hits

GOLDEN BAY OG BACKPACKER LIVET

  • 07.12.2016, 08:18

Hei! Nå sitter vi på ferja over til nord-øya igjen. De siste dagene har vi tilbragt i vakre Golden Bay med masse sol, hiking og enda mer vakker natur! Vi har også fått kjenne på følelsen av det "ekte" backpackerlivet da vi har sovet de 4 siste nettene i bil, delvis uten dekning og strøm på mobilen. Vi har heller ikke dusjet på 4 dager (æsj, skriver jeg virkelig dette?) haha. I natt skal vi sove på hostell i hovedstaden Wellington og jeg gleder meg som en liten unge til å sove i en seng og ikke minst til å ta en varm og lang dusj igjen!! 

I morgen tenkte jeg å få gjøre unna litt julegaveshopping + handle liiitt julegaver til meg selv før jeg reiser hjem. Ryggsekken min ser allerede ut som en stappet kjøttpølse, i tillegg til at jeg har ting slengt overalt i bilen.. Jeg tørr med andre ord ikke tenke på hvordan jeg skal få med meg alt hjem igjen, men å kjøpe en ekstra koffert ser jeg ikke bort i fra at jeg må. Jeg lærer meg nok aldri å pakke riktig på utreise.... 

Dagene her nede flyr virkelig avgårde!! Tenk at jeg snart har vært her i 3 måneder?? Foreløpig har vi ikke skaffet oss noen ny jobb, men har fortsatt en del å krysse av på "må gjøre" lista før jeg setter meg på flyet hjem! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Amalie Hansen Sønnesyn

21 y/o who lives in Ålesund. Fashion, interior, and lifestyle blogger.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no