hits

IM IN LOVE

  • 22.09.2017, 15:22

...WITH MY NEW JACKET 

 

Dette impulskjøpet er nok det beste jeg har gjort på lenge. Jakka bare catcha meg ved 1. øyekast, og 5 sekunder etterpå sto jeg med den i kassa. Noen ganger hender det at slike impulskjøp blir glemt bort bakerst i skapet, nettopp fordi det kanskje ikke var like fint eller gunstig som jeg først hadde tenkt. Men denne derimot!! Jeg bare digger den. At den i tillegg er rosa gjør den jo bare enda finere??  

 

 

Jeg har som dere kanskje ser mistet alle løsvippene nå, og det føles skikkelig godt å kunne være helt naturlig igjen. Stress å måtte passe på og ikke gni seg i øya og måtte sove på ryggen for å ikke miste vipper. Jeg kommer helt sikkert til å ta det igjen ved en senere anledning, men føler ikke for å begynne med det fast, da jeg trivest godt med å være uten også. 

 

 SELMA JACKET // BIKBOK 

 

I kveld blir det nok en bursdagsfeiring, noe som blir veldig koselig! Party mooden forsvant der i mot brått da jeg presterte å knuse vinflaska på veg hjem fra byen i sta. Fikk masse vin på mobilen min, og mye annet som selvfølgelig lå i samme pose. Digg. Orker ikke å dra ned til byen igjen, så får se om jeg kjøper meg noe cider eller rett og slett kjører edru-kveld. Har blitt nok festing i det siste for å si det slik, så skader vell strengt talt ikke å fylle glasset med brus en helg. Ble bare skikkelig oppgitt og irritert, og følte for å dra rett hjem å se på serie resten av kvelden. haha. Humøret kommer seg vell utover kvelden, men akkurat nå er jeg irri på den vinen altså.   

 

GOD HELG 

4 Kommentarer

livetmitt93

22.09.2017 kl. 16:19
fin:)

lailan

22.09.2017 kl. 16:35
Veldig fin jakke :)

22.09.2017 kl. 17:34
Så fin jakke digget fargen :)

Victoria Larsen

22.09.2017 kl. 19:29
Wow, så sykt kul jakke! :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no