hits

UKEN SOM GIKK

  • 15.10.2017, 14:20

UKENS INNKJØP 

Disse to lipglossene fra Dior og Lancome. Den ene er en lip plumper gloss som skal gi en illusjon av fyldigere lepper og den andre er en shiny lipgloss i fargen new wave. Veldig fornøyd med begge to, så disse blir nok fast inventar i veska fremover!  

UKENS SANG 

SAVE TONIGHT - SAM FELDT 

UKENS MÅLTID 

Disse skolebollene smelta bokstavelig talt i munnen min. Bakte de faktisk selv i går, så cred til meg for det. Føler jeg har blitt så "voksen" i det siste med tanke på matlaging. Har blitt mye mer glad i å bruke tid på kjøkkenet enn hva jeg var før og i går følte meg litt som en husmor når jeg sto hjemme å bakte skoleboller på en lørdagskveld. Blir vell andre "boller" når jeg kommer hjem til Ålesund igjen. haha, got it?? humor hæ. 

UKENS GLEDINGS 

Jeg har i det siste begynt å glede meg skikkelig til jul! Går bare å venter på snø, julemusikk, julebakst og julegave handling. Jeg teller ned dagene til adventstiden der man bare går å venter på juleferie og hvor stemningen er god. Gleder meg til alle eksamenene er krysset av listen, og til jeg kan ta juleferie. Litt ironisk at jeg er så gira på jul og juleferie også er vi ikke ferdig med høstferien enda... lol

UKENS OPPTUR 

Denne solnedgangen vi hadde tidligere i uka. Virkelig balsam for sjela å ha det så vakkert rundt seg. Føler meg så heldig som har vokst opp ute ved kysten og med havet og naturen så nærme. 

AKKURAT NÅ 

Nå sitter jeg hjemme og venter på middag. Søndag i huset, småsteik på menyen og bestemor og bestefar på besøk. Har hatt det veldig fint hjemme, men nå gleder jeg meg til å dra tilbake til Sunnmøre å se igjen vennene mine å ha det litt skøy, før eksamensperioden treffer.. 

 ♥ ♥

3 Kommentarer

Victoria Larsen

15.10.2017 kl. 14:36
Så flott innkjøp og nammm! :-D

livetmitt93

15.10.2017 kl. 14:39
fine bilder og flott uke :)

Hege Kristin

15.10.2017 kl. 14:45
så fin uke! fin farge på lipglossene <3

jeg også gleder meg til jul :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no