hits

UKEN SOM GIKK

  • 22.10.2017, 22:11

...

UKENS MÅLTID 

Lagde meg pølsegratteng i dag, og kan ikke huske sist jeg spiste det? Det var i hvert fall skikkelig digg og nesten litt nostalgisk, haha. Spiste det ganske ofte som barn, men har liksom aldri tenkt på å lage det selv etter at jeg flyttet for meg selv. Definitivt noe jeg skal begynne å lage oftere! Greit å ha noe å variere med til en forskjell fra pasta, taco og fjordlandgrøt som det oftest går i. Det enkleste er ofte det beste, right? 

UKENS SANG 

WE DON´T HAVE TO TAKE OUR CLOTHES OFF - ELLA EYRE

  

UKENS OPPTUR 

At jeg har fått fiksa telefonen min, skaffet meg ordentlig beskyttelse, og mest sannsynlig ikke knuser den igjen på en god stund, haha.  

UKENS NEDTUR 

Det må vell bli at jeg har brukt alt for mye penger på byen det... Jeg tror jeg skal begynne å lage meg månedsbudsjett og sette av et begrenset beløp for festing og shopping. Spennende å se hvor mye jeg faktisk kan klare å spare, da dette er to ganske store utgifter. Viktig å prøve å ha litt struktur og begrensninger selv om man er student og gjerne vil ha det gøy hele_tiden. 

UKENS INNKJØP  

Dette sykt fine velvet settet fra Nelly. Utsolgt i blått, men dere finner det i rødt HER

UKENS GLEDINGS 

At jeg mest sannsynlig får besøk av en av mine beste venninner til helga!! Har ikke sett henne siden sommerferien, så jeg setter sånn pris på at hun tenker å ta turen. Håper alt går i boks, så skal vi kose oss glugg ihjel. 

AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg å ser tv mens jeg planlegger den kommende uka. Sett bort fra at jeg har fått vaska hele kollektivet, og laget meg mat, har det vært en ganske så daff og uproduktiv søndag. Ser også at jeg kun har lagt ut 2 blogginnlegg denne uka, men jeg har ikke hatt noe å blogget om rett og slett. Bedre lykke neste uke si. 

ØNSKER DERE ALLE EN FIN UKE!! 

8 Kommentarer

Charlotte

22.10.2017 kl. 22:16
høre ut som fin uke ::)

Hege Kristin

22.10.2017 kl. 22:27
så fin uke :D

julietalivstil

22.10.2017 kl. 22:29
så flott uke:)fine bilder☻

Nina

22.10.2017 kl. 23:30
Fin uke :)

Nina

23.10.2017 kl. 10:30
Flott uke :)

heck

23.10.2017 kl. 16:31
Åh elsker settet fra nelly!! Høres ut som om du har hatt en super uke! Og det med budsjettgreiene til festing, er jeg helt med på!! Glemmer alltid at jeg er student når jeg drar på byen...

Amalie Hansen Sønnesyn

23.10.2017 kl. 19:55
heck: Ja, ikke sant! Leste bloggen din nå, og en funfact til deg fra meg; Du er skikkelig gøyal, og jeg skal bli fast leser! :-D

heck

23.10.2017 kl. 20:52
Haha åh tusen takk!! det er alltid hyggelig å høre!! Og right back at you :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no