hits

FOR MANGE TANKER I HODET

  • 24.09.2017, 20:51

I det siste har døgnrytmen min rett og slett glidd helt ut, noe som preger både hverdagen og motivasjonen min. De siste ukene har jeg ikke sovnet tidligere enn i 2-3 tiden en eneste kveld, noe som ikke er særlig optimalt når man skal tidlig opp igjen. Jeg tror søvn problemet ligger ved at jeg ikke klarer å slappe nok av. Hjernen er liksom stappet med 1000 tanker surrende rundt, uten å finne riktig svar eller vei ut. Har jeg valgt riktig studieretning? Hva skal jeg bruke denne bacheloren til? Hva vil jeg egentlig jobbe med? Hva om jeg stryker på matteeksamen? Altså jeg blir faktisk sprø av meg selv...  

Jeg stortrives i denne byen her, og mange av fagene på skolen er givende og interessante. Likevel klarer jeg ikke å legge bort tanken på om det er noe annet som hadde vært enda mer riktig for meg. Jeg har aldri vært over gjennomsnittet i matematikk og det er vell her jeg føler mest på det å ikke strekke helt til, og hvor jeg begynner å tvile. Jeg har allerede lært mye nytt, men det er fortsatt så utrolig mange løse tråer. Det hjelper heller ikke at det er 3 år siden sist jeg hadde matte. Jeg har heller ikke gått på et full-tids studie siden videregående, og det å på nytt skulle vende seg på skolehverdag i forhold til jobbhverdag er til tider vanskelig. Jeg sier ikke at jeg skal gi opp, men å finne motivasjon til en hver tid, kan være tungt når man ikke har noe bestemt mål å jobbe frem mot. 

Jeg har så mange interesser, og så mye jeg liker å gjøre, likevel klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg egentlig liker best, og hva jeg har lyst til å jobbe med. Det eneste jeg vet er at jeg ikke er et a4 menneske, og at jeg har lyst til å bruke kreativiteten min til noe. Kanskje bare jeg som stresser for mye med fremtiden, men akkurat nå føler jeg at jeg ligger litt bak skjema. Jeg har jo en haug med tid, men føler meg likevel litt presset av hvordan brikkene faller på plass til folk rundt meg. Jeg føler jeg mangler denne røde tråen mange andre har på hvor de vil her i livet? 

Jeg er veldig ubesluttsom, impulsiv og fleksibel, i tillegg til at jeg brenner for mye, noe som fører til at jeg stadig endrer på retningene mine. Jeg studerte musikk, dans og drama på vgs før jeg bestemte meg for at jeg ville utdanne meg til å bli personlig trener, samtidig som jeg flyttet til LA. Etter endt studie ville jeg reise mer, så da dro jeg til andre siden av jorda for å få nye opplevelser og impulser. Tilslutt falt valget på en bachelor i markedsføring og ledelse, og enda har jeg mange ting jeg kunne tenkt meg å gjøre og studere. Jeg drømmer fortsatt om å bli arkitekt, og har lyst til å jobbe med interiør, samtidig som jeg elsker mote og absolutt kunne sett for meg en karriere innenfor det. I tillegg elsker jeg å reise, så å kunne kombinert jobben min med akkurat det hadde vært perfekt.

Så er spørsmålet; hvilken jobb fyller disse ønskene? Jeg kan heller ikke kombinere alle disse interessene mine, så noe må jeg jo satse på. Jeg. blir. crazy. av. meg. selv. Plis si at det er flere som har det slik?? Jeg skulle ønske jeg hadde et konkret ønske, samtidig som jeg liker å tro at det er bra å ha varierte egenskaper. Dere blir nok like forvirret som meg av dette her, men foreløpig er planen å fortsette på bacheloren så får jeg rett og slett se hvordan ting går. I dag ble det mye tekst, men føles godt å få ut tankene. Nå skal jeg dra på trening å få svetta ut litt frustrasjon. Maybe it helps. 

Peace out. 

1 Kommentar

livetmitt93

25.09.2017 kl. 11:35
håper det blir bedre:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no