amalie sønnesyn

NÅ GJØR JEG NOE JEG HAR HATT LYST TIL LENGE

  • 14.01.2017, 12:07


Hei!

Nå som jeg har kommet hjem og avsluttet min reise med Goxplore, kjenner jeg at jeg ikke har lyst til å avslutte denne bloggen, som i utgangspunktet bare skulle være en reiseblogg. Det klør i fingrene etter å skrive, poste bildene jeg tar, og rett og slett ha noe å gjøre. Jeg har hatt noen blogger opp gjennom årene, men aldri blogget særlig seriøst. Sist gang jeg hadde blogg var vell i 9.klasse og jeg har vokst mye som person siden den gang. Jeg har blitt mye mer selvsikker og voksen, vet hva jeg interesserer meg for og hva jeg ønsker å skrive om. 

Tidligere har jeg skrevet om min reise til New Zealand. Reising er noe jeg absolutt kommer til å fortsette med, og noe dere kommer til å få se mer av.  Ellers har jeg alltid vært svært opptatt av mote og skjønnhet noe jeg vil uttrykke gjennom denne bloggen. Mye av min fritid går også med til trening, og dette semesteret skal jeg studere ferdig PT-utdanningen min, noe jeg også kommer til å skrive om. 

Først og fremst skriver jeg bloggen for min egen del, men jeg håper dere kan finne noe inspirasjon i det jeg deler.

                           

                                                                                                              -Amalie       

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 12:49
Så flott skrevet! :)
Amalie Hansen Sønnesyn

Hei! Jeg er en jente på 21 år som studerer markedsføring og ledelse i Ålesund. Har en stor lidenskap for mye, blant annet mote, reising, trening og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits