FINALLY I CAN GET MY LIFE TOGETHER

  • 02.02.2017, 15:57

...med årets almanakk! Denne har jeg ventet på en stund nå, og endelig dukket den opp i postkassa. Jeg syntes rett og slett det har vært slitsomt å være uten i over 1 måned og er vell blitt ganske avhengig av å ha en de siste årene.

Jeg er en sånn person som må skrive ned alt jeg skal gjøre, tidspunkt, sted og hver minste lille ting og detalj. Jeg liker altså å ha kontroll på ting når det gjelder avtaler, innleveringer og jobb. Selv om jeg skulle ønske at jeg hadde hatt kontroll på alt annet også kan dessverre ikke almanakken min hjelpe meg med det. Jeg har for eksempel faktisk ikke sett pengboka mi, mobilladern og førerkortet (burde vell egentlig ikke skrive at jeg for øyeblikket kjører uten) på over 1 måned. Bør i hvert fall finne det asap da jeg trenger det sårt til helgen. Med andre ord er jeg egentlig en vims med alt for mange ting å holde styr på i forhold til hva hjernen min er i kapasitet til å huske... Denne almanakken er derfor gull verdt og hjelper meg i hvert fall litt på vei!

Jeg syntes også det er gøy og holde oversikt over kommende arrangementer og reiser, da jeg ofte teller ned dager til ting jeg gleder meg til og føler det gir meg hverdags-motivasjon når jeg kan åpne almanakken å se at jeg har mye gøy i vente! 

I år gikk jeg for størrelse medium da jeg syntes den er passe stor og får god plass i veska. Valgte også et enkelt og rent design og er så fornøyd! 

Er den ikke fin?? Jeg fikk som alltid med 2 rabattkoder på 10% så feel free to use them hvis det er flere som vil ha. Førstemann til mølla; 

L-TIOR-BQYI

U-PAWG-HNDI

Bestill HER

I morgen flyr jeg til Trondheim hvor jeg i hovedsak skal på et møte. Når jeg først er i storbyen benytter jeg selvfølgelig også anledningen til å feste litt med venninner jeg ikke har sett på leenge. Gleder meg! Regner meg det kommer en oppdatering i løpet av helgen, hvis ikke kan du også følge meg på snapchat (amaliesonnesyn) hvor jeg kommer til å poste en del.

Minner om at jeg trekker vinner til månedens giveaway i morgen! 

3 Kommentarer

Victoria Larsen

02.02.2017 kl. 16:35
SÅ utrolig fin! :)

Gina

02.02.2017 kl. 17:33
Den var kjempe fin! :)

Evelin

02.02.2017 kl. 18:11
den var kjempe fin:D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund and study marketing and management. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits