hits

WANDERLUST

  • 26.09.2017, 19:47

Ukene flyr mildt sagt unna her i Ålebyen, noe som tyder på at jeg har nok å holde fingrene i. For tiden går dagene mye i det samme med skole etterfulgt av trening, og jeg føler liksom ikke jeg har fått strukket helt til med kreative og inspirerende innlegg her på bloggen i det siste. Dagen i dag er ingen unntak, og jeg har akkurat kommet hjem fra stamina, klar for dagens høydepunkt; kveldsmat, bloggerne og avslapning. 

 

Jeg kjenner egentlig jeg blir litt rastløs av denne skolehverdagen, og at det er litt uvant. Jeg vil reise, oppleve, se og få nye impulser. Jeg vil ta med meg kameraet, sette meg på et fly og skaffe meg nye minner. De siste 2 årene har jeg bodd i utlandet, reist hit og dit, vært litt hjemme og litt borte. Jeg har tatt deltidstudier og rett og slett ikke helt hatt denne stabile hverdagen med ukentlige gjøremål. Etter hvert har jeg har sett på livene til venninne mine og tenkt at nå vil jeg også ta en bachelor, ha en studiehverdag og bare settle down a bit. Nå kjente jeg meg liksom klar for å bare være i ro litt, å bli kjent med et helt nytt sted.

Vell, jeg har blitt veldig glad i Ålesund, men det tok meg akkurat 1,5 måned å få "mark i rauva". LET ME EXPLORE liksom. Jeg føler jeg visner bort her jeg sitter som et spørsmålstegn ned i matteboka. Denne wanderlust abstinensen kommer og går, men når den først er her blir den veldig intens og jeg får lyst til å slippe alt jeg har å booke enveis billett til LA. Vell, jeg får nøye meg med at det kun er en uke igjen til ferie og en aldri så liten flytur med widerø, lol. Skal i hvert fall bli godt med litt fri, så har jeg kanskje roa meg til jeg kommer tilbake, haha. 

Misforstå meg rett, jeg elsker Ålesund, og må nok innse at jeg ikke bare kan drive å reise rundt hele tiden. Med mindre jeg vinner i lotto da. Ikke relativt sannsynlig ettersom jeg aldri har levert inn en eneste lotto kupong. Kanskje jeg skal starte.  

3 Kommentarer

livetmitt93

26.09.2017 kl. 20:06
nam:)

Ingrid Elise Kaggerud

26.09.2017 kl. 22:52
Skjønner godt den. Jeg har friår nå hvor jeg jobber, og kjenner at jeg trenger å oppleve litt. Heldigvis skal jeg ut å reise om en uke, men det er bare for et par uker. Penger er det definitivt for lite av her i gården, haha.

Amalie Hansen Sønnesyn

27.09.2017 kl. 08:22
Ingrid Elise: Så gøy! Fint å få oppleve noe nytt å hente litt inspirasjon! Håper du koser deg masse :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no