F*CK VALENTINE

  • 06.02.2017, 18:35

Som alle sikkert vet er valentine like rundt hjørnet, og til anledningen har nelly kommet ut med en "f*uck valentine kolleksjon". De har såå mye fint og jeg får selvfølgelig lyst til å klikke hjem alt...  

Valentine er forbundet med kjærester og kliss klass og som regel foregår det slik: Er man i et forhold, gleder man seg til å få pakke, blomster og kjæleik fra sin kjære. Er man singel, gruer man seg til å sitte hjemme alene med katta si og syntes synd i seg selv. Dropp det siste, seriøst.

Har du ingen kjære å feire den med, so what. Kjøp donuts og sprett en champis med noen venninner i stede. Dette er en dag hvor vi skal vise kjærlighet. Et stort, bredt ord som angår så mye mer en det å ha en kjæreste. Misforstå meg rett, jeg misunner de som kan feire det også. De som får oppmerksomhet fra sin kjære og som blir fortalt hvor pene de er. Men, seriøst, det er så utrolig mange andre ting å feire. Feir heller kjærligheten til katta di, til vennene dine, til familien din eller best av alt til deg selv. Feir at du er du og vær stolt over alt du er. 

Kjøp deg selv en velfortjent og sabla fin outfit fra nelly´s kolleksjon and rock the world on your own. Det er i vert fall mitt tips og min slagplan. 

-> fuck valentine <-

 

 

2 Kommentarer

Mari Lie Mikkelsen

06.02.2017 kl. 21:04
Hahahah sant, sant! åå elsker nelly!!

Carina Chanel

10.02.2017 kl. 12:57
elsk deg selv hver dag <3 hvorfor vise kjærlighet kun en dag i året, når man kan elske hver eneste dag.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund and study marketing and management. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits