med "engelske" ord som aldri ga noen mening. Etterpå ga jeg alltid meg selv 4 ja. :))

4.  Jeg kan spise som en hest. For real. 

5.  Jeg har rørt Justin Bieber og vært på samme fest som han flere ganger, samt røyka av samme røyk som han. Haha, lol. Lille meg har aldri vært så starstrucked før i hvert fall. 

6. Jeg har vunnet en Nelly konkurranse og var så heldig at de la ut bilde av meg på instagram. Gøy! 

7. Jeg har snakka med Calvin Harris en gang jeg var på et utested i LA (spurte om jeg kunne få en vannflaske av han, hahah hva gjør man ikke for å få snakka litt med disse kjendisene) Btw, jeg fikk ei vannflaske om noen skulle lure. 

8. Jeg har vært i VG på grunn av et veddemål jeg vant, som gikk ut på at jeg besteg en fjelltopp 20 ganger på 16 dager. 

9.  Jeg kan ha dager der jeg har 1000 ting å gjøre, men så føler jeg at alt er et eneste stort ork og ender opp med å trekke dyna over hodet for å sove. Så våkner jeg noen timer etterpå, finner ut at jeg ikke har gjort en dritt av hva jeg burde ha gjort, og ender opp med å bli mer deppa enn jeg var i utgangspunktet. Ingen god deal. Flere på dette punktet eller? 

10. Jeg er sykt spontan. I fjor sommer hadde jeg for eksempel bestemt meg for å være hjemme, jobbe og spare så mye som mulig til New Zealand reisa mi i september. Det endte med at jeg bestilte meg billetter til venninna mi som bor helt opp i Honningsvåg, der jeg presterte å bestille meg billetter til Los Angeles 1 uke etter at jeg kom hjem fra henne. Yolo much. Jeg hadde det i hvert fall sykt gøy og trengte på dette tidspunktet å komme meg bort for å utvide horisonten litt. Det går selvfølgelig mye penger på å være såpass spontan, så jeg må nok begrense meg litt mer fremover. Men så lenge alt går rundt, anbefaler jeg alle i å være litt spontane inni mellom. 

   SONY DSC
 

HJEMME

 • 16.03.2017, 21:20

Endelig hjemme etter en lang og komplisert reise.. Startet med at flyet mitt i går var 1,5 time forsinket. Da jeg kom til Bergen hvor jeg skulle mellomlande var også dette flyet forsinket, og da jeg endelig kom til Trondheim var kofferten min fortsatt igjen i Bergen. Tok toget til ei venninne i går kveld, siden jeg bor 5 timer unna flyplassen. Fikk heldigvis kofferten min utlevert før jeg dro hjem i dag, men da den kom var den dessverre ødelagt. Har nå fått kjøpt meg ny koffert og endelig kommet meg hjem, etter å ha reist med både taxi, fly, tog, bil og ferge. Sånn er det med andre ord å bo på ei øy i Trøndelag, haha.   psst, i morgen kommer en ny giveaway, så stay tuned<3 
 

 

 

GATWICK

 • 04.03.2017, 14:29God formiddag! Dro fra Oslo 05.15 i morges noe som vil si at det ble veldig minimalt med søvn i natt, og at denne dagen kommer til å bli ganske så lang. Jeg er nå kommet til Gatwick hvor jeg har møtt min håpløse bestis som har fløyet fra Bergen. Planen var å dra inn til London, siden vi har veldig god tid før flyet vårt går videre, men slik ble det altså ikke. Venninna mi landa litt tidligere enn meg og klarte å gå igjennom sikkerhetskontrollen i stedet for å gå til exit og det endte da med at hun ikke fikk seg ut igjen. hahah. 

Med andre ord ble det derfor litt endring i planene, og de 5 timene vi skulle bruke på shopping i oxford street brukes heller til spising og skravling. Kanskje like så greit ettersom bagasjen min allerede er overlast..... De har jo en del butikker på flyplassen også, så har jo selvfølgelig fått shoppa med meg noen små ting likevel. 

Vi snakkes fra Granca!! 

HOVEDSTADEN OG VINNER AV GIVEAWAY

 • 02.03.2017, 15:55

Da er jeg endelig ferdig med eksamen og krysser fingrene for at det gikk min vei! De siste dagene har vert veldig intensive med fokus på skole og pugging, og jeg har rett og slett ikke hatt noe tid til overs for å blogge eller i det hele tatt gjøre noe annet. Selv om det har vert mye stress og lange dager, har denne uka vært så lærerik og morsom. 


-Hverdagsbilder fra uka-

Nå skal jeg ta tidlig helg, der planen er å dra ut å spise, sove lenge, kjøpe meg godis, feste litt og ellers ta livet med ro, før jeg reiser til Gran Canaria lørdagsmorgen!! 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Vinnerern av giveawayen ble: Cathrine Løwer Dahlquist! 

2017

 • 22.02.2017, 17:41

Nå er vi godt i gang med 2017, dagene flyr av gårde og jeg føler at tida går så fort at jeg ikke rekker å utrette noe, før en ny måned står for tur. Alle andre år har jeg liksom bare føyd igjennom, uten å egentlig tenke på eller ha noen mål over hva jeg vil lære meg eller hvordan jeg egentlig vil leve. Hva vil jeg oppnå i år? Har jeg noen ønsker eller forventninger?

Hver nyttårsaften sitter jeg egentlig å tviholder på det gamle året, som plutselig står ved veis ende igjen. Det går alltid så fort og jeg tenker av og til at jeg på en måte bare har "kasta" bort enda et år uten å helt finne meg selv eller i det hele tatt huske hva som egentlig har skjedd.


Hva er det som har gjort meg glad det siste året? Hva er det som har gjort meg trist og lei, og hva kan jeg forandre med meg selv eller omgivelsene i det nye? Litt av grunnen til at jeg blogger er fordi jeg ønsker å dokumentere slik at jeg ikke glemmer de små tingene. Når jeg tenker tilbake på tidligere år, husker jeg bare "overskriftene" og ikke selve innholdet om jeg kan beskrive det på den måten. Jeg gleder meg virkelig til å kunne bla i arkivet på denne bloggen om noen år!! 

Før jeg babler hull i hodet på dere, tenkte jeg nå å dele 5 punkter med ting jeg skal gjøre, eller bli god på i 2017 for å rett og slett føle meg bra og lykkelig. 

1. Si nei. Dette høres veldig negativt ut, men det er noe mange må være flinkere på å huske. Jeg er en person som er redd for å skuffe folk, inkludert meg selv. Jeg har også et stort konkurranseinstinkt, og store forventinger til meg selv. Når jeg får et spørsmål om å delta på noe, jobbe, eller være med på hva enn det skulle være, ser jeg alltid på ting som en utfordring i stedet for å si nei. Dette er jo i seg selv en bra egenskap, men noen ganger blir det rett og slett alt for mye. Det er viktig å huske på seg selv og sine egne behov. 

2. Hjelpe til hjemme. Jeg vil bli flinkere til å generelt være positiv, å hjelpe til uten at foreldrene mine må tvinge meg. (noen ganger er jeg som en 4-åring i trassalderen) Mamma og pappa er noen av de viktigste rollemodellene i livet mitt og de gjør alt for meg. Jeg er lei for at jeg noen ganger ikke er tilstrekkelig med den hjelpen de kanskje hadde håpet på og jeg vet at de noen ganger (ofte) kan bli oppgitt og skuffet over meg og mitt til tider ikke-eksisterende engasjement til å hjelpe til hjemme. Altså nå er det ikke slik at jeg sier NEI, hvis mamma spør meg om å ta ut av oppvaskmaskinen, men det er alltid et om og men, "jeg har egentlig ikke tid" og jeg føler ofte at alt er et stort ork. Nå skal ikke jeg bo hjemme i så alt for mange måneder til, og det er vel kanskje derfor jeg utnytter muligheten til å ta livet litt med ro å få ting servert opp i fanget på meg... 


Mamma sitt klare budskap, haha.

3. Vise følelser.  Helt ærlig har jeg egentlig aldri vært særlig gla i å snakke om private ting og følelser til andre. Jeg føler jeg sjeldent har åpnet meg og at svært få, eller ingen tidligere har kommet seg helt inn på meg. Dette endret seg egentlig ganske mye i 2015 da jeg flyttet til LA, snudde livet mitt heeeelt på hode, og for første gang i livet reiste så langt hjemme fra, alene og over en så lang periode. Jeg lærte så utrolig mye der nede, ble kjent med så mange flotte og forskjellige mennesker, og følte jeg rett og slett ble en mer åpen og selvsikker person i løpet av oppholdet. Dette er noe jeg fortsatt jobber med for å klare å huske på, og noe jeg vil bli enda flinkere til. Følelser er viktig folkens, og man blir relativt klar av å gå å føle på alt og ingenting helt alene, uten å dele det med noen. 

4. Sunn livsstil. Dette er (som alle andre år, haha) året jeg skal være superduper flink. Jeg vil virkelig finne en fin balanse mellom trening og kosthold. Jeg vil spise sunt og godt, og føle meg i 100 over endorfiner og trenings-lykke. 


 

5. Drite i janteloven. Hallo. Man lever en gang. Skal man gå rundt å konstant tenke på hva andre syntes og mener? Være redd for at det du gjør eller den du er ikke skal bli likt? Leve etter andres meninger og normer? Nei, ærlig talt. Jeg vil være meg selv og gjøre akkurat det jeg ønsker å gjøre.

 

 


Nå blir det spennende å se utfallet av dette på nyttårsaften og hva jeg eventuelt har oppnådd.  

♥ Har du noen ting du vil bli bedre på i året som kommer? 

 

GET TO KNOW ME

 • 14.02.2017, 20:06

1. Hvor gammel er du om fem år? 25! 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Alle på jobben.

3. Hvor høy er du? 172 tror jeg.


 

4. Hvilken film så du sist? Husker ikke.. Er egentlig ikke særlig glad i å sitte i ro å se på film. Sist gang var vell da jeg bodde med to film-glade venninner i New Zealand. 

5. Hvem ringte du sist? Kompisen min, Andreas.

6. Hvem ringte deg sist? Mamma. 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Æ hente jakkan møtes uttom"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Hvis det er noen jeg kjenner og skal snakke mye med foretrekker jeg å ringe, da det er så sykt stress å skrive alt. Når jeg snakker på messenger med bestevenninnen min bruker vi seriøst "talefunksjonen" 80% av alle samtaler og spiller inn det vi har tenkt å skrive liksom. Sykt chill. Hvis jeg ikke kjenner personen like godt liker jeg best å skrive så det slipper å oppstå klein stemning haha. 

9. Hva er ditt favorittsted? Santa Monica, Los Angeles


 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Bilkø. 

11. Når så du moren din sist? 2 min siden.

12. Hvilken øyefarge har du? Grønn.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Åååh, det er så mange! Men, nordnorsk julesalme er en stor favoritt. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De skilte seg da jeg var 6. 

15. Når våknet du i dag? Våknet 08.30 av vekkerklokken, sovnet igjen og våknet 08.48 av mamma. Sovnet og våknet så igjen av vekkerklokken 09.07 som var final call siden jeg måtte være på jobb senest 09.30... 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? I have nooo ideá. Sykt spennende og rart å tenke på egentlig. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Vinden ute. 

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Broren min viste meg en teit mumidal dub for noen dager siden.. 

19. Hva er din beste egenskap? Målrettet.

20. Hva er din verste egenskap? Kan gå uker før jeg får ting gjort. Har for eksempel fortsatt ikke pakket heeelt ut av sekken min fra jeg var på backpacking. Omg er det mulig. (har selvfølgelig tatt ut det som var skittent, men ligger noe sommerklær igjen som jeg ikke trenger og som derfor bare blir liggende nederst i sekken til jeg skal til syden igjen) Dårlig instilling men da får man bare reise oftere slik at man får pakka ut;)) 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten. Leste engang en artikkel om at å sove naken var sunt og kunne virke slankende. Så fra da av har jeg sovet naken, haha. (funka dårlig for de som måtte lure) 

22. Hvor mange puter har du i sengen?  2. 

23. Hva er det rareste du har spist? Sursild. Eller, jeg hadde veddemål mot broderen om at jeg skulle klare å spise én mot 50 kr. Det endte med at jeg ikke klarte å svelge, måtte gå å spytte den ut og satt så igjen med tidenes styggeste smak i kjeften og ingen 50lapp rikere. 

24. PC eller mac? Mac.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Gode, store og fluffy sokker is the best I can wear.

26. Hva hører du på akkurat nå? Weak - AJR.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Trippel royal.

28. Hviken dessert er din favoritt? Panna cotta.

29. Den største premien du har vunnet? I verdi er det 1000 kr på flakslodd, men den største premien for meg, er vell da fotballlaget mitt vant kippermocupen i 2009. Gøøøy. 

30. Liker du kaffe? Nei. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann, sjokoladeshake eller biola.


 

32. Har du noen søsken? Ja, en lillebror og en storebror + 3 stesøsken. 

33. Kan du spille poker? Nei, kan ikke skryte på meg at jeg er så veldig god til akkurat det. 

34. Hva har du spist i dag? Alt for mye.

35. Hvor mange kjærester har du hatt? 2.

36. Hvilke hobbyer har du? Fotball, styrketrening, mote og sang.

37. Vil du ha barn? Ja. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, og siden jeg hadde tysk i 5 år på skolen må jeg vell si at jeg kan litt tysk også. 

39. Sover du på en spesiell side? For øyeblikket sover jeg mest på venstre, da jeg har tatt hull i ørene på høyre og det fortsatt gjør litt vondt. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Oppvarmet basseng.

41. Hva bruker du helst penger på? Opplevelser eller klær.

42. Eier du dyrebare smykker? Nei. Jeg har den fantastiske egenskapen til å miste, ødelegge og legge igjen slike ting all the time, så her i gården gjelder det å kjøpe billigst mulig egentlig.  

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Kuwtk, farmen, paradise, ungkaren, 71* nord og reality stuff generelt.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jobbe, trene og studere.. 

45. Kan du stå på slalåm? Tja, gjort det tre ganger og syntes det var utrolig gøy! Men, begynner å bli noen år siden sist.

46. Hvordan imponerer man deg? Med å være smart, usedvanlig morsom eller å finne på noe kreativt.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? IPhone sin standard ringetone. 

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg elsker sjokolade.

2.  Jeg skal mest sannsynlig flytte til Ålesund til høsten. Har aldri vært der før men det ser såå fint ut. Gleder meg!

3. Jeg har sprøyteskrekk, tåler ikke blod og har generelt skrekk mot å være inne på et doktor kontor. Har faktisk svimt av bare ved å måle blodtrykket mitt.... 

4. Jeg vokste opp på en øy med 500 innbyggere, hvor jeg for øyeblikket også bor. 


Fineste plassen i hvert fall. 

5.  Jeg elsker å gå på tur i fjellet.


 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Mamma sine røde roser. (viktig å presisere at jeg ikke har noen valentine) 

50. Er du sosial? Ja! Liker å finne på ting å være sosialt aktiv, men det kan også bli litt for mye til tider. Elsker å ha litt alenetid hjemme også. 

Ønsker alle en fin uke For min del har jeg viet store deler av uken til jobb og eksamens lesing.. 

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no