hits

UKEN SOM GIKK

  • 24.09.2017, 15:50

UKENS MÅLTID 

Det må nok bli frokosten som jeg lagde meg på lørdag. Ernæringsrik og smakfull brekkie som smakte perfekt etter en slitsom morgenøkt. Hvis du ikke har laget deg smoothiebowl før, anbefaler jeg det virkelig. Så enkelt, sunt og godt! 

UKENS INNKJØP

Denne kåpa som jeg bestilte meg på zalando i går! Kjente jeg trenge en ny nå som høsten kommer snikende. Gleder meg til det blir litt kaldere ute, slik at jeg kan begynne å gå i litt varmere klær. Sommer er godt, men nå kjenner jeg at jeg egentlig er ganske klar for høsten, jeg. 

UKENS SANG 

KYGO - STARGAZING  

Denne hørte jeg for første gang på jugend. Dagen etter hadde jeg et klipp med den på mystoryen min og tenkte "fysøren, den sangen der var bra, lurer på hva den heter?" Jeg spurte vennene mine, brukte musikk-finner apps, søkte på alle ord i teksten men uten hell. OGSÅ, her om dagen sier en venninne av meg "Den nye sangen til kygo kommer endelig ut på spotify i morgen. Den han spilte på jugend"  Og sannelig var det ikke denne sangen jeg hadde drevet å lett etter i 1 måned?? Nå kan jeg endelig høre på den i ett sett helt til jeg blir lei. 

UKENS OPPTUR

At jeg denne helga ikke har hatt noen hangover i kroppen, som har satt stopper for treningen. Dette er vell den 1. helga etter at jeg flytta hit at jeg verken har vært ute fredag eller lørdag... Kjenner i hvert fall at det er utrolig deilig å ha energi til å dra å trene i helgene, og i tillegg på morgenen, isteden for å ligge å dra seg i senga dagen der på. 

UKENS NEDTUR

At jeg i går trøkka i meg en hel boks med iskrem, en kanelbolle og en halv kjekspakke til lørdagsgodis?? Jeg er sånn at når jeg først har noe godt i hus må jeg prøve å bli kvitt alt på en gang, slik at jeg kan prøve å være sunn igjen så fort det usunne er spist opp. haha, noob. Til mitt forsvar er faktisk cookie dough isen til wanted seriøst den beste isen jeg vet om. You should try it! 

UKENS GLEDINGS 

Nå er det under 2 uker til jeg setter meg på flyet hjem for en aldri så liten vacay. Det skal bli sååå godt å slappe litt av, lade batteriene til eksamensperiode, og best av alt feire 70-årsdagen til bestefar med kaker og familie.  

UKENS TANKE

Jeg tenker at jeg er veldig glad for at jeg flytta hit. Denne byen og disse folka gjør meg glad og jeg føler meg rett og slett hjemme her. Det er ikke for stort, men heller ikke for lite. Det å se sjøen fra vinduet og kunne gå ut døra og rett på fjellet er noe jeg setter stor pris på. Naturen er så nærme her, akkurat som hjemme. I en for stor by, blir det fort lange avstander, lite utsikt og landlige omgivelser blir ofte langt unna. Å bo her passer meg derfor perfekt. 

Håper alle har hatt en fin uke 

3 Kommentarer

livetmitt93

24.09.2017 kl. 16:08
flott uke:)

Hege Kristin

24.09.2017 kl. 16:25
hørtes ut som en fin uke <3

heck

24.09.2017 kl. 16:47
høres ut som at du har hatt en super uke! Elsket jakken du har kjøpt deg<3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no